TEKNOFEST’TE PROTOKOLDEN TWİT YARIŞI

18 Eylül 2019 Çarşamba   12:52

İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST dün Atatürk Havalimanı’nda başladı. Hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık kalacak olan festivalin açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve paydaş firmaların temsilcileri yaptı.

Açılışın ardından önce Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SoloTürk bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Hemen ardından ise TEKNOFEST'te sergilenmek üzere gönderilen SU-35 savaş uçağı havalandı. Rus savaş uçağı SU-35'in Atatürk Havalimanı semalarındaki şovu adeta nefes kesti. Binlerce kişi SU-35’in havadaki hareketlerini büyük bir merakla izledi.

Protokol tribünündeki yerlerinde nefes kesen şovları izleyen başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olmak üzere protokol üyeleri, bu unutulmaz anları fotoğrafladı. Protokol, fotoğraflarla birlikte neredeyse her gelişmeyi başta twitter ve instagram olmak üzere sosyal medya hesaplarından takipçilerine bir an önce duyurmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Haberair o anları böyle görüntüledi…



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/teknofestte-protokolden-twIt-yarisi/56694