LUFTHANSA’DAN ECONOMY CLASS’A YATAK

3 Aralık 2020 Perşembe   11:54

Uygulama kapsamında ekonomi sınıfında seyahat eden yolcular, bir sırada üç ile dört koltuğu rezerve ederek bunu yatak olarak kullanabiliyor. Böylece uzun uçuşlarda rahat edebiliyor. Yolculara konforu en üst düzeye çıkarmak için bir battaniye, yastık ve koltuk minderi veriliyor, ayrıca uçağa öncelikli biniş imkanı sunuluyor.

Yatak imkanından faydalanmak isteyen yolcular check-in sırasında veya kapıda, orijinal bilet fiyatının üzerine 260 Dolar daha ödeme yapıyor.

Lufthansa’nın denediği bu konsept yeni değil. Air New Zealand, benzer bir Economy Skycoach'ı 2011'den beri sunuyor. Air New Zealand, Skycoach'u aile yolcuları için mükemmel bir seçenek olarak pazarlıyor ve fiyatlar uçuşa bağlı olarak değişiyor.

2019 yılında Airbus, ortalama Business koltuklardan daha az yer kaplayacak ve daha az ağırlığa sahip olacak, yatar konumda, kanepe tarzı, lüks bir koltuk için ilham kaynağı olarak ekonomi sınıfında üç koltuklu konfigürasyon Settee Corner konseptinin lansmanını yaptı. Bu yılın başlarında da yeni bir konsept olan "Economy Skynest" için patent ve ticari marka başvuruları yaparak, düz yatakları bir sonraki seviyeye taşıdı. Bazı uçaklara düz yatak olabilen, altı adet tam boy yatık uyku bölmesini uyguladı.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/lufthansadan-economy-classa-yatak/59026