SAUDIA DIAMOND STATÜSÜNÜ KAZANDI
KAPSAMLI TEDBİRLER VE YÜKSEK HİJYEN STANDARTLARI ÖDÜL GETİRDİ

13 Ocak 2021 Çarşamba   17:46

Suudi Arabistan'ın ulusal bayrak taşıyıcısı Suudi Arabistan Havayolları (Saudia), aldığı kapsamlı tedbirler, temizlik ve hijyen standartlarını sağlama çabalarından dolayı SimpliFlying ve Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından en yüksek seviye olan ‘Diamond Statüsü’ ile ödüllendirildi.

Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği'nin (APEX) Diamond Statüsü, havayolunun COVID-19'dan korunma ve güvenlik konusunda sıkı önlemler aldığının ve endüstri yönetiminin bunu takdir ettiğini kanıtlayan bir ödül.

Konuyla ilgili konuşan APEX’in CEO'su Dr. Joe Leader, "Saudia’nın 2021’de APEX Beş Yıldızlı Havayolu olma yönündeki yükselişi, hak kazanılan ‘Diamond’ statüye ulaşarak daha da ilerletildi" dedi.

ALMADANI: ÖDÜL SAUDIA’YA OLAN GÜVENİ PERÇİNLEDİ

‘Diamond Statü’ ödülünün kazanılmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan Saudia Türkiye Müdürü Yarub ALMADANI, Saudia’nın pandemi sürecini en sağlıklı şekilde yönettiğini, misafirlerine en güvenilir seyahat deneyimini sunmaya devam edecegini belirterek, alınan bu ödüllerin Saudia’ya olan güveni perçinlediğini ifade etti.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/saudia-diamond-statusunu-kazandi/59239