pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
5 Kasım 2019 Salı - 10:43

‘YILIN HAVALİMANI’ ÖDÜLÜ İSTANBUL HAVALİMANI’NIN

International Airport Review dergisinin düzenlediği “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödüle layık görüldü

‘YILIN HAVALİMANI’ ÖDÜLÜ İSTANBUL HAVALİMANI’NIN

Dünyada havacılık sektörünün prestijli yayınlarından International Airport Review Dergisi’nin okuyucu oylarıyla belirlenen “Reader’s Choice 2019” ödüllerinde güçlü rakiplerini geride bırakan İstanbul Havalimanı, “Airport of the Year” kategorisinde ödülün kazananı oldu.

Açılışının birinci yılını kısa bir süre önce geride bırakan İstanbul Havalimanı, İngiltere merkezli havacılık sektörünün dünyadaki lider yayınlarından olan International Airport Review Dergisi okuyucuları tarafından “Airport of the Year” seçilerek küresel bir hub olma hedefinde uluslararası otoritelerin de takdirini kazandı.

BİRÇOK HAVALİMANINI GERİDE BIRAKTI

Aralarında Heathrow, Changi, Copenhagen Vancouver, Sydney ve Hong Kong gibi uluslararası havalimanlarını geride bırakarak “Airport of the Year” ödülünün sahibi olan İstanbul Havalimanı, Türk havacılık sektörünün bayrak taşıyıcısı olduğunu da kanıtlamış oldu.

SAMSUNLU: ÖDÜL İŞİMİZİ NE DENLİ DOĞRU YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ

Uluslararası birçok hub havalimanını geride bırakarak ödülün sahibi olan İstanbul Havalimanı’nın kısa bir zamanda zoru başardığının altını çizen İGA Havalimanı İşletmesi CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, şunları söyledi:

“Ülkemize uluslararası anlamda bir ödül kazandırdığımız için mutluyuz. İstanbul Havalimanı benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimiyle ilk yılını geride bırakırken küresel bir hub olma ve Türkiye’yi havacılık sektöründe en üst lige taşıyarak, dünyaya örnek bir havalimanı işletme modeli sergileme hedefinde de çok önemli mesafeler katettik. Pek çok önemli havalimanını geride bırakarak almış olduğumuz ‘Airport of the Year’ ödülü İstanbul Havalimanı’nda işimizi ne denli doğru yaptığımızın da bir göstergesi. Ülkemiz için gurur vesilesi dünya içinse örnek olmanın bize yüklediği büyük sorumluluğun bilinciyle ilerleyen dönemlerde hedeflerimizi bir bir gerçekleştirerek ülkemize uluslararası daha pek çok ödülü getirmek istiyoruz.”

İki ayda bir yayımlanan İngiltere merkezli International Airport Review Dergisi, yolcu deneyimi, hava durumu operasyonları, terminal işlemleri, güvenlik, bilgi teknolojisi, ATC / ATM, havalimanı geliştirme, inşaat ve tasarım konularını kapsayan havacılık sektörü için lider bir bilgi kaynağı. Dünyanın önde gelen havalimanlarından ve havayolu şirketlerinden derinlemesine analizler, haberler, makaleler, röportajlar ve vaka çalışmaları sunan dergi dünya çapında 30 bin okuyucuya ulaşıyor.

 
KABİN ÇALIŞANLARI YİNE GREVE GİDİYOR
 
HAVAŞ ULUSLARARASI YER HİZMETLERİ KONFERANSI’NDA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KABİN ÇALIŞANLARI YİNE GREVE GİDİYOR
Alman hava yolu şirketi Lufthansa'da çalışan kabin personelinin devam ...
TURKISH AIRLINES WORLD GOLF CUP 2019 FİNALİ BAŞLIYOR
Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, 4 - ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA BİR MİSAFİR DAHA
Japon ANA Havayolları, Tokyo ile İstanbul Havalimanı arasında direkt uçuş yapmaya hazırlanıyor
 
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN YENİ MİSAFİRİ
İstanbul Havalimanı’na uçuş yapan havayolu şirketleri her geçen gün çoğalıyor. ...
THY'DEN BOEING 737NG AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları kendi filosunda da bulunan Boeing 737NG uçaklarıyla ilgili açıklama yaptı
İŞTE SKYLIFE FOTOĞRAF YARIŞMASI’NI KAZANANLAR
Türk Hava Yolları’nca düzenlenen “Skylife Fotoğraf Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu
 
TRANSAVIA İSTANBUL HAVALİMANI’NDA
Fransız Transavia havayolu şirketi, Nantes'dan İstanbul Havalimanı’na ...
BOEING'E 737 MAX’LERDEN SONRA İKİNCİ ŞOK
ABD'li havacılık devinin 737 Max fiyaskosunun ardından 737 NG model uçakları ...
CORENDON’DAN TÜRK KORFBOL TAKIMI’NA DESTEK
Uçuş dünyasındaki başarı vizyonunu sponsorluklar doğrultusunda amatör ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası