pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
29 Eylül 2020 Salı - 15:34

SİNGAPUR HAVA YOLLARI’NI KEŞFEDİN

Singapur Hava Yolları (SIA) bugün, önümüzdeki birkaç hafta içinde Singapur'daki müşterileri ve hayranları için özel olarak küratörlüğü yapılan üç heyecan verici ve tamamen yeni girişimden oluşan Singapur Hava Yolları deneyim paketini başlatıyor

SİNGAPUR HAVA YOLLARI’NI KEŞFEDİN

Restaurant A380 @Changi, dünyanın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A380'de SIA’nın ödüllü hizmetiyle özel bir yemek deneyimi sunuyor. Yemek yiyenler, her kabin sınıfı için özel menülerden seçim yapabilirler. Seçenekler arasında, Singapur’lu ünlü şef Shermay Lee tarafından tasarlanan özel Peranakan mutfağının en iyi yemeklerinin yanı sıra imzalı uluslararası tariflerde bulunuyor. A380'in özel öğle yemeği öncesi turu için sınırlı yerler mevcut olacak. Tüm yemek yiyenlere KrisShop indirimleri, hediye çantaları ve eğer ziyaretçiler geleneksel kıyafet giyerlerse ek hediyeler verilecek. Rezervasyonlar 12 Ekim 2020'de başlayacak ve Restaurant A380 @Changi 24 ve 25 Ekim 2020'de hizmet verecek.

Inside Singapore Airlines, Kasım ayındaki okul tatilinin iki hafta sonu boyunca tüm aile için çok çeşitli etkinliklerle birlikte eğitim tesislerinde özel bir perde arkası turu sunacak. Ziyaretçiler, SIA’nın 70 yılı aşkın geçmişini kapsayan bir tura çıkarılacak, pilotlar ve kabin ekibiyle etkileşim kurma fırsatı elde edecekler.

Çocuklar balon şekillendirme ve kendi batik güllerini yapma gibi el işi etkinliklerinin tadını çıkarabilirler. Ayrıca kabin ekibi olarak giyinme ve canlandırma yapma imkanları olacağı gibi kendi SIA sarong kebaya üniformalarını eve götürebilirler. Yetişkinler, uçuş simülatörü kullanmayı seçebilir, uçak içi premium şaraplardan bazılarını tadabilir ve bir misafir karşılama ve hitabet atölyesine katılabilirler. SIA uçuşlarında servis edilen en popüler yemeklerden bazıları da satışa sunulacak. 1 Kasım 2020'de rezervasyonlar açık olup, turlar 21, 22, 28 ve 29 Kasım 2020 tarihlerinde yapılacak.
SIA @ Home, kendi evlerinin rahatlığında dünyaca ünlü SIA uçak içi yemek deneyiminin keyfini çıkarmak isteyen müşteriler için. Şarap veya şampanya ile birlikte gelen özel First Class ve Business Class yemekleri içeren 10 menü arasından seçim yapabilirler. Seçilen pakete bağlı olarak sınırlı sayıda yemek takımı ve olanaklar da mevcut. SIA @ Home rezervasyonları için özel kabin ekibi konsiyer hizmeti 5 Ekim 2020'de açılıyor.

“Singapur Hava Yolları’nı Keşfedin” projesiyle ilgili daha fazla bilgi Singapur Hava Yolları websitesinde bulunabilir. Her üç deneyim de yalnızca KrisShop websitesi üzerinden yapılan rezervasyonlar için mümkün olacak. KrisFlyer üyeleri, bu deneyimlere katılım ücretini ödemek için millerini kullanabilir veya yaptıkları harcamalardan mil kazanabilirler. Singapur Hava Yolları, tüm yolcularının sağlık ve güvenliğini sağlamak için tüm tesislerde gelişmiş temizlik prosedürlerinin yanı sıra ateş takibi, güvenli sosyal mesafe ve SafeEntry dijital check-in sistemi gibi gerekli tedbirleri uygulayacak.

“Singapur Hava Yolları'nı Keşfedin” projesi, kapsamlı bir pazar araştırmasının ve incelemelerin sonucudur. Bu incelemelerde, projelerin Singapur Hava Yolları yolcuları ve halk tarafından oldukça çekici bulunması, projelerin çevresel etkileri ve finansal uygulanabilirliği gibi faktörler de dikkate alındı. Bir defaya mahsus olarak ‘kısa tur uçuşu’ veya "hiçbir yere uçuş" fikri de başlangıçta düşünüldü ancak yapılan incelemeden sonra seçenekler arasına dahil edilmedi.

PHONG: GÖRDÜĞÜMÜZ COŞKU VE TUTKU BİZİ CESARETLENDİRİYOR

SIA Group CEO’su Goh Choon Phong “Covid-19'un SIA Group tarafından düzenlenen uçuşların sayısını büyük ölçüde azaltması nedeniyle, bu süre zarfında hayranlarımız ve müşterilerimizle iletişim kurmamızı sağlayacak benzersiz projeler yarattık. Bu deneyimler, dünyaca bilinen kabin içi ürünlerimizi ve hizmetimizi özleyen sık uçan yolcularımızdan, ayrıcalıklı bir yemek deneyimi isteyen çiftlere, ailelere ve okulların tatil döneminde çocuklarıyla eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün geçirmek isteyen ebeveynlere kadar herkes için bir şeyler sunuyor. Son haftalarda yolcularımız projelerimize büyük ilgi göstererek bizlere görüş ve önerilerini sundular. Herkese harika fikirleri ve önerileri için teşekkür etmek istiyorum. Gördüğümüz coşku ve tutku bizi cesaretlendiriliyor. Katkılarınız için minnettarız. Hepimiz Singapur Hava Yolları’nı keşfetmeniz için sizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. "dedi.

 
PANDEMİYE RAĞMEN THY AVRUPA’DA 3’NCÜ
 
NATO’DAN BİR AIRBUS SİPARİŞİ DAHA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PANDEMİYE RAĞMEN THY AVRUPA’DA 3’NCÜ
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Covid-19 salgınının tüm dünyada ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA YAZ DÖNEMİNDE 4,8 MİLYON YOLCU
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yaz döneminde yeni tip ...
AZERBAYCAN HAVA SAHASINI KISMEN KAPATTI
Azerbaycan Dışişleri Sözcüsü Leyla Abdullaeva, cephe hattında tansiyonun ...
 
TURİZM HAVALİMANLARINDAN 13,5 MİLYON YOLCU UÇTU
Yaz döneminde hava trafiğinin yoğunlaştığı İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla ...
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEKNOFEST 2020'DE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te düzenlenen TEKNOFEST 2020 etkinliğini ziyaret etti
UKRAYNA'DA AN-26 ASKERİ NAKLİYE UÇAĞI DÜŞTÜ
Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Harkov bölgesinde An-26 tipi bir ...
 
ACUN ILICALI UÇAĞINI DEĞİŞTİRDİ
Acun Ilıcalı, ‘Survivor’ yarışmasını gerçekleştirdiği Dominik Cumhuriyeti’ne ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN YENİ MİSAFİRİ
Ukraynalı hava yolu şirketi SkyUp Airlines, Kiev - İstanbul - Kiev uçuşlarına başladı
EUROCONTROL GÖZETİM KURULU'NA TÜRK ÜYE
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı EUROCONTROL Emeklilik Fonu Gözetim ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası