pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
22 Kasım 2020 Pazar - 13:25

QATAR AIRWAYS ABUJA’YA UÇACAK

Qatar Airways, 27 Kasım 2020'den itibaren Nijerya'nın başkenti Abuja’ya haftalık üç uçuş başlatacak. Abuja uçuşlarının başlatılması, Qatar Airways'in Afrika'daki uçuş ağını toplam 20 destinasyona ve haftalık 65'in üzerinde uçuşa çıkaracak

QATAR AIRWAYS ABUJA’YA UÇACAK

Abuja'dan gelen yolcular, Asya-Pasifik, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Amerika'da 85'ten fazla noktaya hizmet veren havayolu ile Orta Doğu'nun En İyi Havalimanı seçilen Hamad Uluslararası Havalimanı üzerinden mükemmel bağlantılarından ve esnek seyahat seçeneklerinden yararlanabilirler.

Katar’ın bayrak taşıyıcı havayolu olan Qatar Airways’in, salgının başlangıcından bu yana açıkladığı altıncı yeni uçuş noktası olacak olan ve 27 Kasım 2020'den itibaren Lagos üzerinden uçacağı Abuja'ya haftada üç sefer düzenleyeceğini duyurmaktan mutluluk duyduğunu açıkladı. Abuja uçuşları, havayolunun Business Class'ta 22 koltuk ve Economy Class'ta 232 koltuk konfigürasyonlu son teknoloji ürünü Boeing 787 Dreamliner uçağı ile icra edilecek.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, “Nijerya'nın başkentine seferler düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Avrupa, ABD ve Birleşik Krallık'taki güçlü Nijerya diasporası ile 2007'de başlayan mevcut Lagos uçuşlarımıza ek olarak Abuja'ya uçmak bize heyecan veriyor. Bu hattı istikrarlı bir şekilde büyütmek ve bölgedeki turizmin ve ticaretin canlanmasını desteklemek için Nijerya'daki ortaklarımızla yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Asya-Pasifik, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Amerika'daki 85'ten fazla noktaya yaptığı uçuşlarla, Nijerya'ya seyahat etmek isteyen yolcular artık Orta Doğu'nun En İyi Havalimanı seçilen Hamad Uluslararası Havalimanı üzerinden kesintisiz bağlantının keyfini çıkarabilir. Qatar Airways, aralık ayı ortasına kadar, Akra, Addis Ababa, Cape Town, Casablanca, Darüsselam, Cibuti, Durban, Entebbe, Johannesburg, Kigali, Kilimanjaro, Lagos, Maputo, Mogadişu, Nairobi, Seyşeller, Tunus, Zanzibar ve Luanda dahil olmak üzere Afrika'daki 20 uçuş noktasına haftada 65'in üzerinde sefer yapıyor olacak.

Havayolunun Afrika'daki genişleyen operasyonları ile yolcular, havayolunun 30'dan fazla Afrika vatandaşının da dahil olduğu çok kültürlü kabin ekibi ile uçakta Afrika misafirperverliğinin güzel bir örneğini görecek olmaktan emin olabilirler. Ayrıca yolcular, Qatar Airways’in uçak içi eğlence sistemi Oryx One'da çeşitli Afrika filmlerinin, TV şovlarının ve müziklerin keyfini de çıkarabilirler.

Qatar Airways, dünyanın en büyük Airbus A350 filosu da dahil olmak üzere çeşitli yakıt tasarruflu, çift motorlu uçaklara yaptığı stratejik yatırım sayesinde, pandemi boyunca uçmaya devam ederek uluslararası seyahatin sürdürülebilir iyileşmesine liderlik etti ve somut bir konuma sahip oldu. Havayolu geçtiğimiz günlerde son teknoloji ürünü üç yeni Airbus A350-1000 uçağını daha teslim aldı ve ortalama yaşı 2,6 olan A350 filosunu toplam 52 adete çıkardı.

