pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
15 Mayıs 2020 Cuma - 13:43

ROLLS-ROYCE’TAN SANAL GERÇEKLİK EĞİTİMİ

Rolls-Royce, COVID-19 salgını sırasında küresel müşteri tabanına birinci sınıf destek vermeye devam ediyor. Rolls-Royce, IntelligentEngine vizyonunun bir parçası olarak, müşteri eğitimleri için sürükleyici Sanal Gerçeklik teknolojisinin kullanımını daha da genişletmeye devam ediyor

ROLLS-ROYCE’TAN SANAL GERÇEKLİK EĞİTİMİ

Uzaktan eğitim programına yapılan en son ekleme ile katılımcılara, Gulfstream'in en gözde iş uçağı ailesi G650`ye güç veren Rolls-Royce BR725 motorunun yapısı, tasarımı ve operasyonu hakkında kapsamlı bir genel çerçeve sağlanıyor. Bu program ayrıca, eğitmenler liderliğinde gerçekleştirilen bir uzaktan eğitim kursu olma özelliğini de taşıyor. Bu kapsamlı iki günlük eğitimi tamamlayan katılımcılar, motor bakım ve onarımı yapabilecek ve rutin olmayan bakımları gerçekleştirebilecek.

Rolls-Royce İş Havacılığı Müşterileri ve Hizmetlerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Andy Robinson, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“En üst seviyede servis desteği sunma ilkesine bağlılığımız sayesinde Rolls-Royce yirmi yılı aşkın süredir iş uçakları için lider motor tedarikçisi konumunda bulunuyor. Aviation International News (AIN) tarafından yapılan en son Motor Ürün Desteği Hizmetleri Araştırması'nda operatörlerimiz tarafından birinci seçildiğimiz için çok gururluyuz.”

Dijitalleşme, IntelligentEngine vizyonumuzu hayata geçirmemizde önemli bir rol oynuyor. Motorlarımızı tasarlamak, test etmek ve bakımlarını yapmak için dijitalleşme olanaklarından faydalanıyoruz. Bu yeni, sürükleyici ve canlı Sanal Eğitim aracı kelimenin tam anlamıyla oyunun kurallarını değiştirerek hem bizi teknik eğitimde lider konumuna getiriyor hem de müşterilerimizin dünyanın her yerinden yeni eğitimlere katılmalarını sağlıyor. Müşterilerimizin bu bağlamda tek ihtiyaç duyduğu şey bir internet bağlantısı ve doğrudan kapılarına kadar gönderilecek olan sanal gerçeklik eğitim ekipmanı.”

Cox Havacılık Teknik Operasyonlar Direktörü Lee Bradshaw ise konu ile ilgili, “Yeni Sanal Gerçeklik bakım kursu, sürekli değişen dünyamızın bize sunduğu zorlukları aşmak için gereken yenilikçi düşüncenin harika bir örneği. Bu program, katılımcılara daha önce görülmemiş bir fırsat sunarak motorun ayrıntılarına vakıf olmaları için gerçekçi görüntüler, işlevler ve işitsel geribildirimlerle dolu bir artırılmış gerçeklik ortamına tüm duyularıyla girme olanağı tanıyor. Kurs, Rolls-Royce tarafından halihazırda sağlanmakta olan sektör lideri hizmetleri tamamlıyor, ayrıca Rolls-Royce şirketinin neden geleceğe yönelik yaratıcı çözümler konusunda öncü olduğunu herkese bir kez daha hatırlatıyor.” dedi.

Rolls-Royce sanal gerçeklik eğitiminin uygulamalı eğitimin yerini bütünüyle almasını amaçlamasa da sanal gerçekliğin müşterilere sunduğu, daha fazla esneklik ve gerçek boyutta bir eğitim motoru gönderme ihtiyacının ortadan kalkması gibi kolaylıkları önemsiyor. Kurs kapsamında kullanıcılar kendilerini iki gerçekçi senaryoyla karşı karşıya buluyor. Bunlardan ilki, sanal bir hangarda uçağa monte vaziyette bir motor. İkincisi ise tıpkı yüz yüze eğitim kurslarında olduğu gibi bir BR725 motoru. Sürükleyici eğitim ortamı, katılımcıların sadece görevi anlamak için süreç adımlarını izlemelerine değil, aynı zamanda motor ve aletlerle de etkileşime girmelerine ve görevi eğitmenin sürekli gözetimi altında gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

 
GELECEĞİN MUHARİP HAVA SİSTEMİ: FCAS
 
HAVACI ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PEGASUS CEO'SU MEHMET NANE: BİR SENE İÇERİSİNDE NORMALE DÖNERİZ
Mayıs sonunda uçuşlara yeniden başlamayı planlayan Pegasus Hava Yolları'nın ...
EMIRATES GRUBU 2019-20 SONUÇLARINI AÇIKLADI
Emirates Grubu, yayınlanan 2019-20 Yıllık Raporunda,31 Mart 2020’de sona ...
SHGM’DEN PAMUKKALE HAVA SAHASI İÇİN TALİMAT
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), Pamukkale Bölgesi Uçuş Sahası Slot ...
 
PEGASUS YURT DIŞI SEFERLERİNİ ERTELEDİ
Pegasus Havayolları 1-14 Haziran 2020 arasında tüm yurt dışı ve Kıbrıs ...
İSTANBUL HAVALİMANINDA NORMALLEŞME HAZIRLIKLARI
İstanbul Havalimanı, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemi süreci ...
QATAR AIRWAYS’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 100 BİN ÜCRETSİZ BİLET
Pandemi döneminde insanları sevdiklerine ulaştıran en önde gelen havayolu ...
 
PEGASUS UÇUŞLARINI MAYIS SONU BAŞLATMAYI PLANLIYOR
Pegasus Genel Müdürü Nane, Mayıs sonu itibariyle uçuşlara iç hatlarla ...
KESKİN ALINAN ÖNLEMLERİ İNCELEDİ
DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, yeni normal ...
AVIANCA İFLAS BAŞVURUSUNDA BULUNDU
Latin Amerika’nın ikinci en büyük havayolu şirketi olan Kolombiya’nın ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası