AIRBUS H175’E BREZİLYA’DA YENİ GÖREV

29 Eylül 2020 Salı   16:03

Brezilya'nın önde gelen petrol ve gaz nakliye şirketi ve OMNI Helicopters International grubunun (OHI) bir parçası olan Omni Taxi Aereo, Brezilya'da H175'i tanıtan ilk operatör oldu. Helikopter, ülkenin ana petrol ve gaz endüstrisi için kargo yükü ve yolcu taşımacılığı görevlerini yerine getirmek üzere Brezilya'ya ulaştı.

Omni Taxi Aereo CEO'su Roberto Coimbra, “H175 konfor, performans ve maliyet açısından en doğru birleşimi sunuyor. H175’in Omni'nin filosuna dahil olmasından ötürü çok mutluyum. Omni'nin Brezilya'nın yüksek teknolojik off-shore kurulumlarının yüzde 100'üne ve ulaşmasını sağlayan kapasitesi ile Brezilya petrol ve gaz pazarına hizmet etmesi açısından gelecek vadeden bir helikopter" dedi.

OMNI'nin mevcut filosu, büyük ölçüde yolcuları ve kargoları açık deniz platformlarına ve gemilere taşımaya yönelik hizmet veren Airbus H135, H155 ve H225 helikopterlerini içerirken, aynı zamanda petrol ve gaz endüstrisi için de acil tıbbi hizmetler sunmakta.

Airbus Helicopters Petrol ve Gaz Başkan Yardımcısı Regis Magnac, "OMNI ile on yılı aşkın süredir devam etmekte olan gerçek ortaklığımızın sonucu olarak gelen bu sipariş ile, kendilerinin Airbus helikopterlerine olan güvenlerini tekrar göstermelerinden ötürü büyük onur duyuyorum. Şu anda hizmette olan 40 helikopter 85.000'den fazla uçuş saatine sahip olan H175, dünya çapında açık deniz operasyonları için yeni standartlar belirledi. OMNI'ye helikopterimizi Brezilya petrol ve gaz pazarına tanıttığı için teşekkür ediyorum." dedi.

Petrol ve gaz endüstrisinin ihtiyaçlarına cevap vermek için geliştirilen H175, eşsiz maliyet verimliliği ve 160NM'ye kadar 16 yolcuyu rahatça taşıma kapasitesi ile üstün bir performans sergiliyor. Helionix ile donatılmış H175 Airbus helikopterleri gelişmiş aviyonik paketi ve 4 eksenli oto pilot entegresi sayesinde pilot iş yükünü azaltmaya yönelik gelişmiş durumsal farkındalık ve gelişmiş operasyonel güvenlik hizmeti sunuyor. Helikopter ayrıca Rig’N Fly modu sayesinde tam otomatik petrol platformu yaklaşımları sağlıyor.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/airbus-h175e-brezIlyada-yenI-gorev/58713