MESSİ'NİN ÖZEL JETİ ACİL İNİŞ YAPTI

3 Nisan 2020 Cuma   22:37

Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin özet jeti, arıza nedeniyle Brüksel Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Yerel saatle 10.35'te Brüksel'den Kanarya Adaları'ndaki Tenerife'ye gitmek üzere havalanan 12 milyon sterlin değerindeki jet, kalkıştan 43 dakika sonra iniş takımlarıyla ilgili sorun yaşadığı için yeniden Brüksel Havalimanı’na inmek zorunda kaldı. Flight Aware şirketinden yapılan açıklamada, jetin önceki gün Arjantin'deki San Carlos de Bariloche'den 5.5 saatlik bir süreyle Brezilya'daki Guararapes havaalanına uçtuğu belirtildi. Daha sonra 9 saatlik bir uçuşla Brezilya'dan Brüksel'e gelen jetin, buradan da Tenerife'ye gideceği ancak yaşanan arıza nedeniyle bunun gerçekleşmediği belirtildi.

JET MESSİ İÇİN ÖZEL OLARAK DÜZENLENDİ

Messi tarafından düzenli olarak kullanılan Gulfstream V model jetin, arızanın gerçekleştiğinde ise kimin tarafından kiralandığı merak konusu oldu.

Messi ile özdeşleşen 10 numaranın kuyruğunda yer aldığı jetin merdivenlerinde de Messi ve eşi Antonella'nın yanı sıra çocukları Thiago, Ciro ve Mateo'nun da isimleri yazıyor.

16 kişilik koltuğu olan jette iki adet banyo ve 1 mutfak bulunuyor. Ayrıca koltuklar katlanarak 8 adet yatağa dönüştürülebiliyor.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/messI-nIn-ozel-jetI-acIl-InIs-yapti/57842