SİNGAPUR HAVA YOLLARI’NA ‘ELMAS’ ÖDÜLÜ

19 Ocak 2021 Salı   14:33

Airline Passenger Experience Association (APEX) ve havacılık strateji firması SimpliFlying tarafından ortaklaşa yürütülen denetim, 10 kategoriyi kapsayan 58 maddeden oluşan niceliksel bir kontrol listesi içeriyor. Bunlar, emniyet bütünlüğünü daha da artırmak için test, takip, yerdeki prosedürler, uçuş sırasında alınan önlemler ve işbirliklerini kapsamakta.
Elmas derecesi, APEX ve SimpliFlying tarafından yolcu güvenliği ve refahı için belirlenen asgari altın standardının en az 200 puan üzerinde yer alan, denetim için ulaşılabilir en yüksek seviye. Standartlar, bağımsız olarak doğrulanmış ve sertifikalı hava yolu yolcu sağlığı güvenliği önlemlerine dayanmakta.

Singapur Hava Yolları Müşteri Deneyimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Yeoh Phee Teik şunları söyledi:

“Covid-19 salgınının başlarında, sağlık ve güvenlik önlemlerimizi, tıbbi uzmanlara danışarak ve müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, yolculuğun birçok kontrol noktasını uçtan uca derinlemesine inceledi. Gerektiğinde mevcut prosedürleri güçlendirdik, bazılarını geliştirdik, bunları tamamlamak için yeni önlemler getirdik ve daha sorunsuz bir seyahat deneyimini desteklemek için dijital yöntemler kullandık. Bu denetimde Elmas statüsünü almak, operasyonlarımızın tüm alanlarında müşterilerimizin ve personelimizin refahını koruma konusundaki sarsılmaz taahhüdümüzün bir göstergesidir. Singapur Hava Yolları, sektör lideri ürün ve hizmetiyle ünlüdür. Birinci sınıf sağlık ve güvenlik standartlarının marka vaadimizin ayrılmaz bir parçası olmaya devam etmesini sağlamaya devam edeceğiz."

APEX CEO'su Dr. Joe Leader da, “Singapur Hava Yolları'nın müşteri refahına olan bağlılığı, sınıfının en iyi uçak içi hijyenle desteklenen temassız bir yolculuk yönetimi sayesinde göze çarpıyor. Elmas Sağlık Güvenliği Sertifikası sahibi bir hava yolu olarak Singapur Hava Yolları, test ve sağlık pasaportu teknolojisindeki en son gelişmeleri uygulayarak yolcularının sağlığına yatırım yapmanın bir adım ötesine geçti." dedi.

SimpliFlying CEO'su Shashank Nigam ise, “Singapur Hava Yolları, temassız check-in kioskları, bagaj gecikmeleri için mobil bildirimler, uçak içi menü ve dergilerin dijitalleştirilmesi gibi girişimlerle sektördeki sağlık güvenliği standartlarının çıtasını çok yükseltti. Sağlık güvenliğini sağlamak için hastane düzeyinde önlemler almak, yolcular arasında güveni artırmaya yardımcı olacaktır. "şeklinde konuştu.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/sIngapur-hava-yollarina-elmas-odulu/59267