pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
HULL CITY CORENDON UÇAĞIYLA ANTALYA’DA
HULL CITY CORENDON UÇAĞIYLA ANTALYA’DA
IFTC HAVACILIK VERİSİ İÇİN KEYVAN’I SEÇTİ
IFTC HAVACILIK VERİSİ İÇİN KEYVAN’I SEÇTİ
SABİHA GÖKÇEN - SPHİNX UÇUŞLARI BAŞLADI
SABİHA GÖKÇEN - SPHİNX UÇUŞLARI BAŞLADI
KRİZ BÜYÜYOR... O ÜLKEYE HAVA SAHASINI KAPATTI!
KRİZ BÜYÜYOR... O ÜLKEYE HAVA SAHASINI KAPATTI!
1 Mart 2021 Pazartesi - 11:08

PEP VE PEGASUS’TAN İŞ BİRLİĞİ: BOLPUAN KAZANDIRAN ÖN ÖDEMELİ KART

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP, Türkiye’de havacılık sektörünün öncü şirketlerinden olan Pegasus Hava Yolları ile iş birliği yaparak PeP Pegasus BolBol Kart’ı seyahat severlerin kullanımına sundu. PeP Pegasus BolBol Kart ile kullanıcılar PeP Visa Kart’ın tüm avantajlarına ek olarak yurt içi ve yurt dışı harcamalarından puan kazanabiliyor ve bu puanları uçak biletine çevirebiliyor

PEP VE PEGASUS’TAN İŞ BİRLİĞİ: BOLPUAN KAZANDIRAN ÖN ÖDEMELİ KART

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP (Paladyum Elektronik Para), Pegasus Hava Yolları’nın misafir sadakat programı BolBol ile PeP Visa Kart’ın avantajlarını birleştirerek ortaya çıkardığı yeni ürünü PeP Pegasus BolBol Kart’ı kullanıma sundu. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak PeP Pegasus BolBol Kart ile ilk defa bir ön ödemeli kart, harcadıkça BolPuan kazandırıyor.

Kullanıcılar tüm dünyada milyonlarca Visa anlaşmalı iş yerinde geçerli olan PeP Pegasus BolBol Kart ile yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinden, yurt içinde kredi kartı ile para yüklemelerinden ve yurt dışında ise ATM ile para çekme işlemlerinden BolPuan kazanabiliyor. Kazandıkları puanları Pegasus’tan uçak bileti ve ek hizmet satın alabilen kullanıcılar böylece hem PeP’in sunduğu avantajlı döviz kuru ile alışveriş, tüm dünyada komisyonsuz ATM kullanımı, düşük maliyetle uluslararası para transferi, ödeme alabilme olanaklarından faydalanıyor hem de kazandıkları puanları uçak bileti alırken kullanabiliyor.

Maliyeti düşürmek, şeffaflık ve sınırları kaldırmak prensiplerinden yola çıkarak ürün ve hizmet ürettiklerini belirten PeP Genel Müdürü Artun Kumrulu, PeP Pegasus BolBol Kart ile ilgili “Seyahat kısıtlamalarının yaşandığı pandemi döneminde bile PeP olarak turizm sektörüne verdiğimiz desteğimizi sürdürüyoruz. Diğer yandan bireysel kullanıcılara tüm seyahatlerinde ve yurt içi, yurt dışı alışverişlerinde avantaj sağlayan bir uygulama desteği sunuyoruz. Biz iş birliklerine çok önem veren bir kurumuz. Kullanıcıya avantaj sağlayan iş birliklerimiz, farklı ürün gamlarında ve farklı markalarla her zaman devam edecek” dedi.

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ise PeP ile yapılan iş birliği hakkında şunları söyledi:

“PeP ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğiyle amacımız, iş ortağı ağımızı genişleterek üyelerimize yaptıkları günlük alışverişlerinden ve seyahatlerindeki harcamalardan puan kazanabilecekleri farklı bir seçenek daha sunabilmek. Türkiye’nin dijital hava yolu olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler ve faydalar üretmeye devam edeceğiz.”

Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan PeP Pegasus BolBol Kart’ın başvuruları PeP’in web sitesi, mobil uygulaması ve Pegasus Hava Yolları’nın web sitesi üzerinden yapılıyor. 

Sektörde Bir İlk: Kullandıkça Kazandıran Ön Ödemeli Kart

PeP, finans dışındaki alanlarda faaliyet gösteren kuruluşlara, ödeme aracı konusunda çözüm ortaklığı sunuyor. PeP’in sağladığı çözümler ile oluşturulan marka kartları aracılığıyla şirketler, tüketicilerine yönelik kampanyalar düzenleyebiliyor, farklı avantaj ve indirimler sunabiliyorlar. Üstelik kullanıcılar hem markaların kendilerine sağladığı imkanlara sahip oluyor hem de PeP Visa Kart’ın sunduğu, dünyanın dört bir yanında ve internette yaptıkları harcamaları avantajlı döviz kurları ile gerçekleştirebilme, yurt içinde ve yurt dışında ATM’leri komisyonsuz kullanarak ekonomik fayda sağlayabilme, yurt içi ve uluslararası düşük masraflı para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabilme ve ödeme alabilme özelliklerini kullanabiliyorlar.

 
İSTANBUL HAVALİMANI'NA ‘EVCİL HAYVAN ODASI’
 
EMIRATES YOLCULARIN COVID-19 KAYITLARININ DİJİTAL DOĞRULAMASINI YAPACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTANBUL HAVALİMANI'NA ‘EVCİL HAYVAN ODASI’
İstanbul Havalimanı'nda "Evcil Hayvan Odası" hizmete sunuldu
UKRAYNA’DAN KAPADOKYA UÇUŞLARI BAŞLIYOR
Ukrayna Uluslararası Havayolları, Kapadokya’ya gitmek isteyenler için ...
İSTANBUL HAVALİMANI OTOPARKINDA MOBİL ÖDEME AVANTAJI
İstanbul Havalimanı otoparkında pandemi nedeniyle devam eden yüzde 50 ...
 
THY'DEN YENİ HAT AÇILIŞI AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları (THY), İran'ın Urmiye şehrine tarifeli sefer başlatılmasına ...
YER MOSKOVA… YİNE BOEING 777
Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) geçen hafta United Airlines'a ait ...
PİLOTLAR AŞILAMADA ÖNCELİK İSTİYOR
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Başkanı Murat Ersoy, pandemi açısından ...
 
PEGASUS AİLESİNİN YENİ ÜYELERİ: ZEYNEP BEREN VE ESMA
Pegasus Hava Yolları filosuna iki yeni uçak daha katıldı. Uçaklara Pegasus ...
HONDAJET SINIFININ EN ÇOK SATAN UÇAĞI OLDU
Honda Aircraft Company, HondaJet'in Genel Havacılık Üreticileri Birliği ...
DUBAİ-İSTANBUL UÇUŞLARININ SAYISINI ARTIRIYOR
Emirates, 2 Mart 2021'den itibaren haftanın her günü gerçekleştirdiği ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İGA İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YENİ HEDEFLER
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası