pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
4 Mart 2021 Perşembe - 14:07

TAV İŞLETME HİZMETLERİ-CAPITAL ONE İŞ BİRLİĞİ

TAV İşletme Hizmetleri, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı’ndan seyahat edecek Capital One kartı sahipleri için havalimanında özel yolcu salonu hizmetleri sunmak üzere bir anlaşma imzaladı

TAV İŞLETME HİZMETLERİ-CAPITAL ONE İŞ BİRLİĞİ

Yaklaşık 1.5 yıldır dünyayı etkisi altına alan ve havacılık sektörünü de olumsuz etkileyen pandemi döneminde sektörün önde gelen şirketlerinden TAV İşletme Hizmetleri, ABD’de önemli bir yatırıma imza attı.

TAV İşletme Hizmetleri ile Capital One Financial Corp. Washington Dulles Uluslararası Havalimanı’nda özel yolcu salonu açmak üzere anlaştı. İmzalanan anlaşma kapsamında şirket, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yolcularına 10 yıl boyunca Capital One özel yolcu salonunda havalimanı ağırlama hizmetleri sunacak.

Amerika'daki en yoğun havalimanlarından biri olan ve her yıl 23 milyon yolcuya 125’ten fazla güzergaha uçuş imkanı sağlayan Dulles Havalimanı, ülkenin en büyük 25’inci bağlantı noktası olarak yer alıyor. 

Washington’da Primeclass ile lüks bir deneyim

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın, havalimanı ağırlama hizmetleri konusunda tüm dünyada tercih edilen bir marka haline geldiklerini belirterek, “Dulles Uluslararası Havalimanı’nda devam eden büyümemiz havalimanı ağırlama hizmetleri konusunda tüm dünyada tercih edilen bir marka haline gelmemizde önemli bir dönüm noktası oldu. Burada Primeclass özel yolcu salonları vasıtasıyla eşsiz ve kusursuz bir müşteri deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Dijital dönüşüm yatırımlarımız sayesinde müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmaya ve havalimanındaki ortaklıklarımız için güvenli bir çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.  

Capital One yolcularına sakinlik ve huzuru yansıtacak

Mimar Eero Saarinen tarafından Dulles Havalimanı için modern estetiğin özgün tasarımı fikrinden esinlenilen Capital One yolcu salonu, Washington D.C. bölgesine özgü mimari ve sanatı yansıtacak. Yolculara sakinlik ve huzur vermesi amaçlanan Capital One yolcu salonu, daha sürdürülebilir, LEED uyumlu ve bol miktarda doğal gün ışığı sağlayan biyofilik tasarıma sahip zengin ve doğal malzemelerle inşa edilecek. Rahatlamak ve tazelenmek isteyen yolcular için benzersiz bir alan haline gelecek 790 metre kare alana sahip Capital One yolcu salonunda konforlu oturma alanları, lüks bir bar, kablosuz internet, çoklu ekranda uçuş bilgileri, çocuklar için oyun alanı ve bir de al-git alanı bulunacak.

TAV İşletme Hizmetleri Hakkında

TAV İşletme Hizmetleri, TAV Havalimanları Holding’in havacılık dışı gelirlerini oluşturan ürün ve hizmetleri yaratan ve yöneten iştiraklerinden biridir. Primeclass Karşılama & Uğurlama Hizmetleri, Özel Lounge İşletmeciliği, TAV Passport Kart Sadakat Programı, LoungeMe mobil uygulaması, TAVPort.com, AirportEasy.com Online Seyahat Siteleri, reklam alanları kiralama ve ticari alan tahsisleri TAV işletme Hizmetlerinin ürün ve hizmet portföyünü oluşturmaktadır. Primeclass markası, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, 2021 yılında global pazarda 19’dan fazla ülkede, 60’a yakın özel yolcu salonunda, 10 milyondan fazla yolcuya dokunmayı ve sektörde dijital dönüşüme öncülük etmeyi hedefliyor. İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran TAV İşletme Hizmetleri’nin operasyon haritası ise Türkiye’de ve dünya da uzman kadrosuyla 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Capital One Hakkında

İştirakleri arasında Capital One, N.A., ve Capital One Bank (Amerika), N.A. bulunan ve finansal bir holding olan Capital One Financial Corporation (www.capitalone.com) şirketinin 31 Aralık 2020 itibariyle 305,4 milyar USD mevduatı ve 421,60 milyar USD toplam varlığı bulunmaktadır. Merkezi McLean, Virginia’da bulunan Capital One, tüketicilere, küçük işletmelere ve ticari müşterilere pek çok kanal vasıtasıyla geniş kapsamlı mali ürün ve hizmetler sunmaktadır. Capital One, N.A. şirketinin New York, Louisiana, Texas, Maryland, Virginia, New Jersey ve Kolombiya Bölgesi’nde şubeleri bulunmaktadır. Bir Fortune 500 şirketi olan Capital One, New York Borsası’na kote olup “COF” kısaltmasıyla S&P 100 endeksinde işlem görmektedir.

 
AMERİKALILAR RUS SU-35’İ BEĞENİYOR
 
CORENDON’DAN ÇOCUKLU AİLE FIRSATI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUNEXPRESS’TEN ‘KORONA GARANTİ PAKETİ’
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bilet tarifelerinde ...
PEGASUS IĞDIR SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Pegasus Hava Yolları, 7 Mayıs'tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ...
AVUSTRALYA VE BOEING DRONE SAVAŞ JETİNİ DENEDİ
Avustralya ordusu ve Boeing tarafından geliştirilen insansız savaş jeti ...
 
MESAİ ARKADAŞIMIZI, DOSTUMUZU KAYBETTİK
Korona virüs illeti ne yazık ki mesai arkadaşımız Cihat ALDEMİR’i de aramızdan ...
AYCI’DAN 347 YENİ ARAÇ İÇİN İHALE AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları'nın (THY) 347 yeni araç için yeni bir ihaleye çıkacağı ...
QATAR AIRWAYS’DEN SABİHA GÖKÇEN’E ÖZEL KAMPANYA
Qatar Airways, Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Business Class yolcularına ...
 
THY UÇAĞINA ASILSIZ BOMBA İHBARI
Oslo-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağına bomba ihbarı ...
TAV’IN İKİ HAVALİMANI AVRUPA’DA ZİRVEDE
TAV’ın iki havalimanı hizmet kalitesinde Avrupa’nın zirvesinde. TAV Havalimanları’nın ...
İNGİLİZ HAVALİMANLARINDA İŞSİZLİK ARTTI
Analizler, İngiltere'deki başlıca havalimanlarında işsizlik oranlarının ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası