pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
25 Mayıs 2021 Salı - 10:26

THY’YE 4 AYRI KATEGORİDE ÖDÜL

Türk Hava Yolları’nın uçak içi ürün ve hizmetleri 4 ayrı kategoride ödüle layık görüldü

THY’YE 4 AYRI KATEGORİDE ÖDÜL

Her yıl düzenli olarak küresel ölçekli havayolu şirketlerinin seyahat setlerini ve yolcuya sunduğu diğer önemli hizmetleri ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, bu yıl da sektörde farklılaşan ve önem arz eden ürünleri değerlendirmek için düzenlediği yarışmada, Türk Hava Yolları’nı farklı kategorilerde ödüle layık gördü.

Bu yıl yarışmada yer alan kategorilerin içeriği, pandemi süreci ile uyumlu olarak havayollarının önem verdiği "Hijyen", "Sürdürülebilirlik" ve "Sağlık" alanlarındaki yeni standartlar göz önünde bulundurularak şekillendi. Bu kapsamda Türk Hava Yolları, misafirlerine sunduğu hijyen seti, battaniye ve kulaklık ürünlerinin paketlemesinde kullandığı kompost ambalajlar; çocuk yolcular için özel tasarlanan oyuncak setleri, uçak içi eğlence sistemi ve uçuş sırasında yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatan PLANET ile beraber farkındalık kategorilerinde “ Gold “ statüsünde ödüllendirildi.

Yolcu Hijyen Kiti Kategorisinde Gold Standart

Sürdürülebilir Ambalaj Girişimi Kategorisinde Gold Standart

Çocuk Sağlığı Girişim Kategorisinde Gold Standart

Yolcu Sağlığı Teknolojisi Kategorisinde Gold Standart

Yarışmada yer alan hijyen kategorisi; hem havayollarının hem de tedarikçilerin, yenilikçiliğini ve beraberinde sundukları çözüm önerileriyle reflekslerini ölçmeyi amaçladı. Türk Hava Yolları’nın, yolcularına güvenli bir seyahat ortamı sunmak için tasarladığı hijyen kitleri içerisinde uçuş süresine göre maske, antiseptik mendil ve el dezenfektanları yer alıyor. Sette yer alan ürünler, rakiplerine göre tasarım, içerik ve kalite açısından farkını yansıtarak “Gold” statüsünde ödüle layık görüldü.

Havacılık sektöründe çevre bilincinin her geçen gün daha da önem kazanmasının ardından sürdürülebilirlik kategorisinde de ödüller veriliyor. Türk Hava Yolları’nın misafirlerine sunduğu battaniye ve kulaklık ürünlerinin paketlenmesinde plastik poşet yerine %100 biyolojik olarak parçalanabilir (biodegradable) ve kompostlanabilir çevre dostu özel bir ambalaj kullanılıyor. Bayrak taşıyıcı havayolunun doğa dostu ürünleri, çevresel bir soruna getirdiği çözümle rakiplerinin arasından sıyrılarak “Gold” statüsünde ödüllendirildi.

AHŞAP OYUNCAKLARI TERCİH EDİYOR

THY küresel marka sağlık (wellness) kategorisinde ise iki farklı alanda ödüllendirildi. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı önemseyen Türk Hava Yolları’nın dış hat seferlerinde çocuk yolcularına sunduğu oyuncak setleri doğal malzemelerden üretiliyor. Bayrak taşıyıcı, çocuk misafirlerinin sağlığını korumak için plastik yerine ahşap oyuncaklar tercih ediyor. Türk Hava Yolları, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın verdiği bilgiler doğrultusunda hazırladığı broşürler ve yaşam alanı tehdit altında olan hayvan figürlerinden oluşan “Oyuncağım Doğadan’’ konseptli oyuncaklar ile birlikte çocukların çevre bilincine katkı sağlıyor. Üretiminde Adventure firması ile iş birliği yapılan bu proje, Travel Plus organizasyonu tarafından yine “Gold” statüsünde ödüle layık görüldü.

Sağlık kategorisindeki bir diğer ödül ise uçak içi eğlence platformu PLANET aracılığıyla yolculara sunulan farkındalık kategorisine verildi. Uçak içi medya platformu PLANET’e eklenen içerikler uçuş sırasında yolcuların kendilerini daha rahat hissetmesini ve konforlu bir uçuş deneyimi yaşamasını sağlıyor. Özellikle uzun uçuşlarda yolcuların uyku kalitesinin artmasına yardımcı olan içerikler arasında stresi azaltma, sakinlik, motivasyon, bilinçli farkındalık, beden sağlığı ve nefes kontrolü gibi konular yer alıyor. Çocuklar için özel hazırlanmış videolara da yer verilen platformda, 9 farklı dilde içerikler sunuluyor. Seyahati daha konforlu bir hale getirmeyi amaçlayan bu kategori, Travel Plus organizasyonu tarafından “Gold” statüsünde ödüllendirildi.

Tüm havayolları tarafından titizlikle takip edilen "TravelPlus Havayolu Amenity Awards" organizasyonu, Türk Hava Yolları’nın uluslararası arenadaki başarılarına katkılar sunması açısından önemli.

 
SIA GRUBUNDAN 2050 TAAHHÜDÜ
 
HAVAŞ FBO RIGA İLE İŞ BİRLİĞİNİ GENİŞLETİYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SIA GRUBUNDAN 2050 TAAHHÜDÜ
Singapur Hava Yolları (SIA) Grubu bugün, 2050 yılına kadar net sıfır karbon ...
AVUSTRALYALILAR ÜLKELERİNE DÖNDÜ
Koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte sınırların kapanmasından ...
LUFTHANSA VE BASF’TAN KÖPEKBALIĞI DERİSİ TEKNOLOJİSİ
Lufthansa Cargo, 2022'den itibaren tüm Boeing 777 tipi kargo uçaklarını ...
 
BUGÜN ONLARIN GÜNÜ
Bugün ‘24 Mayıs Hava Aracı Bakım Teknisyenleri Günü’
ANADOLUJET ANTALYA-SOFYA UÇUŞLARINA BAŞLADI
Türk Hava Yolları’nın alt markası AnadoluJet, Türkiye’nin turizm başkenti ...
EUROCONTROL'DEN KORKUTAN TAHMİN
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı Eurocontrol, sektör için korkutan ...
 
PEGASUS’UN YENİ ROTASI: ÇİMKENT
Pegasus Hava Yolları, Kazakistan’ın Çimkent şehrine uçuşlara başlayacak
THY NEWARK SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, Newark ...
AZERBAYCAN HELİKOPTERİ GİRESUN’A İNDİ
Azerbaycan'a ait askeri helikopter Giresun sahiline zorunlu iniş yaptı
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası