pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
4 Ağustos 2021 Çarşamba - 18:00

TÜRK HAVA YOLLARI GELECEĞE NEFES OLUYOR

Türk Hava Yolları, ülkemizin çeşitli illerinde meydana gelen orman yangınlarından dolayı etkilenen bölgelerde ormanlarımızı geri kazanmak için başlatılan fidan dikme kampanyasında öncü rol üstlenecek

TÜRK HAVA YOLLARI GELECEĞE NEFES OLUYOR

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında yürütülecek olan 'Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes’ kampanyası kapsamında; bayrak taşıyıcı marka, 2021 yılında taşınan günlük en yüksek yolcu sayısı olan 150 bin adet fidanı dikim mevsiminde toprakla buluşturacak.

Milletimizin zor zamanlarında yanında olmayı kendisine görev edinen Türk Hava Yolları çalışanları, yangında zarar gören yörelerimize yardımda bulunmak ve ihtiyaç listesi oluşturmak için yardım bölgesinde gönüllü olarak çalışma gerçekleştirdi. Ayrıca Elazığ ve İzmir depremlerinde arama-kurtarma çalışmalarında bulunan, kabin ve kokpit çalışanlarından oluşan AFAD eğitim sertifikalı milli bayrak taşıyıcı ekipleri yangın söndürme çalışmalarında da görev alıyor.

Aycı: Gelecek Nesillere Daha Yeşil Bir Türkiye Bırakma Konusunda Kararlıyız

88 yıldır ay yıldızlı bayrağımızı dünyanın dört bir yanına taşıyan Türk Hava Yolları’nın havacılık sektörünün zirvesine yürürken gelecek nesillere de daha yeşil bir Türkiye bırakma konusunda kararlılığına vurgu yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Milli Bayrak Taşıyıcı olarak sorumluluğumuz yolcularımızı sevdikleri ile buluşturmakla sınırlı değil. Bağrından çıktığımız milletimizin tüm değerlerini korumak ve kollamakla mükellefiz. Yangınlarda kaybettiğimiz ormanlarımızı geri kazanmak, bayrağımızı dalgalandırdığımız gökyüzünden ülkemize baktığımızda daha yeşil bir Türkiye görmek için Türk Hava Yolları ailesi olarak kollarımızı sıvıyor ve geleceğimize nefes oluyoruz” dedi.

Turkish Cargo ise bölgede bulunan vatandaşlarımıza, arama-kurtarma ve yangın söndürme çalışmalarına katılan ekiplere destek olmak isteyen kamu veya özel kurum, kuruluşların hazırladığı ihtiyaç malzemelerini ilgili afet bölgelerine ücretsiz olarak taşıyacak. İlgili kurum ve kuruluşlar, yardımları [email protected] adresinden irtibata geçerek afet bölgelerine ulaştırabilecekler.

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri işletme şirketi TGS ise; çalışan sayısı kadar fidan bağışının yanı sıra İstanbul, Antalya, Adana, Bodrum ve Dalaman Havalimanlarında yardım faaliyetlerine destek sağlıyor. TGS, İstanbul Havalimanı’ndan Bodrum’a ilk etapta 200 çift yanmaz ayakkabı ve 240 çift yanmaz eldiven gönderirken, diğer ülkelerden yangın söndürme için Dalaman ve Antalya Havalimanlarına gelen uçaklara yer hizmeti veriyor ve bu ekiplerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

 
AMERİKAN YOLCU UÇAĞI İSRAİL’E ACİL İNİŞ YAPTI
 
TURKISH CARGO 3’NCÜ SIRAYA YÜKSELDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İGA ARFF EKİPLERİ YANGIN BÖLGESİNDE
İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA’ya bağlı ARFF ekipleri, Muğla’da ...
OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ YURDA DÖNDÜ
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında altın madalya kazanan Mili Okçu Mete ...
İGA'DAN 50 BİN FİDAN BAĞIŞI
Orman yangınlarından sonra ağaçlandırma konusunda başlatılan kampanyaya ...
 
CUMHURBAŞKANI: SIKINTILARIN SEBEBİ THK’NIN FİLOSUNU YENİLEYEMEMİŞ OLMASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yangın uçakları konusundaki eleştirilere yanıt: ...
YANGIN UÇAKLARI İÇİN YENİ MODEL ÖNERDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, THK'nın uçaklarının CHP'li belediyeler ...
HAVALİMANINDA 300 TAKSİ YİNE BAĞLANDI
İstanbul Havalimanı'nda yeni bir gelişme yaşandı ve henüz yazılımını İTaksi’ye ...
 
UKRAYNA 2 AN-32 P TİPİ İTFAİYE UÇAĞI GÖNDERDİ
Ukrayna, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye’ye 2 AN-32 ...
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: THK’NIN ELİNDE KULLANILACAK UÇAK YOK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında gazetecilerin ...
ŞAHİKA ERCÜMEN'İN DALIŞ MALZEMELERİ BULUNDU
Bahamalar'da düzenlenen Vertical Blue Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Türkiye ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası