THY’NİN MOSKOVA OFİSİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUK

16 Nisan 2021 Cuma   14:00

Rus televizyonları Türk Hava Yolları ofisi önünden yayın yaparak saatlerdir kuyrukta bekleyenlerle röportajlar yaptı. Valovaya caddesindeki THY ofisi önünde bekleyen yolcular ya uçuş tarihlerini değiştirmek ya da biletlerini iade etmek için bekliyor. 

‘CALL CENTER CEVAP VERMİYOR’ ŞİKAYETİ

Koronavirüs önlemleri nedeniyle ofise aynı anda çok sayıda yolcuyu almak mümkün olmadığı için, turistler mecburen binanın önünde kuyruk oluşturuyor. TV kanallarına konuşan bilet almış olan Ruslar, THY çağrı merkezinin (call center) uzun aramalara rağmen cevap vermediğinden yakındılar. Beklenmeyen durum karşısında THY’nin Moskova ofisinde çalışanlar aralıksız olarak hizmet verirken, yolcuların talepleri karşılanmaya çalışılıyor.

Meksika ve Mısır gibi başka tatil bölgelerine İstanbul aktarmalı Türk Hava Yolları ile uçan Rus yolcuların tatil bitiminde yine İstanbul üzerinden dönüşlerinin nasıl olacağı ile ilgili bilgi alamadıklarından şikayet ittiler.

Benzer durumun Aeroflot ve bilet satan diğer şirketlerde de yaşandığı, Rus turistlerin "panik içinde" durumlarını netleştirmeye çalıştıkları görülüyor.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/thynIn-moskova-ofIsI-onunde-uzun-kuyruk/59734