Qatar Airways, COVID-19’un seyahat talebi üzerindeki etkileri ve mevcut pazarda bu kadar büyük dört motorlu bir yolcu uçağını kullanmanın çevre duyarlılığı açısından doğru olmadığını düşündüğü için Airbus A380 filosunu kullanmıyor. Qatar Airways ayrıca kısa süre önce yolcularının rezervasyon sırasında yolculuklarına ilişkilin karbon emisyonlarını gönüllü olarak dengelemelerini sağlayan yeni bir program başlattı.

Birçok Uluslararası ödülü bulunan Qatar Airways, Skytrax tarafından düzenlenen 2019 Dünya Havayolu Ödülleri'nde "Dünyanın En İyi Havayolu" ve "Orta Doğu'nun En İyi Havayolu" seçildi. Ayrıca çığır açan Business Class deneyimi sunan Qsuite sayesinde, "Dünyanın En İyi Business Class"ı ve "En İyi Business Class Koltuğu" ödüllerine layık görüldü. Qsuite 1-2-1 konfigürasyonlu koltuk düzeni ile, yolculara gökyüzündeki en geniş, tam mahremiyet sağlayan, konforlu ve sosyal mesafeli Business Class hizmetini sunuyor. Qatar Airways ayrıca, havayolu sektöründe mükemmelliğin zirvesi olarak kabul edilen ve saygı duyulan "Yılın Havayolu" ödülünü beş kez alan tek havayoludur. Bayrak taşıyıcısının Doha’daki merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı geçtiğimiz günlerde Skytrax World Airport Awards 2020'de dünya çapında 550 havalimanı arasında 'Dünyanın En İyi Üçüncü Havalimanı' seçildi.

Qatar Airways yolcuları artık Afrika'dan Economy Class için toplam 46 kg, Business Class'ta ise toplam 64 kg olacak şekilde iki parçalı yeni bagaj hakkından yararlanabilirler.

Abuja Uçuş Tarifesi:

Çarşamba, Cuma ve Pazar

Doha (DOH) - Abuja (ABV) QR1419

Kalkış: 01:10 Varış: 11:35

Abuja (ABV) - Doha (DOH) QR1420

Kalkış: 16:20 Varış: 05:35 +1

 
THY YENİLGİSİZ VAKIFBANK’I 3-2 YENDİ
 
ABD B-52H UÇAKLARINI ORTADOĞU'YA AKTARDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAYSERİ HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASININ TEMELİ ATILDI
Kayseri Havaalanı Yeni Terminal Binası'nın temeli atıldı. Ulaştırma ve ...
KARGO ŞİRKETLERİ CORONA AŞILARINI TAŞIMAYA HAZIR DEĞİL
Dünyanın dört bir yanından 'aşı bulundu' haberleri gelirken söz konusu ...
İZMİR ADNAN MENDERES ACI PANDEMİ SERTİFİKASINI ALDI
İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI ...
 
DÜNYA KUPASI TEMALI UÇAK GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Qatar Airways, Katar’da düzenlenecek “FIFA Dünya Kupası 2022TM” temalı uçağını görücüye çıkarıyor
HİTİT'İN YENİ ROTASI BREZİLYA
Havacılık teknolojileri üretimi ve ihracatında Türkiye’yi uluslararası ...
EMIRATES’E BİR ÖDÜL DE İNGİLTERE’DEN
Emirates, 2020'de İngiltere'nin Lider Seyahat Ödülleri Tarafından En İyi ...
 
BOEING 737 MAX ARALIK’TA PİSTLERE DÖNÜYOR
İki ölümcül kazaya sebep olmasından ötürü uçuş lisansı geçici süreliğine ...
ALTI AYLIK PERFORMANSINI AÇIKLADI
Emirates Grubu bugün yaptığı duyuruyla 2020-21 mali yılına ilişkin ilk altı ay sonuçlarını açıkladı
SABİHA GÖKÇEN’DE DUFRY DÖNEMİ BAŞLADI
Malaysia Airports’un tamamına sahip olduğu, Türkiye’nin yükselen şehir ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası