pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
9 Haziran 2021 Çarşamba - 10:44

TAV İŞLETME HİZMETLERİ MİLANO BERGAMO HAVALİMANI’NDA

Uluslararası yatırımlarına hız kesmeden devam eden TAV İşletme Hizmetleri, İtalya’nın en yoğun üçüncü uluslararası havalimanı Bergamo Milano’da ‘HelloSky’ yolcu salonu markası ile hizmet vermeye başlıyor

TAV İŞLETME HİZMETLERİ MİLANO BERGAMO HAVALİMANI’NDA

TAV İşletme Hizmetleri iştiraki, Barselona merkezli havalimanı ağırlama hizmetleri şirketi GIS, İtalya’daki Milano Bergamo Havalimanı için ‘HelloSky’ markası altında Haziran itibariyle faaliyete geçecek yeni yolcu salonunu tanıttı.

2019 yılında 13,8 milyonu aşkın yolcu trafiği ile İtalya'nın üçüncü büyük havalimanı olan Milano Bergamo’nun yönetim şirketi SACBO, havalimanı servis yelpazesine prestijli bir proje daha ekleyerek, ulusal ve uluslararası arenada daha şık, zengin ve donanımlı bir hizmet sunmak için TAV İşletme Hizmetleri ile iş birliğine gitti.

‘Dünya çapında tercih edilen bir marka olma yolundayız’

TAV İşletme Hizmetleri CEO'su Güçlü Batkın, “İtalya'da devam eden genişleme stratejimiz kapsamında, şimdi de Milano Bergamo Havalimanı’nda faaliyetlerimizi başlattık. Bu işbirliğimizi havalimanı ağırlama hizmetlerinde dünya çapında tercih edilen bir marka olma yolunda bizim için bir kilometre taşı olarak görüyoruz. Buradaki amacımız, HelloSky Lounge’larımız aracılığıyla benzersiz ve kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak. Dijital dönüşüm yatırımımızla müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya ve havalimanlarında iş ortaklarımızın güvenilir çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

HelloSky ile Bergamo'da lüks ve müşteri dostu bir deneyim

SACBO Başkanı Giovanni Sanga ise "Hava taşımacılığının bu yeni döneminde, yolculara yeni alanlar ve hizmetler sunan bir yatırımda bulunarak HelloSky Bergamo‘yu faaliyete geçirmekten memnuniyet duyuyoruz. Salon, seyahat öncesi havaalanındaki transit deneyimini olabildiğince konforlu hale getirmeye yardımcı olurken, TAV İşletme Hizmetleri’nin profesyonelliği sayesinde, mümkün olan en iyi deneyimi sunacağımızdan eminiz" diye konuştu.

Fotoğraf: Marilena Spada, Guclu Batkın,Claudia Maria Terzi, Giovanni Sanga,Antonio Percassi, Giorgo Pasotti,Gianfranco Gafforelli, Simone Moro

Yeni HelloSky Lounge, 750 m2 büyüklüğünde ve 130 kişilik oturma kapasitesi ile Milano Bergamo

Havalimanı'nda iç ve dış hatlara tahsis edilecek. Salon, 2020 yılında genişletilen ek terminalde, yeni pasaport kontrol alanının hemen önünde yer alıyor. Yolcu salonu dinlenme ve çalışma alanları, toplantı odaları, yeme-içme alanı, sigara içme odası, duş ve tuvalet olmak üzere, salon 10 farklı bölümden oluşuyor. Tasarımda Bergamo şehrinden ilham alan HelloSky Milan Bergamo Lounge, yolcuların her türlü ihtiyacına çözüm sunmayı ve seyahatlerinde konforlu vakit geçirmelerini amaçlıyor. Dinamik bir yaklaşımla hazırlanan ve günün farklı saatlerine göre uyarlanan menü, yöresel tatlar da dahil olmak üzere çeşitli seçenekler sunuyor.

