pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
8 Ekim 2019 Salı - 18:05

THY SEYAHAT SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURDU

Seyahat sektörü, dünyanın buluşma noktasında Turkish Airlines Corporate Club Conference için bir araya geldi

THY SEYAHAT SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURDU

Dünyanın en önemli iş seyahati etkinliklerinden biri olan ‘Turkish Airlines Corporate Club Conference’ 7-8 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti. En çok ülkeye uçan havayolu Türk Hava Yolları, konferansa 4. yılında da ev sahipliği yaparak seyahat endüstrisinin liderlerini ve uzmanlarını fikir alışverişi, münazara ve bağlantı kurmaları için bir araya getirdi.

Bayrak taşıyıcı havayolu, yeni evi olan dünyanın en büyük havalimanı projesi İstanbul Havalimanı ile yeni bir döneme girerken 75 ülkeden 1.200’ün üzerinde seyahat profesyoneli ‘Turkish Airlines Corporate Club’ın 10. Yılı’ temalı etkinlik için İstanbul’da buluştu.

AÇILIŞI İLKER AYCI YAPTI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı tarafından açılışı yapılan konferansa BBC Hard Talk’ın başarılı sunucusu Aaron Heslehurst moderatörlük etti. Seyahat sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı programın açılış konuşmasını ödüllü gazeteci ve çok satan yazar Celeste Headlee yaparken GBTA’dan Melanie Garrett de katılım gösteren isimler arasında yer aldı.

2021 YILINDA 400 UÇAKLIK FİLO

THY nisan ayında ‘Büyük Göç’ ismini verdiği devasa bir operasyon ile yeni evi İstanbul Havalimanı’na taşındı. Bütün fazları tamamlandığında yılda 200 milyon yolcuya ev sahipliği yapacak olan Türk Hava Yolları’nın yeni transfer merkezi son teknoloji özellikleri ve geliştirilmiş tesisleri ile havayolunun operasyonları için büyük bir avantaj sağlamakta. Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan Türk Hava Yolları bu sene teslim aldığı altı adet 787-9 Dreamliner tipi yolcu uçağına ek olarak 2021 yılına kadar 400 uçaklık bir filoya ulaşarak uçuş ağını daha da genişletmeyi hedefliyor. 2019 yılında açılan hatlar arasında Şarjah, Marakeş, Port Harcourt, Bali, Pointe-Noire, Luksor ve Mexico City yer alırken Aralık ayında da Rovaniemi hattının açılması planlanmakta.

AYCI: MÜŞTERİLERİMİZİ DÜNYANIN BULUŞMA NOKTASINA DAVET EDİYORUZ

Konferansa ilişkin görüşlerini açıklayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Türk Hava Yolları kurumsal müşterilerine sunduğu ürünlerini, servislerini ve operasyonlarını büyütmeye devam ederken yeni evi İstanbul Havalimanı’nın sunduğu fırsatları da memnuniyetle karşılamakta. Misafirlerimize üstün bir seyahat deneyimi sunmaya hazırız ve kendilerini ‘Dünyanın Buluşma Noktasındaki’ yolcuğumuza davet ediyoruz.” dedi.

‘Turkish Airlines Corporate Club’ kurumsal müşterilerine Türk misafirperverliğini en üst seviyede yaşatırken sadakat programı ile çeşitli avantajları da sunmakta. Misafirleri için zamanın en önemli faktör olduğunun farkında olan ‘Turkish Airlines Corporate Club’ bilet alımında maksimum esneklik, İstanbul Havalimanı’nın özel yolcu salonlarının kullanımı ve yüksek bagaj limitleri gibi uçuş öncesi avantajlar sağlamakta. Programın değerli üyeleri uçuş esnasında da seçkin hizmet ve ürünlerden faydalanabilmekte. Business sınıfı yolcuları yatak halini alabilen koltuklar ile rahat bir yolculuk geçirirken ücretsiz WiFi hizmetinin yanında Uçan Şeflerin eşliğinde üst düzey ikram hizmetlerinden yararlanabilmekte.

 
SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SİHA'NIN SIRRI
 
EY 2019 YILIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLÜ ATILAY USLU’NUN
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KLM 100. YAŞINI İSTANBUL HAVALİMANINDA KUTLADI
Kuruluş tarihinden bu yana ismi orijinal şekilde kalan ve uçuşlarını aktif ...
TURİZM MERKEZLERİNDEKİ HAVALİMANLARININ PERFORMANSI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, turizm merkezlerindeki ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN 9 AYLIK VERİLERİ
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’nün verilerine ...
 
DHMİ EYLÜL RAKAMLARINI AÇIKLADI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, 2019 yılının ...
THY 700 KABİN MEMURU ALACAK
Türk Hava Yolları kadın kabin memuru olarak görev alacak 700 yeni çalışma arkadaşı arıyor
TAV JFK HAVALİMANI’NDA İKİ ÖZEL YOLCU SALONU AÇTI
TAV İşletme Hizmetleri, Kuzey Amerika’nın uluslararası yolcu trafiği en ...
 
İÇ HATLARDA UÇAK BİLETLERİNE DÜZENLEME
İç hat uçak biletlerinde tavan fiyat, bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan ...
SABİHA GÖKÇEN'DE İLK 9 AYDA 26 MİLYON 650 BİN YOLCU
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan 2019 yılının ilk 9 ...
THY PİLOTU KANSERİ YENDİ
Yaklaşık 10 ay süren meme kanseriyle mücadelesini zafere dönüştüren THY'nin ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası