QATAR AIRWAYS LANGKAWI’DE BÖYLE KARŞILANDI

21 Ekim 2019 Pazartesi   13:24

2019 Skytrax Awards’da 5. Kez “Dünyanın En İyi Havayolu” şirketi seçilen Qatar Airways’in şimdilik haftada dört kez gerçekleştireceği Langkawi seferleri, 27 Ekim 2019’dan itibaren haftada beş kez olarak güncellenecek.

Doha'dan Langkawi’ye ilk seferi yapan uçak, 15 Ekim 2019 Salı günü Langkawi Uluslararası Havaalanı'na teker koydu. Son zamanların popüler uçuş noktasının açılışını kutlamak için, 16 Ekim Çarşamba günü Doha'dan Langkawi'ye özel bir uçuş gerçekleştirildi. Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker'in yanı sıra çok sayıda VIP ve uluslararası medya da seremoniye eşlik etti.

AL BAKER: ÇOK HEYECANLIYIM

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker yaptığı konuşmada, “Bugün Langkawi'ye düzenlenen özel seferde bulunmaktan ve bu çarpıcı takım adaya gelişimizi kutlamaktan dolayı çok heyecanlıyım. Langkawi, 2019'da Qatar Airways'in hızla genişleyen uçuş ağına eklenen sekizinci yeni nokta olarak gündeme damgasını vurdu. Ormanlık tepeleri, çarpıcı beyaz kumlu plajları ve parıldayan turkuaz suları ile Langkawi, hızla Güney Doğu Asya'nın en çok rağbet gören destinasyonlarından biri haline geliyor. ‘Kedah Mücevheri’ni deneyimlemeleri için iş veya tatil amaçlı seyahat edenleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/qatar-airways-langkawide-boyle-karsilandi/56850