PEGASUS AĞUSTOS'TA 17 ÜLKEYE DAHA UÇACAK

18 Temmuz 2020 Cumartesi   13:00

Pegasus'tan yapılan açıklamada, 11 Haziran'da yurt dışı uçuşlarına tekrar başlayan şirketin, ağustos ayında kademeli olarak birçok ülkeye daha seferler gerçekleştireceği belirtildi. Buna göre 1 Ağustos'ta Gürcistan'da Tiflis'e, İran'da Tahran'a, Irak'ta Bağdat ve Erbil'e, Katar'da Doha'ya, Kırgızistan'da Bişkek'e, Mısır'da Hurgada ve Şarm El Şeyh'e, Rusya'da Moskova, Krasnodar, Grozni ve Mineralny Vody ile Kuveyt'e uçuşlar başlayacak. Pegasus'un 2 Ağustos'ta İsviçre'de Cenevre'ye, Almanya'da Hannover'e, 10 Ağustos'ta ise Fas'ın Kazablanka kentine uçuşları olacak. 15 Ağustos'ta açılması planlanan hatlar ise "Çekya-Prag, Fransa- Marsilya, İtalya- Roma, İspanya- Barselona ve Madrid, Macaristan- Budapeşte, Romanya- Bükreş, Suudi Arabistan-Cidde ve Riyad" olarak sıralandı.

YURT DIŞINA 20 FARKLI NOKTAYA SEFER YAPILIYOR

Kontrollü sosyal hayatla birlikte 20 farklı ülkeye uçmaya başlayan Pegasus'un Haziran ve Temmuz döneminde uçuş gerçekleştirdiği noktalarsa şu şekilde:

"Almanya – Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln, Münih, Stuttgart, Arnavutluk – Tiran, Avusturya – Viyana, Bahreyn, Belçika – Brüksel, Birleşik Arap Emirlikleri – Dubai, Bosna Hersek – Saraybosna, Danimarka – Kopenhag, Fransa – Paris, Lyon, Hollanda – Amsterdam, İsrail – Tel Aviv, İsveç – Stockholm, İngiltere – Londra, Manchester, İtalya – Milano, Kazakistan – Almati, Kosova – Priştine, Lübnan – Beyrut, Makedonya – Üsküp, Norveç – Oslo, Sırbistan – Belgrad, Ukrayna – Kiev, Lviv, Harkov, Ürdün – Amman, Yunanistan – Atina"



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/pegasus-agustos-ta-17-ulkeye-daha-ucacak/58409