AIRBUS VE ASTON MARTIN BİRLİKTE ÜRETTİ
ÜÇ KITADAN SİPARİŞ ALDI

20 Ekim 2020 Salı   14:42

Airbus Corporate Helicopters’ın (ACH) bu yılın başında piyasaya sürdüğü ACH130 Aston Martin edisyonu helikoptere üç farklı kıtada müşteriden sipariş geldi. Helikopter, önümüzdeki aylarda Latin Amerika, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik’te hizmete giriyor.

Aston Martin’in bir dizi iç ve dış tasarımı ile Ocak ayında piyasaya sürülen ve ACH130’un şık ve özel bir versiyonu olan helikopter, özellikle lüks spor otomobil tutkunlarını gökyüzünde de memnun edecek. Bu sıradışı modelin Asya Pasifik’teki ilk örneği, Yeni Zelanda’da bir Airbus müşterisi tarafından sipariş edildi. Helikopter, özel uçuşların yanı sıra VIP charter operasyonlarında da kullanılacak. Latin Amerika’dan sipariş edilen helikopter ise, Guatemala’da ismi açıklanmayan bir VIP müşteri tarafından kullanılacak. Son olarak, Kanada’da ismi açıklanmayan diğer bir müşteri tarafından sipariş edilen helikopter, Birleşik Krallık’ta tecrübeli zanaatkarlar tarafından tamamlanarak Kanada’daki Airbus Müşteri Merkezi’nden teslim alınacak.

HELİKOPTER PAZARINA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Airbus Corporate Helicopters (ACH) havacılık tasarımcıları ile Aston Martin otomotiv tasarımcıları, bir yılı aşkın süredir birlikte çalışarak Aston Martin’in güzellik, el işçiliği ve otomotiv sanatına olan tutkusu ile ACH’nin mükemmellik, kalite ve üstün hizmet anlayışını bir araya getirdi. Böylece tek motorlu helikopter pazarına yeni bir bakış açısı getirilmiş oldu.

ACH Başkanı Frédéric Lemos, “Bu mükemmel helikopterin pazarda gördüğü ilgiden çok memnunuz. Dünya çapından gelen siparişler, Aston Martin ile iş birliğimizin yarattığı etkiyi açıkça gösteriyor” dedi.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/airbus-ve-aston-martin-bIrlIkte-urettI/58809