pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
8 Ekim 2020 Perşembe - 10:11

QATAR AIRWAYS’TEN 48 SAATLİK ÖZEL İNDİRİM

Qatar Airways, 30 Eylül 2021'e kadar yapılacak olan seyahatler için 8 - 9 Ekim 2020 tarihlerinde 48 saat sürecek en az yüzde 30 indirim sunuyor. Qatar Airways Privilege Club üyeleri, promosyon döneminde rezerve edilen biletler için iki kat Qmil kazanacak. Havayolu, yolculara esnek rezervasyon seçenekleri taahhüdünü genişletiyor

QATAR AIRWAYS’TEN 48 SAATLİK ÖZEL İNDİRİM

Qatar Airways, yolcularını iki günlük özel promosyondan yararlanarak dünyayı yeniden keşfetmeye davet ediyor. Yolcular, minimum yüzde 30 indirim sunan kampanyadan Doha saatiyle 8 Ekim 00:01’den 9 Ekim 23:59’a kadar yararlanabilecekler.

Bu özel promosyon döneminde yolcular ayrıca yüzde 20'ye varan indirimlerle; fazla bagaj hakkı, Oryx ve Al Mourjan yolcu salonlarına giriş, Al Maha Karşılama ve Yardım Hizmetleri gibi seyahat deneyimlerini zenginleştirecek hizmetlerden de yararlanabilirler. Qatar Airways Privilege Club üyeleri 8 ve 9 Ekim 2020 arasında rezerve edilen biletlerden iki kat Qmil kazanacaklar. 

Ek olarak Qatar Airways, 31 Aralık'tan önce satın alınan tüm biletler için esnek rezervasyon seçenekleri taahhüdünü genişletiyor. Seyahat planlarını değiştirmesi gereken yolcular, biletlerini iki yıl süreyle açığa alabilir (saklayabilir) veya sınırsız tarih değişikliğinden faydalanabilirler. Alternatif olarak, biletlerini %10 ek değerle ileri tarihli bir seyahatlerinde kullanabilecekleri bir kupon ile değiştirebilirler. Seyahat planları dış faktörlerden etkilenen yolcular (Qatar Airways Privilege Club üyeleri için aynı kıta içinde veya üye olmayanlar için 500 mil içerisinde) varış noktasını değiştirebilirler. Ayrıca biletlerini Qmil ile değiştirebilir veya hiçbir ücret ödemeden iade edebilirler. Şartlar ve koşullar için qatarairways.com/RelyOnUs adresini ziyaret edebilirsiniz.

AKSUN: GÜZELLİKLERİ KEŞFETMENİN TAM ZAMANI

Qatar Airways Güneydoğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun, “Özel fiyatlarımızla, gezginlerin  seyahat tutkularına yeniden sıkıca sarılmalarını hedefliyoruz. Şimdi dünyanın sunduğu güzellikleri keşfetmenin ve yeni anılar biriktirmenin tam zamanı. Qatar Airways olarak yolcularımızı, gözlerden uzak bir plajda dinlenmeye, olağanüstü şehir manzaralarında büyülenmeye veya nefes kesici coğrafyalarda gezinmeye davet ediyoruz. Birlikte dünyayı yeniden keşfedelim, kaçırdığımız ve özlediğimiz şeylere geri dönelim. " diye konuştu.

İNSANLARI EVLERİNE ULAŞTIRDI

IATA’nın son verilerine göre; Qatar Airways, Nisan-Temmuz ayları arasında insanları evlerine ulaştırma misyonunu yerine getiren en büyük uluslararası havayolu oldu. Bu, havayolunun yolcularını güvenli ve hijyen kurallarına en üst seviyede dikkat ederek taşımada benzersiz bir deneyim edinmesine ve uçuş ağını etkin bir şekilde yeniden yapılandırmasına olanak sağladı. Havayolu, ayrıca merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı'nda da en gelişmiş güvenlik ve hijyen önlemlerini etkin biçimde uyguladı.

AIRBUS A380 FİLOSUNU PARK ETTİ

Qatar Airways şu anda dünya çapında 90'dan fazla noktaya 650'den fazla uçuş gerçekleştiriyor. Qatar Airways’in uçuş operasyonları herhangi bir özel uçak tipi ile sınırlı değil. Havayolunun sahip olduğu modern, yakıt verimliliği açısından avantajlı ve çevreci filosu, her pazarda doğru kapasiteyi sunarak uçmaya devam edebileceği anlamına geliyor. COVID-19’un seyahat talebi üzerinde yarattığı etki nedeniyle havayolu şirketi, mevcut pazarda böylesine büyük bir uçağı kullanmanın ticari veya çevresel olarak doğru olmadığına inandığından, Airbus 380 filosunu park etme kararı almıştı. Havayolu; Afrika, Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik bölgelerine, stratejik açıdan uzun mesafeli hatlarda en ideal uçak tipi olduklarından ‘49 Airbus 350 ve 30 Boeing 787 filosu’ ile uçmaya devam ediyor.

 
GAZİANTEP HAVALİMANINDA YENİ DÜZENLEME
 
EYLÜL’DE 9 MİLYON 474 BİN YOLCU UÇTU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GAZİANTEP HAVALİMANINDA YENİ DÜZENLEME
Gaziantep Valiliği, corona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi yeni önlem ...
SABİHA GÖKÇEN'DE YÜZDE 98 ZAMANINDA KALKIŞ
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçaklar eylül ayında yüzde 98 zamanında havalandı
EMIRATES’İN UÇUŞ AĞI 99 ŞEHRE ULAŞACAK
Emirates, Budapeşte (21 Ekim'den itibaren), Bologna (1 Kasım), Düsseldorf ...
 
UÇUŞ OPERASYONLARI TALİMATINI REVİZE ETTİ
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), Uçuş Operasyonlarına Yönelik Usul ...
PEGASUS’TAN İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI
Pegasus Hava Yolları, tüm yurt içi uçuşlarda yüzde 25 indirimli bilet kampanyası başlattı
THY ŞIRNAK-İSTANBUL SEFERLERİNİ ARTTIRDI
Türk Hava Yolları, Şırnak-İstanbul haftalık uçak sefer sayısını 7'den 11'e çıkardı
 
THY EKİM AYI UÇUŞ PLANINI DUYURDU
Türk Hava Yolları (THY), ekim ayı uçuş planını güncelledi
BERLİN BRANDENBURG HAVALİMANI AÇILIYOR
İstanbul Havalimanı 4 yıl gibi rekor bir sürede tamamlanıp hizmete açılırken, ...
QATAR AIRWAYS’TEN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nde qatarairways.com’da açılacak olan kayıt ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası