THY'NİN İÇ HAT İKRAMLARINDA NELER OLACAK
THY YARIN İKRAMLARA YENİDEN BAŞLIYOR

21 Eylül 2021 Salı   10:22

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, koronavirüs salgını sürecinde kısıtlama getirilen ikram servislerinin 22 Eylül Çarşamba günü itibarıyla başlayacağını duyurdu. Türk Hava Yolları, iç hat uçuşlarındaki ikram servisine salgın nedeniyle ara vermişti.

Üstün, yeninden başlayacak ikram servisleri ile ilgili olarak, "Gökyüzündeki favori restoranınız yeniden açılıyor. Eşsiz lezzete sahip Türk Hava Yolları ikramları, çarşamba günü itibarıyla iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek misafirlerimizle buluşuyor" dedi.

25 AĞUSTOS 2020’DE DURDURULMUŞTU

Seyahat sağlığı ve güvenliğini ön planda tutarak misafirlerini dünyanın dört bir yanına ulaştıran Türk Hava Yolları, uçak içi ikramlarıyla da güzel günlere dönüşünü sürdürüyor. Yolcuların ve uçuş ekiplerinin seyahat sağlığını korumak amacıyla 25 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla durdurulan ikramlar dünya çapında artan aşılama sayısı ve alınan tedbirlerin etkisiyle yolcularla yeniden buluşmuş olacak. THY’nin dış hat uçuş ikramları ise uçuş süresine ve destinasyon kurallarına bağlı olarak farklı seçeneklerde sunuluyor.

MENÜDE NELER OLACAK

Türkiye’deki 46 havalimanına düzenlenecek uçuşlarda ekonomi sınıfında verilecek ikramlarda soğuk sandviç, meze, meyve suyu ve su servisi yer alırken, business sınıfı servisinde ise soğuk tepside meze tabağı, tatlı ve salata tabağı Türk Hava Yolları misafirlerine sunulacak. İkramların yanında sıcak ve soğuk içecek çeşitleri de yeniden gökyüzündeki yerini alacak.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/thy-nIn-Ic-hat-Ikramlarinda-neler-olacak/60505