ESKİ KABİN MEMURUNU ŞAŞIRTAN SORULAR

11 Eylül 2019 Çarşamba   17:58

Londra'da yaşayan Lucy Jessica Carter, 2011 yılında 21 yaşındayken uzun uçuşlarda çalışıyordu. Daha sonrasında ise çocukları oldu ve 1 sene çalıştığı işini bıraktı. Instagram'da çocukları, eşi ve kendisinin fotoğraflarını paylaşan Carter'ın 135 bine yakın takipçisi var. Şimdilerde Instagram'da on binlerce takipçiye ulaşan Lucy Jessica Carter uçuşlarla ilgili kendisine gelen soruları cevaplandırdı.

"En kötü uçuş deneyimin nasıldı?" gibi herkesin merak ettiği soruların yanı sıra absürt sorular da yöneltildi kendisine. Youtube hesabından sık sık uçuşlarla ilgili soruları yanıtlayan 28 yaşındaki iki çocuk annesi, gelen sorulara çok şaşırdı. Genelde en çok gelen sorular arasında, 'acil durum inişi için gösterilen pozisyonun hızlı ve ağrısız bir ölüm sağlayıp sağlamayacağı' olduğunu söylüyor.

Eski kabin memuru bir diğer yaygın sorunun ise 'havada gerçekten yetişkin partilerinin yapılıp yapılmadığının’ olduğunu söyledi. Buna yanıt veren iki çocuk annesi şöyle dedi:

"Bu çok eğlenceli, bununla ilgili çok soru aldım. Hiç kimseyi uçakta yetişkin partisinde yakaladım mı? Hayır. Dürüst konuşmak gerekirse asla."

İşte Lucy Jessica Carter'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraflardan bazıları…



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/eskI-kabIn-memurunu-sasirtan-sorular/56654