pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
22 Ağustos 2020 Cumartesi - 09:43

SUUDİ ARABİSTAN 10 AIRBUS HELİKOPTER ALDI

The Helicopter Company (THC), 10 Airbus H125 helikopteri satın aldı. Anlaşma manzara turizmini ve hava çalışmalarını kapsayacak şekilde genişletilecek

SUUDİ ARABİSTAN 10 AIRBUS HELİKOPTER ALDI

Tamamı Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'na (PIF) ait olan The Helicopter Company (THC), Airbus Helicopters ile 10 adet H125 helikopteri satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Anlaşma, THC’nin filosunu daha da genişletmekle birlikte Krallığın pazar talebini karşılayan ve havacılık sektörünün gelişimini destekleyen yeni hizmetlerin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Çok görevli bir helikopter olarak kabul edilen Airbus H125, altı yolcuya kadar taşıma kapasitesine sahip olmakla birlikte çeşitli gereksinimlere uyacak şekilde kolayca yeniden yapılandırılabiliyor.THC, filosuna dahil edilen yeni helikopterleri, manzara turizmi, film çekimleri, afiş çekme ve hava haritacılığı gibi havacılık çalışmalarını içeren yeni hizmetler için kullanacak.

THC CEO'su Kaptan Arnaud Martinez, satın alma sözleşmesi hakkında şunları söyledi:

“THC, bu anlaşmayı imzalayarak filosunu genişletmek ve iddialı operasyonel planlarını uygulamak adına büyük bir adım attı. Yolculara Krallığın güzelliğini yukarıdan tattırmak için benzersiz bir deneyim garanti eden yenilikçi hava taşımacılığı hizmetlerimiz aracılığıyla Suudi Arabistan'ın turizm ve havacılık endüstrilerinin ilerlemesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Airbus Helicopters ile gereksinimlerimizle eşleşen bir anlaşmaya varmamızı sağlayan ortaklarımıza teşekkür etmek istiyor ve yakın gelecekte işbirliğimizi daha da ilerletmeyi umuyoruz. Ayrıca, Suudi Arabistan'ın havacılık endüstrisini ilerletmek adına birlikte çalıştığımız ve kuruluşumuzdan bu yana bizi her zaman destekleyen PIF'e teşekkürlerimizi sunmak isterim."

Airbus Helicopters Küresel İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ben Bridge de, “Bu sipariş yeni müşterimiz The Helicopter Company ile ilk ortaklığımızın başlangıcını temsil ediyor” dedi. "H125, özellikle sıcak ve yüksek ortamlara uygun güçlü ve gerçekten çok yönlü bir uçak olduğu için Suudi Arabistan Krallığı'ndaki ticari operasyonları geliştirmek adına mükemmel bir seçimdir" diye ekledi.

PIF, Suudi Arabistan'da Vizyon 2030'un gerçekleştirilmesini destekleyen ve uzun vadeli ticari getiri sağlayan yeni sektörleri harekete geçirme stratejisinin bir parçası olarak THC'yi kurdu. Krallığın ilk yerel ticari helikopter operatörü olan THC, 2019 ortasından beri özel uçuşlar sağlıyor ve şimdi filosuna H125'in eklenmesiyle hizmetlerini genişletiyor. Bu yeni anlaşma, Suudi Arabistan’ın gelişmekte olan ve giderek daha dinamik hale gelen turizm ve havacılık endüstrilerinin gelişimine katkıda bulunacak ve her sektörün ilgili değer zincirlerinin entegrasyonunu destekleyecek.

 
1,2 MİLYAR DOLARIN ÜZERİNDE PARA İADESİ YAPTI
 
HAVACILIK SEKTÖRÜNDE İSTİHDAMDA ''YERLİLEŞME'' HAMLESİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
RUS MUHALİF LİDER UÇAKTA FENALAŞMIŞTI
Zehirlenme şüphesiyle yoğun bakıma kaldırılan Rus muhalefet lideri Aleksey ...
İNGİLTERE’DEN KARANTİNA YERİNE ‘HIZLI TEST’
İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı 2. terminaline ...
RUS KOZMONOT ESRARENGİZ CİSİMLER GÖRÜNTÜLEDİ
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) görev yapan Rus kozmonot İvan Vagner, ...
 
BAĞDAT HAVALİMANI YAKINLARINDA ROKETLİ SALDIRI
Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD askerlerinin bulunduğu Bağdat Uluslararası ...
PENTAGON UFO ARAŞTIRMALARI İÇİN ÇALIŞMA GRUBU KURACAK
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’un, Hava Kuvvetleri pilotlarının karşılaştığı ...
EMIRATES UÇUŞ AĞINI 74 ŞEHRE ÇIKARDI
Emirates Birmingham (1 Eylül), Cebu (20 Ağustos) ve Houston (23 Ağustos) ...
 
İNGİLTERE’DEN FRANSA VE HOLLANDA’YA KARANTİNA KARARI
İngiltere, Fransa, Hollanda ve Malta'yı "karantina" listesine aldı
EMIRATES’TEN LÜBNAN’A YARDIM ELİ
Emirates, Dubai ve Lübnan arasında en çok ihtiyaç duyulan acil yardım ...
SENTINEL-1C RADAR ANTENİ KANATLARINI İLK KEZ AÇTI
Copernicus Sentinel-1C uydusunun sıfır yerçekimi koşullarını simüle eden ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası