AMPUTE MİLLİLERE İSTANBUL HAVALİMANINDA KRAL KARŞILAMA
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA MİLLİ TAKIMA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

20 Eylül 2021 Pazartesi   17:20

Millilerimizi ilk kutlayan THY’nin Varşova-İstanbul uçağının ikinci pilotu Selahattin Yılmaz oldu. Yılmaz, yaptığı anonsta, milli takım teknik heyetini ve futbolcularını "hoş geldiniz" diyerek karşıladı.

Millilere ve teknik heyete seslenen Yılmaz, "Varşova'dan Avrupa Şampiyonluğuyla dönen değerli hocamız Osman Çakmak'ı ve tüm takımımızı kutluyorum. Sizlerin başarılarını tüm Türkiye paylaşıyor. Uçuş ekibi olarak milletimiz adına güzel mücadeleniz ve kazandığınız şampiyonluk için sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Yerde tekrar görüşmek üzere, iyi uçuşlar." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA KRAL KARŞILAMA

Millilerin de bulunduğu Türk Hava Yolları’nın TK1266 sefer sayılı uçağı, İstanbul Havalimanı’na indiğinde ise bugüne kadar görülmeyen bir karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni belki de 2002’deki Dünya Kupası’nda üçüncü olan A Milli Futbol Takımına yapılan karşılamadan sonra en görkemli karılama töreni oldu. THY uçağını itfaiye su takı ile selamladı, uçak park yerine ilerlerken üç follow-me aracı yol gösterdi. Aprondaki yer hizmetleri çalışanları ellerindeki Türk Bayrakları ile Ampute Futbol Milli Takımı kafilesine sevgi gösterisinde bulundu.

İŞTE O ANLAR…

 



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/ampute-mIllIlere-Istanbul-havalImaninda-kral-karsilama/60499