pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
CAPITAL500’DEN THY’YE 4 ÖDÜL
CAPITAL500’DEN THY’YE 4 ÖDÜL
ÇİZMECİ HAVALİMANINDA YAKALANDI
ÇİZMECİ HAVALİMANINDA YAKALANDI
71 UÇAĞINI DAHA YENİLEYECEK
71 UÇAĞINI DAHA YENİLEYECEK
25 Mayıs 2019 Cumartesi - 13:56

THY ÇALIŞANLARI YENİ EVLERİNDE İLK İFTARI AÇTI

Türk Hava Yolları çalışanları, yeni evleri İstanbul Havalimanı’nın apronunda ilk iftar ve sahuru yaptı

THY ÇALIŞANLARI YENİ EVLERİNDE İLK İFTARI AÇTI

Ortaklık bünyesinde yer alan 17 iştiraki, farklı faaliyet alanlarında verdiği hizmetleri ve 51 binin üzerinde çalışanıyla küresel ölçekte Türkiye’nin en değerli markasını temsil eden Türk Hava Yolları çalışanları, yeni evleri İstanbul Havalimanı’nın apronunda düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde buluştu.

TGS HAZIRLADI

Türk Hava Yolları ve HAVAŞ ortaklığı ile faaliyetlerini sürdüren TGS Yer Hizmetleri A.Ş.’nin Ramazana özel hazırladığı iftar programında çalışanlar; Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, TGS Yer Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Nurzat Erkal, HAVAŞ Genel Müdürü Kürşad Koçak ve çok sayıda üst düzey yönetici ile 24 Mayıs akşamı bir araya geldi.

AYCI: ARAMIZDAKİ GÜÇLÜ BAĞ BİZİ BU GÜZEL GÜNLERE TAŞIDI

İftar programında söz alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayımız Ramazan’ın tüm çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını dilerim. Başarıyla tamamladığımız ve yerli yabancı birçok otoritenin takdirini toplayan büyük göç operasyonumuz sonrası hedeflerimize ulaşma yolunda çalışmaya devam ediyoruz. Eski evimiz Atatürk Havalimanı’nda aramızda var olan güçlü aile bağına yeni evimiz İstanbul Havalimanı’nda da sahip olduğumuz için mutluyuz. Çünkü bu bağ bizleri zor günlerden bu güzel günlere taşıdı. Türk Hava Yolları’nın bu başarısında sizlerin payı çok büyük. İnşallah burada, yeni evimizde de nice başarılara birlikte ulaşacağız. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı kutlarım” dedi.

SAHURA KADAR STRES ATTILAR

İftar programı sonrasında çalışanlar, etkinlikler çerçevesinde kurulan alanda; şut çekme, koridor yarışması, rodeo, boks makinası, çok boyutlu sinema ve langırt gibi oyunlarda sahur vaktine kadar stres attı.

SAHUR’DA TEKNİK ÇALIŞANLARI İLE BULUŞMA

İftar programı ve etkinlikler sonrasında sahur programı için Türk Hava Yolları Teknik A.Ş çalışanları ile bir araya gelen M. İlker Aycı’ya Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman ve Türk Hava Yolları Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcısı Abdulkerim Çay başta olmak üzere birçok yönetici eşlik etti. Sahur programında söz alan M. İlker Aycı, “Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’de birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bizleri önemli noktalara getirdi. Şimdi yeni evimizde çıtayı bir üst seviyeye taşımanın vaktidir. Bizim Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’deki hedefimiz küresel havacılık pazarının en önemli ar-ge merkezlerinden biri olabilmektir. Yerlileşmeye, millileşmeye kendi değerlerimizi üretmeye ve dışa bağımlılığımızı azaltmaya ihtiyacımız var. Ben sizlerde bu enerjiyi görüyorum, sizlere inanıyorum. Uçak teknolojisi konusunda sahip olduğumuz bilgi birikimini; çalışma azmimiz, inancımız ve kararlılığımız ile birleştirirsek hayallerimizi gerçekleştirebiliriz. Bu noktada gerekli tüm destekler ile önünüzü açmaya hazırız. Artık havacılık sanayine damga vuracak işlerin zamanıdır. Bu mübarek gecede sizlerle birlikte hedeflediğimiz güzel gelecek için dua edelim. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı kutlarım” dedi.

 
BAKAN TURHAN İHMD İSTANBUL HAVALİMANI OFİSİNİ AÇTI
 
45 YILLIK TEKNİSYEN NOKTAYI KOYDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAKAN TURHAN İHMD İSTANBUL HAVALİMANI OFİSİNİ AÇTI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yıllardır Atatürk Havalimanı’nda ...
BAKAN HAVALİMANI ELEŞTİRİLERİNİ YANITLADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı hakkında ...
3 UÇAK YENİŞEHİR'E ZORUNLU İNİŞ YAPTI
İstanbul'da sabah saatlerindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha ...
 
BUGÜN TEKNİSYENLERİN GÜNÜ
Bugün 24 Mayıs Uçak Teknisyenleri Günü. Haberair.com olarak tüm uçak teknisyenlerinin ...
SUNEXPRESS’IN İLK A320 UÇAĞINDAN İLK UÇUŞ
Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in bu sezon ...
PEGASUS'TAN PİLOTAJ ÖĞRENCİLERİNE KARİYER İMKANI
İstanbul Okan Üniversitesi ve Pegasus Hava Yolları’nın iş birliği kapsamında, ...
 
TARİHİNİN EN YÜKSEK YILLIK GELİRİNİ ELDE ETTİ
SIA Grubu bugün, 2018/19 mali yılında rekabetçi bir piyasada $1,067 milyon ...
QATAR AIRWAYS'İN İLK UÇAĞI İZMİR’E İNDİ
Haftada üç kez doğrudan İzmir’e yapılan uçuşlar, Airbus A320 uçağıyla ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN İFTAR
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası