pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
6 Eylül 2019 Cuma - 12:26

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA STEVIE’DEN 5 ÖDÜL

Sosyal sorumluluk ve iletişim alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie’de 5 ayrı kategoride toplam 5 ödüle birden layık görüldü

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA STEVIE’DEN 5 ÖDÜL

İSG, bu yıl 4 bin başvurunun yapıldığı 16. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde, “Hayvanlar ve Biz” isimli sosyal sorumluluk projesi ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde ve 2018 yılındaki iletişim çalışmalarıyla da “Yılın İletişimi” kategorisinde 2 ayrı altın ödülü kazanırken, “Yılın Ulaştırma Şirketi” kategorisinde Gümüş Stevie ödülünün sahibi oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO'su Ersel Göral “Dünyada Yılın Ulaştırma Yöneticisi” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Öte yandan İSG Kurumsal İletişim Departmanı ise “Yılın İletişim Ekibi” kategorisinde Bronz Stevie almaya hak kazandı.

Havalimanı işletmeciliğinin yanı sıra sosyal sorumluluk ve iletişim alanlarında da önemli çalışmalara imza atan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), uluslararası alanda 5 ödülün birden sahibi oldu. İSG, dünyanın en saygın etkinlikleri arasında yer alan ve 16. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde; sosyal sorumluluk projesi “Hayvanlar ve Biz” ve 2018 yılı İletişim çalışmalarıyla “Yılın İletişimi” kategorisinde Atın Stevie ödüllerine layık görüldü. ISG, “Yılın Ulaştırma Şirketi” kategorisinde Gümüş Stevie ödülünü müzesine taşırken, ISG CEO'su Ersel Göral “Dünyada Yılın Ulaştırma Yöneticisi” kategorisinde, Kurumsal İletişim Departmanı ise “Yılın İletişim Ekibi” kategorisinde ayrı ayrı Bronz Stevie almaya hak kazandı.

SOYSAL: ÖDÜLLER BİZE GURUR VE GÜÇ VERİYOR

Stevie Ödülleriyle ilgili değerlendirmede bulunan ISG Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal, dünya genelinde 4 bini aşkın markanın başvuruda bulunduğu Stevie Ödülleri’nde İSG’nin 5 ayrı kategoride elde ettiği başarıyla büyük gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi:

“Sosyal Sorumluluk alanındaki çalışmalarımızın 16. Stevie Ödülleri’nde Altın Stevie’ye layık görülmesi bizlere gurur ve güç veriyor. Türkiye’nin ilk engelsiz havalimanı kuruluşu olarak bir süre önce İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı ile (İZEV) toplumda zihinsel engelli olarak tanımlanan down sendromlu, otizmli ve mental farklılığı bulunan bireylerin sesini sanat yoluyla duyurmak amacıyla Hayat ve Biz çatısı altında “Hayvanlar ve Biz ” projesini hayata geçirdik. Dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie’de layık görüldüğümüz ödüller, daima daha iyisini yapmak için bizlere büyük motivasyon sağlıyor. Sosyal sorumluluk ve iletişim çalışmalarında emeği geçen ve bize her zaman destek olan iletişim ajansımıza ve değerli ekibime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ABD’NİN EN PRESTİJLİ ORGANİZASYONLARI ARASINDA

2002 yılından bu yana 30'dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika’nın en prestijli organizasyonları arasında gösterilen Stevie Ödülleri bu yıl 16’ınci kez düzenlendi. Organizasyonda her yıl alanında profesyonel farklı isimler tarafından projeleri değerlendiriyor.

 
SABİHA GÖKÇEN'DE 'SOLO MİNYATÜR SERGİSİ'
 
OMAN AIR’DEN YAZ KAMPANYASI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A350’NİN SESLERİ MÜZİK PARÇASI OLDU
Singapur Hava Yolları (SIA), Airbus A350-900 uçak tipinden toplanan ortam ...
THY'DEN 129 DOLARA ORTA AVRUPA SEYAHATİ
Türk Hava Yolları, Kuzey Avrupa’dan sonra Orta Avrupa ülkeleri için de ...
ÇORLU-ANKARA UÇUŞLARI 5 GÜNE ÇIKIYOR
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu-Ankara ...
 
TÜRKİYE UZAY AJANSI İLK TOPLANTISINI YAPTI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Uzay Ajansının ilk ...
HİLAL-İ AHMER KOLEKSİYONU İZMİR'DE
Türk Kızılay “Hilal-i Ahmer Koleksiyonu” sergisi, İzmir Adnan Menderes ...
AIR FRANCE-KLM DOĞU AKDENİZ BÖLGESİNE YENİ GENEL MÜDÜR
Air France-KLM Grubu, Doğu Akdeniz Bölgesi’nin yeni Genel Müdür’ü Stefan ...
 
YOLCULARI DAHA SAĞLIKLI HİSSETTİRECEK
Singapur Hava Yolları ve COMO Shambhala’nın birlikte geliştirdikleri sağlıklı ...
THY’DEN KUZEY AVRUPA’YA SÜPER KAMPANYA
Türk Hava Yolları, Kuzey Avrupa’ya seyahat edecek yolcular için inanılmaz ...
THY VE RIVER PLATE ARJANTİN’DE İMZALARI ATTI
Türk Hava Yolları ve River Plate yeni iş birliklerini Arjantin'de düzenlenen ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası