SANİ ŞENER’E COŞKULU KARŞILAMA
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

5 Nisan 2019 Cuma   22:56

Saat 02.00’de İstanbul’dan Singapur’a yapılacak son uçuşun ardından ticari uçuşlara kapanacak olan Atatürk Havalimanı’nda TAV çalışanları,TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’i Paris’ten İstanbul’a dönüşünde uçağın kapısında alkışlarla karşıladı. Duygu dolu karşılamada bazı çalışanlar gözyaşları dökerken, Prime Class çalışanları Şener’e hatıra olarak bir fotoğraf hediye etti.

‘ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM’

Sani Şener burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Çok duyguluyuz. Arkadaşları görüyorsunuz, vardiyaları bitmiş halen buradalar. Yolcuya son ana kadar hizmet etme göreviyle uğraşıyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. Kolay değil, 20 yıldır buradayız. Burayı terk etmek kolay değil. Ama görev bu, biz son ana kadar buradayız.  3 tane görevimiz vardı.  Birincisi İstanbul Havalimanı yapılana kadar burayı en iyi şekilde idare edebilmek. Son güne kadar bunu yaptık. Dün yolcularımızı aynı güvenlikle, aynı uçuş güvenliği ile, iş güvenliğini en son güne, en son dakikaya kadar geldik. Zannediyorum bir veya iki uçağımız kaldı. Onları da yolcu ettikten sonra bizim buradaki görevimiz bitiyor. İkinci görevimiz çok sevdiğimiz çalışanlarımız için, onları işsiz bırakmamak için çalışmaktı. Bunu da arkadaşlarımız ile çok iyi planladık. Birinci görevimiz burayı açık tutmaktı onu yaptık. İkinci görevimiz de çalışanlarımızın işsiz kalmasını engellemekti, onu da yaptık. Onlarla helalleşmek kaldı onu da en iyi şekilde yapıyoruz. Üçüncü olarak da bir görevimiz daha vardı. O da taşınma. Biz gururumuzla, hakikaten  “Elveda “ diyoruz. Arkadaşlarımızı çok seviyorum. İnşallah onlarla aynı şirkette, aynı çatı altında yollarımız kesişir. Bizim daha yönetecek çok havalimanımız var.” dedi.

‘BİR ŞİRKETİN MARKA OLMASINI SAĞLADIK’

Şener, “Çok duygusal, insan çok üzülüyor. İnşaatını yaptığımız günler aklımıza geliyor. Çalışanlarımız aklımıza geliyor. Bir ürünün marka olmasını sağlamak kolaydır. Ama bir şirketin marka olmasını sağlamak çok zordur. Biz bir şirketin marka olmasını sağladık.  Biz şöyle diyoruz; Çalışanın mutlu olmadığı hiçbir şirketin müşterileri mutlu olmaz.” şeklinde sözlerini noktaladı.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/sanI-senere-coskulu-karsilama/55849