pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
15 Ekim 2020 Perşembe - 14:06

QATAR AIRWAYS İLK TAM VEGAN MENÜSÜNÜ TANITTI

Ödüllü havayolu, bitki bazlı yiyeceklere olan talep arttığından, Business Class yolcuları için birçok çeşit lezzetli vegan yemek hazırlıyor. Ekonomi sınıfı yolcular da özel vegan yemekleri seyahatleri öncesinde sipariş verebiliyor

QATAR AIRWAYS İLK TAM VEGAN MENÜSÜNÜ TANITTI

YOLCULARDAN YOĞUN TALEP GELDİ

Qatar Airways, yolcularından gelen talepler üzerine vegan ürünler içeren yeni alakart menüsünü tanıttı. Bu hizmet, ödüllü havayolu ile seyahat eden yolcuların yemek deneyimini zenginleştirmek ve bitki bazlı yiyeceklere yönelik oluşan talebi karşılamak üzere tasarlandı.

Taze hazırlanmış vegan yemekler, havayolunun Doha’daki Merkezi, Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan hareket eden uçuşlarında ve yemekleri Qatar Aircraft Catering Company (QACC) tarafından temin edilen dönüş uçuşlarında seyahat eden tüm Business Class yolcularına sunuluyor. Alternatif olarak, dünya çapındaki diğer catering firmalarından temin edilen vejetaryen yemekler de kabin içerisinde sunulmaya devam edilecek.

AL BAKER: BEŞ YILDIZLI BİR HAVAYOLUNDAN BEKLENEN KALİTEDE YEMEK SUNACAĞIZ

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, “Siz değerli yolcularımıza farklı tatlara hitap eden çok daha geniş çeşitliliğe sahip ve yüksek kalite yemekler sunan ilk tam vegan menümüzü sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman yolcularımıza gökyüzünde otantik ve zengin bir deneyim yaşatmak için çalışıyoruz. Taze malzemelerle hazırlanmış yeni vegan menümüz, yolcularımıza beş yıldızlı bir havayolundan beklenen kalitede yemekler sunacak." dedi.

Yeni vegan yemeklerinin arasında; tofu ve ıspanaklı makarna, tütsülenmiş tahinli patlıcan, arabiata soslu spiral kabak, tofu ve ıspanak tortellini, asya usulü barbekü tofu, erişte, taze soğan ve shiitake mantarı, bitkisel tahinli kızarmış tofu, karnabahar kuskusu ve kalamata bruschetta ve nohut unlu omlet bulunuyor.

Qatar Airways tüm uçuşlarda Premium yolculara çeşitli, görkemli ve nefis yemekler sunmanın yanı sıra isteğe bağlı bir alakart menü veriyor. Havayolu, ayrıca farklı beslenme gereksinimlerini karşılamak için çok çeşitli özel yemekler sunmakta. Yolcular, uçuşlarından 24 saat öncesine kadar özel bir yemek talep edebiliyor, bunlar arasında genç gezgin yemekleri, vejetaryen veya vegan yemekleri, dini yemekler ve çeşitli sağlık sorunlarına bağlı olarak tüketilmesi gereken yemekler yer almakta.

COVID-19 krizinin başlamasından bu yana havayolu, uçuşlarında uyguladığı bu önemlerin yanı sıra farklı ek sağlık ve güvenlik önlemleri de aldı. Mürettebat ile yolcular arasındaki teması en aza indirmek amacıyla Business Class yemekleri masa düzeni yerine, bir tepsi üzerinde kapalı olarak servis edilmeye ve bireysel çatal bıçak takımı hizmetine alternatif olarak yolculara çatal bıçak takımı paketi sunulmaya başlandı. Qatar Airways ayrıca, tek kullanımlık menü kartları ve kapalı ferahlatıcı mendillerle de uygulamayı genişletti. Ekonomi sınıfı yemekler ve çatal bıçak takımları her zamanki gibi kapalı olarak servis edilmekte ve menü kartları geçici olarak kullanımdan kaldırıldı. Ayrıca, uçakta bulunan tüm sosyal alanlar, sosyal mesafe önlemlerine bağlı olarak kapatıldı.

 
İSPANYA HAVA KUVVETLERİNE İLK NH90
 
'UÇUŞ REHBERİM' UYGULAMASI HİZMETE GİRDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SABİHA GÖKÇEN'DE PCR TEST SONUÇ SÜRESİ KISALDI
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda PCR test sonuç süresi 2,5 saate düştü. Test ...
EMIRATES SKYWARDS 27 MİLYONDAN FAZLA ÜYESİYLE 20. YILINA GİRDİ
Yolcu Sadakat Programı Emirates Skywards’un güçlü ve aktif global üyelik ...
YERDEKİ A380'İ RESTORANA ÇEVİRDİ
Singapur Havayolları, corona virüs nedeniyle uçuş yapamayan A380 tipi ...
 
ANTALYA-MOSKOVA UÇUŞLARI BAŞLIYOR
Pegasus Hava Yolları, 10 Kasım'dan itibaren Antalya-Moskova arasında haftanın ...
RİZE-ARTVİN HAVALİMANI'NIN YÜZDE 80'İ TAMAMLANDI
Ulaştırma Bakanlığı'nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli ...
THY AVRUPA’DA BİRİNCİ SIRADA
Türk Hava Yolları(THY), günlük uçuş sayısında Avrupa’da ikinci sıraya ...
 
ROLLS-ROYCE’TAN YENİ SELECTCARE HİZMETİ
Rolls-Royce, Trent 700 motoru ile çalışan Airbus A330 uçağı işleten havayolu ...
THY KAPTAN PİLOTU KORONA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ
Korona Virüs(Covid-19) bir kaptan pilotu daha aramızdan ayırdı. Türk Hava ...
AIRBUS 10 000 SERİ NOLU UÇAĞINI TESLİM ETTİ
Middle East Airlines (MEA), Airbus’ın 10 000 seri numaralı A320 Ailesi ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası