pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
5 Nisan 2019 Cuma - 22:56

SANİ ŞENER’E COŞKULU KARŞILAMA

ADP Grubu yöneticilerinin yıllık toplantısı için bulunduğu Paris’ten İstanbul’a dönen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Atatürk Havalimanı’nda çalışanların alkışlarıyla karşılandı. Bazı çalışanların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi

SANİ ŞENER’E COŞKULU KARŞILAMA

Saat 02.00’de İstanbul’dan Singapur’a yapılacak son uçuşun ardından ticari uçuşlara kapanacak olan Atatürk Havalimanı’nda TAV çalışanları,TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’i Paris’ten İstanbul’a dönüşünde uçağın kapısında alkışlarla karşıladı. Duygu dolu karşılamada bazı çalışanlar gözyaşları dökerken, Prime Class çalışanları Şener’e hatıra olarak bir fotoğraf hediye etti.

‘ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM’

Sani Şener burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Çok duyguluyuz. Arkadaşları görüyorsunuz, vardiyaları bitmiş halen buradalar. Yolcuya son ana kadar hizmet etme göreviyle uğraşıyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. Kolay değil, 20 yıldır buradayız. Burayı terk etmek kolay değil. Ama görev bu, biz son ana kadar buradayız.  3 tane görevimiz vardı.  Birincisi İstanbul Havalimanı yapılana kadar burayı en iyi şekilde idare edebilmek. Son güne kadar bunu yaptık. Dün yolcularımızı aynı güvenlikle, aynı uçuş güvenliği ile, iş güvenliğini en son güne, en son dakikaya kadar geldik. Zannediyorum bir veya iki uçağımız kaldı. Onları da yolcu ettikten sonra bizim buradaki görevimiz bitiyor. İkinci görevimiz çok sevdiğimiz çalışanlarımız için, onları işsiz bırakmamak için çalışmaktı. Bunu da arkadaşlarımız ile çok iyi planladık. Birinci görevimiz burayı açık tutmaktı onu yaptık. İkinci görevimiz de çalışanlarımızın işsiz kalmasını engellemekti, onu da yaptık. Onlarla helalleşmek kaldı onu da en iyi şekilde yapıyoruz. Üçüncü olarak da bir görevimiz daha vardı. O da taşınma. Biz gururumuzla, hakikaten  “Elveda “ diyoruz. Arkadaşlarımızı çok seviyorum. İnşallah onlarla aynı şirkette, aynı çatı altında yollarımız kesişir. Bizim daha yönetecek çok havalimanımız var.” dedi.

‘BİR ŞİRKETİN MARKA OLMASINI SAĞLADIK’

Şener, “Çok duygusal, insan çok üzülüyor. İnşaatını yaptığımız günler aklımıza geliyor. Çalışanlarımız aklımıza geliyor. Bir ürünün marka olmasını sağlamak kolaydır. Ama bir şirketin marka olmasını sağlamak çok zordur. Biz bir şirketin marka olmasını sağladık.  Biz şöyle diyoruz; Çalışanın mutlu olmadığı hiçbir şirketin müşterileri mutlu olmaz.” şeklinde sözlerini noktaladı.

 
ATATÜRK HAVALİMANI'NDA HÜZNÜN FOTOĞRAFI
 
ATATÜRK HAVALİMANI UÇUŞ PANOSU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATATÜRK HAVALİMANI'NDA HÜZNÜN FOTOĞRAFI
Birkaç saat sonra yapılacak İstanbul-Singapur uçuşuyla ticari uçuşlara ...
ONUR AİR İSTANBUL HAVALİMANI'NA HAZIR
İstanbul Havalimanı’na taşınma hummalı şekilde sürerken yeni havalimanının ...
"BİRAZ DAHA DEVAM ETSEK BİZ DE AĞLARIZ
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Atatürk Havalimanı'nda bugün gerçekleştirdiği ...
 
TAŞINMA PLANLANDIĞINDAN DAHA İYİ İLERLİYOR
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sabaha karşı başlayan taşınma ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDAN DUYGUSAL İLAN
Sabiha Gökçen Havalimanı sosyal medya hesabından paylaştığı ilanla Atatürk ...
AYCI ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, ...
 
KULEDEN SON BAKIŞ
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, bir yandan taşınma operasyonunu ...
BOEING’TEN ÖN RAPOR AÇIKLAMASI
ABD’li uçak üreticisi Boeing, Etiyopya Havayolları 302 sefer sayılı uçuş ...
DHMİ MART RAKAMLARINI AÇIKLADI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, 2019 yılının ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası