AYJET YETİŞTİRDİ THY’DE UÇACAKLAR
18 GENÇ PİLOT THY’DE İŞBAŞI YAPACAK

23 Eylül 2019 Pazartesi   09:52

AYJET 77'NCİ DÖNEM (THY 7. DÖNEM) ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Mezuniyet töreni dün (22 Eylül 2019) İstanbul Büyükçekmece Gölü kenarındaki Hezarfen Havaalanı’nda düzenlendi. Törene mezun pilotların aileleri, yakınları ve AYJET personeli katıldı.

ÜSTÜN PERFORMANS GÖSTERDİLER

Türk Hava Yolları pilot adayı seçim süreçlerini başarıyla tamamladıktan sonra AYJET’te uçuş eğitimlerine başlayan öğrenciler, eğitimleri boyunca üstün performans göstererek ATPL sınavlarında 91.69 grup ortalaması ile mezun oldu. Emirhan AKDEMİR dönem birincisi olarak kürsüde dönem arkadaşları adına bir konuşma yaptı.

AYJET ile Türk Hava Yolları arasındaki eğitim işbirliği, bir yandan mezunlar verirken, diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam ediyor. Şimdiye kadar Türk Hava Yolları adına 116 pilot adayına AYJET tarafından uçuş eğitimi verildi. Halen 114 öğrencinin uçuş eğitimi devam ediyor.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun mezun pilotlarından 83’ü SunExpress, 197’si Pegasus, 538’i Türk Hava Yolları ve diğerleri farklı havayollarında olmak üzere toplam 996 pilot kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.

 İşte 77'nci Dönem pilotların mezuniyet töreninden kareler...



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/ayjet-yetIstIrdI-thyde-ucacaklar/56721