TÜRK İHA VE SİHA'LARI ALMAN MEDYASININ GÜNDEMİNDE
TÜRK İHA VE SİHA'LARI ALMAN MEDYASININ GÜNDEMİNDE

9 Ekim 2020 Cuma   13:54

Gösterdiği teknik gelişmeler ve saldırılara karşı olan başarısıyla tüm dünyanın gözünü çevirdiği Türkiye’nin insansız hava aracı sektörü, şimdi de Alman basınının yakın takibinde. Türkiye’nin, başarılı İHA/SİHA üretimi sayesinde bölgede ciddi bir güç haline gelmesi, son zamanlarda dünyanın tüm önde gelen kuruluşlarının yayınladığı analizlerle tasdiklenirken, yerli üretim drone’ların yabancı devletler tarafından savunma envanterine katılması, birçok uluslararası başarıyı da beraberinde getirdi.

ALMAN BILD TÜRK İHA-SİHA'LARINA ÖVGÜ YAĞDIRDI

Son olarak Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yönelik işgal hareketine karşı mücadelede, işgal hareketinin seyrini değiştiren bir başarı sergileyen Bayraktar TB2’nin önlenemez yükselişine dair bir yazı kaleme alan Bild, kullandığı ifadelerle Türk drone’larına karşı duyduğu kıskançlığı gözler önüne serdi.

"BAYRAKTAR TB2'NİN KARŞISINDA HİÇBİR GÜÇ DURAMIYOR"

Bild, yayınladığı analizde, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri’nin kullandığı Türk üretimi Bayraktar TB2’nin, yenilmesi imkansız performansıyla Ermenistan kuvvetlerini silip süpürdüğünü söyledi.

Türkiye’nin Suriye ve Libya’daki terör unsurlarına karşı da Bayraktar TB2’nin başarısından yararlandığını söyleyen Alman gazete, Türk drone’ların dünyanın her yanında önlenemez bir yükselişte olduğunu da kaydetti.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/turk-Iha-ve-sIha-lari-alman-medyasinin-gundemInde/58766