SEATTLE’A İLK UÇUŞUNU YAPTI

5 Eylül 2019 Perşembe   12:39

Singapur Hava Yolları (SIA), 3 Eylül 2019 tarihinde sabah Singapur'dan Seattle'a SQ28 No'lu uçuş ile ABD'ye yönelik non-stop uçuşunu gerçekleştirdi. Singapur Changi Uluslararası Havalimanı'ndan 3 Eylül 2019 tarihinde saat 09:27'de (Singapur saati) kalkış yapan uçak aynı gün içinde saat 09:05'te (ABD saati) Seattle-Tacoma Uluslararası Havalimanı'na indi.

Singapur-Seattle uçağına binen yolculara, içinde hatıra sertifikası, SIA Batik tükenmez kalemi, pasaport kılıfı ve Seattle semalarının silüetini gösteren küçük bir not defteri olan özel bir hediye çantası takdim edildi. Yolcular ayrıca çıkış kapısında kabin ekibiyle birlikte fotoğraf çekilme fırsatı da yakaladı. Uçak Seattle-Tacoma Uluslararası Havalimanına vardıktan sonra ise tazyikli su selamı ile karşılandı.

ABD’YE AKTARMASIZ DÖRDÜNCÜ UÇUŞ

Seattle; Los Angeles, New York (Newark) ve San Francisco'dan sonra Singapur'dan aktarmasız uçuş yapılan dördüncü ABD şehri oldu. Seattle uçuşları ilk etapta haftada üç kez gerçekleştirilecek ve Ekim ayı itibari ile haftada dört sefere çıkarılacak; böylece haftalık Singapur-ABD aktarmasız uçuş sayısı 31'e ulaşmış olacak. SIA'nın Houston, Los Angeles, New York (JFK) ve San Francisco'ya olan mevcut tek aktarmalı uçuş hizmetleriyle birleştirildiğinde ABD'deki toplam uçuş sayısı haftada 57'ye yükselmiş olacak.

Yeni Seattle uçuşları yolculara Güneydoğu Asya, Kuzey Asya ve Avustralasya gibi kilit pazarlardan Kuzey Amerika'ya daha hızlı ve daha kolay bağlantı sunarak Singapur ağının daha da güçlenmesine yardımcı olacak. Bu rotalarda, 42 Business Class, 24 Premium Economy Class ve 187 Economy Class koltuğuna sahip Airbus A350-900 tipi uçak kullanılacak. İleri teknolojisi ve üstün kullanım verimliliği sayesinde A350-900, daha yüksek tavan, daha geniş pencereler, daha geniş bir gövde ve jetlag etkisini azaltmak üzere tasarlanan kabin ışıklandırması gibi özelliklerle yolculara daha iyi bir seyahat deneyimi sunuyor.

Seattle uçuşları ilk olarak ABD aktarmasız uçuşlarına entegre edilen sağlıklı yaşam markası Canyon Ranch'in sağlık hizmetlerinin sunulduğu uçuşlar arasında. KrisWorld uçak içi eğlence sisteminden (IFE) erişilebilen uyuma stratejileri ve rehber eşliğinde esneme egzersizlerinin yanı sıra, Canyon Ranch'in şefleri ve beslenme uzmanları tarafından hazırlanan özel yemekler, bu hizmetlerin yalnızca bir bölümünü oluşturuyor. Canyon Ranch'in özel yemekleri, SIA'nın Uluslararası Aşçılık Paneli (ICP) bünyesindeki şeflerin hazırlamış olduğu menülerle birlikte sunuluyor.

SIA uçuşlarının neredeyse tamamında mevcut olan KrisWorld uçak için eğlence sistemini (IFE) kullanan yolcular, Eylül ayında Seattle temalı film, müzik ve dizilerin keyfine varacaklar.

 

 



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/seattlea-Ilk-ucusunu-yapti/56615