THY KADIN VOLEYBOL TAKIMI'NDA TRANSFER

19 Mayıs 2020 Salı   12:44

Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Rusya temsilcisi Dinamo Moskova'da forma giyen 25 yaşındaki oyun kurucu ile gelecek sezon için anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Carlini, kulübün Twitter hesabında yer alan açıklamasında, "Türk Hava Yolları'nın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Bence ekibimiz bu sezon çok güçlü olacak. Takım arkadaşlarımla buluşmayı ve herkesle çalışmayı dört gözle bekliyorum. İstanbul muhteşem bir şehir. Keşfetmek ve takımla çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları Spor Kulübü Genel Sekreteri Ramazan Yıldırım “Lauren çok başarılı ve yetenekli bir pasör. Ayrıca, genç yaşına rağmen oldukça tecrübeli bir isim. Bu yıl ekibimizi daha da gençleştirerek, hırslı ve dinamik bir takım kurmak istedik. Kendisini takımımızda görmekten dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Voleybola 2000 yılında başlayan Carlini, 2017-2018 sezonunda Savino Del Bene Scandicci forması giydi. Aynı sezon, 2018 Pan Amerikan Kupası’nda ABD’yi altın madalyaya götüren altı maçın hepsinde ilk altı oynayarak “En Değerli Oyuncu (MVP)” ve “En İyi Pasör” seçildi.

2018-2019 sezonunda Igor Gorgonzola Novara forması giyen başarılı pasör takımıyla Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı. Carlini, 2019 yılında ülkesiyle elde ettiği Milletler Ligi şampiyonluğunun ardından ülkesinde “Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu” seçildi.

Milli Takım Başarıları:

2019: FIVB Voleybol Milletler Ligi (Altın); Tokyo Yeterlilik Turnuvası (1.); FIVB Dünya Kupası (Gümüş); NORCECA Kadınlar Avrupa Şampiyonası (Gümüş)

2018: Pan Amerikan Kupası (Altın)

2017: Pan Amerikan Kupası (Altın); ABD Voleybol Kupası – Brezilya; FIVB World Grand Champions Kupası (Bronz)

2016: Pan Amerikan Kupası (Bronz)



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/thy-kadin-voleybol-takimi-nda-transfer/58063