Kullanım başına ödeme seçeneklerinin de misafirlere kolaylık sağlamak için sunulmasının yanı sıra, GIS, HelloSky Bergamo Lounge’da mümkün olan en güvenli ortamı yaratmak için katı COVID-19 prosedürlerini takip edecek. HelloSky Milan Bergamo Lounge, Fiumicino Havalimanı'ndaki başarılı HelloSky Roma'dan sonra HelloSky markasının ikinci servisi olarak hizmet veriyor. HelloSky'ın marka felsefesi, dinamizm, konfor, kalite, esneklik ve özelleştirmeden oluşuyor. HelloSky Lounge, İtalya ve Avrupa'nın en iyi loungelarından biri olarak referans olmayı hedefliyor.

SACBO Hakkında

Milano Bergamo Havalimanı yönetim şirketi SACBO, 16 Temmuz 2020'de kuruluşunun 50. yıl dönümünü kutladı. Havalimanının başarısı, yolcu hareketinin 1,2 milyondan 14 milyona yükseldiği 2002 ile 2019 yılları arasında olgunlaştı. Bu süre zarfında SACBO kendi kaynaklarından 300 milyon yatırım ile havalimanı altyapılarını iyileştirdi ve genişletti. Schengen terminalinin yeni kanadı 2020 sonbaharında hizmete açıldı. Çalışmaların sonunda havalimanında Schengen uçuşları için 16 kapı ve Schengen dışı uçuşlar için 10 kapıya ulaştı.

TAV İşletme Hizmetleri Hakkında

TAV İşletme Hizmetleri, TAV Havalimanları Holding’in havacılık dışı gelirlerini oluşturan ürün ve hizmetleri yaratan ve yöneten iştiraklerinden biridir. Primeclass Karşılama & Uğurlama Hizmetleri, Özel Lounge İşletmeciliği, TAV Passport Kart Sadakat Programı, LoungeMe mobil uygulaması, TAVPort.com, AirportEasy.com Online Seyahat Siteleri, reklam alanları kiralama ve ticari alan tahsisleri TAV işletme Hizmetlerinin ürün ve hizmet portfoyünü oluşturmaktadır. Primeclass markası, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, 2021 yılında global pazarda 19’dan fazla ülkede, 60’a yakın  özel yolcu salonunda, 10 milyondan fazla yolcuya dokunmayı ve sektorde dijital dönüşüme öncülük etmeyi hedeflemektedir. İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran TAV İşletme Hizmetleri’nin operasyon haritası ise Türkiye’de ve dünya da uzman kadrosuyla 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

2019 yılında GIS, TAV Havalimanları ve Groupe ADP'nin %100 iştiraki olan TAV İşletme Hizmetleri tarafından satın alınmıştır.

 

 
SABİHA GÖKÇEN'DE YOLCU SAYISI GERİLEDİ
 
THY TEKNİK HANGARINDA PATLAMA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SABİHA GÖKÇEN'DE YOLCU SAYISI GERİLEDİ
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı yılın ilk 5 ayında 6,5 ...
THY FERGANA’DA BÖYLE KARŞILANDI
THY'nin İstanbul-Fergana seferini yapan ilk tarifeli uçağı Özbekistan'da törenle karşılandı
DHMİ’DEN JANDARMA HAVACILIK İTFAİYE PERSONELİNE EĞİTİM
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Havacılık Akademisi, havacılık sektörünün ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN YENİ KONUĞU: CMA CGM AIR CARGO
Taşımacılık ve lojistik alanında dünyanın en önemli gruplarının başında ...
KADDAFİ'NİN UÇAĞI BAKIM İÇİN İSTANBUL'DA
Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'nin kullandığı Airbus A340-200 tipi ...
DHMİ 2021 MAYIS RAKAMLARINI AÇIKLADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ...
 
ROLLS-ROYCE SIFIR KARBON HEDEFİNE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Rolls-Royce, ilk aşamada ticari havacılık müşterilerine hitap edecek yeni ...
KARANTİNASIZ ALMANYA UÇUŞLARI BAŞLIYOR
Alman Hükümeti’nin Türkiye’yi “çok yüksek riskli” ülke statüsünden çıkarıp ...
ANADOLUJET AMMAN’A UÇUYOR
Anadolujet, Orta Doğu’nun gözde kenti Amman’a uçmaya başladı. Yolcular, ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası