pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
21 Eylül 2020 Pazartesi - 13:38

TURKISH CARGO YÜZDE 67 ORANINDA BÜYÜDÜ

Hava kargo markası Turkish Cargo, 2020’nin ilk yarısında her 20 hava kargodan birini taşıyarak yüzde 67 oranında büyüdü

TURKISH CARGO YÜZDE 67 ORANINDA BÜYÜDÜ

Türk Hava Yolları’nın başarılı hava kargo markası Turkish Cargo, küresel havacılık sektörü için zorlu geçen pandemi döneminde güçlü bir yükseliş kaydetti. Bayrak taşıyıcı marka, 2020 yılının ilk yarısında sergilediği performansla yüzde 67 oranında büyürken, küresel pazar payını da yüzde 3.9’dan yüzde 5.4’e çıkardı.

KÜRESEL BİR KÖPRÜ OLARAK ÇALIŞTI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkelerin sınırlarını uzun bir süre kapattığı ve uçuş yoğunluğunun yüzde 90 oranında azaldığı ilk 6 ayda, global hava kargo pazarı da yüzde 28 oranında daraldı. Aynı dönemde Turkish Cargo gıda, medikal ürün ve ilaç taşımaları ile dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği uçuşlarını güçlü bir şekilde sürdürdü ve rekor seviyede büyüme sağladı. Filosunda bulunan kargo uçaklarına ek olarak, Türk Hava Yolları’nın geniş gövde yolcu uçaklarını da kargo taşımalarında değerlendiren başarılı marka, uluslararası tedarik zincirinin aksamaması adına küresel bir köprü vazifesi gördü.

İLAÇ VE MEDİKAL ÜRÜNLERİ TÜM DÜNYAYA ULAŞTIRDI

Global hava kargo operasyonlarının yüksek standartta yapılabilmesi için, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği IATA tarafından oluşturulan; eğitim, değerlendirme ve validasyon süreci sonunda; ‘’CEIV Pharma’’ sertifikasına sahip olan Turkish Cargo, 1 Şubat – 31 Ağustos tarihleri arası 30 bin ton ilaç ve 10 bin tona yakın medikal ekipman taşıması gerçekleştirirken, sadece haziran ayında kargo ve yolcu uçaklarıyla 1100’den fazla sefer düzenledi.

ÜSTÜN: EN ZORLU ŞARTLARDA DAHİ EN İYİSİNİ  YAPMAYI, ZİNCİRLERİ KIRMAYI GÜÇLÜ ÜLKEMİZDEN ÖĞRENDİK

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Turkish Cargo’nun yakaladığı başarıyla ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yılın ilk 6 ayında hava kargo sektörü yüzde 28,5 oranında daralırken Turkish Cargo markamız yüzde 67 oranında büyüdü. En zorlu şartlarda dahi en iyisini  yapmayı, zincirleri kırmayı güçlü ülkemizden öğrendik” dedi.

KORONAVIRÜS AŞISINI DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA ULAŞTIRMAK İÇIN HAZIR

Koronavirüs pandemisine karşı geliştirilecek olan aşının tüm dünyaya ulaştırılabilmesi kapsamında hem geniş uçuş ağı hem de aşı taşıma yeterlilik sertifikalarıyla Turkish Cargo ön plana çıkıyor. Marka, aktif ısı kontrollü olan Envirotainer ve CSafe konteynerleri, elektrikli klima kabı olan Opticooler, Termal Dolly ve termal izolasyonlu tek kullanımlık örtüler kullanarak yüksek hassasiyete sahip olan sağlık ürünlerini taşıma konusunda önemli bir güce sahip.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) ‘’CEIV Pharma, CEIV Fresh, CEIV Live Animal’’ sertifikalarının üçüne birden sahip ilk hava kargo markası Turkish Cargo, İstanbul ve Atatürk havalimanlarındaki tesislerinde, toplam 3.500 m² alanı bulunan farklı ısı aralıklarına sahip özel kargo depolama odalarında yüksek standartlarda koruma sağlıyor.

‘’Raise the Bar’’ misyonuyla; saygı çerçevesinde diyaloğa dayalı çalışma yöntemi, karşılıklı güven ve açık iletişim sağlayarak değer üreten Turkish Cargo, takım ruhuyla hareket ederek başarı çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak hareket eden başarılı marka, ekosistemi bozmadan doğaya saygılı şekilde yürüttüğü iş süreçleriyle değer üretiyor ve gelişim odaklı iyi bir iş ortağı olmayı sürdürüyor.

 
AIRBUS NASA HELİKOPTERLERİNİ UÇURACAK
 
BU UÇAKLAR SIFIR EMİSYONLU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIRBUS NASA HELİKOPTERLERİNİ UÇURACAK
ABD Ulusal Havacılık ve Uzay İdaresi (NASA), Airbus Helicopters ile 15 ...
BAYKAR'DAN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK
Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, ...
100 UÇAĞINDA YÜKSEK HIZLI İNTERNET VAR
Teslim Aldığı A7-ALC Tescilli yeni Airbus A350-900 uçağı ile Qatar Airways'in ...
 
IDC’DEN TAV TECHNOLOGIES’E ÖDÜL
TAV Technologies, IDC CIO Zirvesi’nde Dijital Havalimanı Platformu (Digital ...
THY ÇALIŞANINDAN ÇOCUKLARA TABLET YARDIMI
Türk Hava Yolları çalışanı Cafer Canşi, köy okullarındaki çocuklar için ...
HAVACILIKTA YENİ TREND: HİÇBİR YERE GİTMEYEN UÇAKLAR
Pandemi sebebiyle uçaklar hangarlarda beklerken Avustralyalı Qantas Hava ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA ÇİNLİ YOLCULARA HAZIRLIK
Dünyanın en büyük havalimanı ve bölgenin en önemli aktarma merkezi olmanın ...
124 VE 125’İNCİ DÖNEM HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİ DİPLOMALARINI ALDI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından 2019 ...
THY CİMBOM’UN AVRUPA’DA SPONSORU OLDU
Galatasaray’ın 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarındaki maçlarının forma ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası