pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
14 Ağustos 2020 Cuma - 11:51

SUNEXPRESS’TEN COVİD-19 TURİST KORUMA VE DESTEK SİGORTASI

Türkiye ile Avrupa arasında oluşturduğu hava köprüsü ile Türk turizm taşımacılığının belkemiği olan SunExpress, ülkemize gelen ziyaretçilerin güven içinde bir tatil deneyimi yaşamaları için Güneş Sigorta iş birliğiyle Koronavirüs teminatlı Covid-19 Turist Koruma ve Destek Sigortası sunuyor

SUNEXPRESS’TEN COVİD-19 TURİST KORUMA VE DESTEK SİGORTASI

Ulusal ve uluslararası otoritelerle yakın iş birliği içinde yolcularının ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için gerekli tüm tedbirleri alan SunExpress, Avrupa’nın en güvenli turizm destinasyonlarından biri olan Türkiye’ye seyahat etmek ve burada tatil yapmak isteyen misafirlere kendilerini güvende hissedecekleri bir seyahat deneyimi yaşatmak amacı ile Güneş Sigorta iş birliğiyle Koronavirüs teminatlı güvence seçenekleri sunmaya başladığını duyurdu.

TEDAVİ MASRAFLARINI GÜNEŞ SİGORTA ÜSTLENECEK

SunExpress ile yurt dışından Türkiye’ye seyahat edecek misafirler, uçuş rezervasyonlarını yaparken kendilerine sunulan sigorta alternatiflerinden dilediğini seçerek Koronavirüs’e karşı sağlık sigortası teminatına sahip olabilecek. Bu ürün ile Türkiye’ye seyahat eden kişilerin Covid-19 hastalığı kesin tanısı nedeni ile hastanede tedavi görmesi durumunda hastanede yattığı süre boyunca tedavi masrafları, Güneş Sigorta güvencesi altında olacak. Avantajlı fiyatlarla sunulan bu hizmetten yararlanan misafirler, Türkiye’de konaklayacakları süre boyunca ilave tedavi masrafı olmaksızın en iyi sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. SunExpress misafirleri bu avantajlı teklif hakkında daha fazla bilgi almak için havayolunun internet sitesini ziyaret edebilirler.

Gerek Avrupalı tatilcileri Türkiye’nin gözde tatil destinasyonlarına, gerekse Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarını memleketlerine ve sevdiklerine ulaştıran SunExpress, Türkiye’deki 14 şehirden Avrupa’daki 29 kente direkt ve tarifeli seferler sunuyor.

SUNEXPRESS’TEN COVID-19 ÖNLEMLERİ

Seyahat edecek yolcuların, alınan hijyen ve sosyal mesafe önlemleri nedeniyle havalimanına uçuşlarından en az üç saat erken gelmelerini tavsiye eden SunExpress, misafirlerinin ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için ulusal ve uluslararası sağlık ve havacılık otoriteleri ile iş birliği içinde gerekli tüm önlemleri alıyor.

Türkiye’den Almanya’ya seyahat eden yolcular, son 48 saat içinde alınmış negatif Covid-19 testini uçuşlarından hemen önce ibraz etmek zorundalar. Covid-19 testi yaptırmamış yolcular kurallar gereği uçuşa kabul edilmiyor.

Tüm uçuşlarında yolcularına ve uçuş ekiplerine maske ile seyahat etme zorunluluğu getiren havayolu, teması azaltmak adına kabin içi hizmetlerini de bu doğrultuda güncelledi. İki saatten kısa süren uçuşlarda uçak içi servislerini kaldıran SunExpress, daha uzun uçuşlarda ise teması azaltacak şekilde servislerini düzenledi. Kurallar gereği, dizüstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası ve bebek eşyaları dışında kabine hiçbir el bagajının kabul edilmeyeceğini açıklayan havayolu, ayrıca tüm uçuşlarında yolcularına dezenfektan mendil dağıtıyor.

Bunlara ek olarak, SunExpress uçaklarında düzenli olarak uluslararası otoriteler tarafından etkisi kanıtlanmış dezenfeksiyon işlemleri uyguluyor. Tüm uçaklarda ameliyathanelerde kullanılan HEPA filtreleme sistemi mevcut ve bu filtreler, Koronavirüs de dahil olmak üzere bilinen tüm virüslere karşı yüzde 99,9’luk bir başarı oranı ile uçak içindeki havayı her üç dakikada bir sürekli olarak temizliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Hayat Eve Sığar’ projesi kapsamında Türk vatandaşlarının iç hat uçuşlarına kabulü HES kodu ile sağlanıyor. HES kodu sorgulamalarında uçuşa elverişli olmadığı tespit edilen yolcular, SunExpress uçuşlarına alınmıyor.

 

 

 
THY’NİN İKİNCİ ÇEYREK NET ZARARI TAHMİNLERİ AŞTI
 
JUMBO JETİN MOTORU ARABAYI BÖYLE UÇURDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY’NİN İKİNCİ ÇEYREK NET ZARARI TAHMİNLERİ AŞTI
Türk Hava Yolları (THY) ikinci çeyrekte net 2.23 milyar TL zarar açıkladı. ...
PİLOT SINAV TARİHLERİ GÜNCELLENDİ
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), ATPL ve PPL Sınav Takviminde değişiklik yaptı
AHL PİSTİNDE PARK EDEN UÇAKLAR AZALDI
Atatürk Havalimanı pistine park eden uçakların sayısı yurt dışı ve yurt ...
 
SABİHA GÖKÇEN COVİD-19 PROTOKOLÜNÜ İMZALADI
Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık ...
SMARTWINGS HAVAYOLLARI ANTALYA’DA
Polonyalı Smartwings Havayolları Polonya’dan Antalya’ya ilk seferini gerçekleştirdi
İSTANBUL HAVALİMANI DÜNYADAKİ İLK OLDU
İstanbul Havalimanı ‘Havalimanı Sağlık Akreditasyonu’ Sertifikasını aldı
 
SİNGAPUR HAVA YOLLARI VE TEMASEK VAKFI'NDAN YARDIM ELİ
Singapur Hava Yolları (SIA) ve Temasek Vakfı, küresel Covid-19 döneminde ...
QATAR AIRWAYS MOBİL UYGULAMASINI GÜNCELLEDİ
Qatar Airways yolcularının daha kolay seyahat planlaması yapabilmeleri ...
‘KORONAVİRÜSÜ ÖLDÜREN’ YENİ UÇAK KOLTUKLARI
Dünyanın en büyük hava yolu şirketlerine kabin tasarımı geliştiren İngiliz ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası