pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
71 UÇAĞINI DAHA YENİLEYECEK
71 UÇAĞINI DAHA YENİLEYECEK
THY VE AJET'TEN MİL KARARI
THY VE AJET'TEN MİL KARARI
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
3 Temmuz 2019 Çarşamba - 12:46

KLM 100’NCÜ YILI İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, Amsterdam Schiphol Havalimanı’nda gerçekleştirdiği etkinlikle 100’üncü yılı için geri sayıma başladı

KLM 100’NCÜ YILI İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

KLM, “Fly Responsibly” hareketi ile sürdürülebilir havacılığı bir üst seviyeye taşıyacak

KLM, 7 Ekim 2019 tarihinde 100’üncü yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken, 100 gün kalan geri sayımı başlatarak havacılığın sürdürülebilir geleceği için planlarına dikkat çekti. Havayolu, başlattığı “Fly Responsibly” hareketi ile tüm endüstri paydaşlarını sürdürülebilir bir gelecek için el ele vermeye davet etti.

KLM, 100’üncü yıl dönümüne 100 gün kala Amsterdam Schiphol Havaalanı’nda festival tadında bir etkinlik düzenledi. KLM’in 100’üncü yıl dönümünden 100 gün önce gerçekleşen bu özel an, havayolunun ilk Boeing 787-10 Dreamliner uçağının teslim alınmasına denk getirilecek şekilde planlandı. Hali hazırda hizmet veren 13 adet B787-9 sahibi olan KLM, B787-10 modelini de filosuna dahil ederek 28 adet Dreamliner’a ulaştı. Bu filo yenileme programı ile KLM, sürdürülebilir büyüme hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

Yeni fikirleri, teknolojileri, fırsatları değerlendirmeyi ve ortaklıklarla bağlantı kurmayı benimseyen KLM, 7 Ekim 2019 tarihinde 100’üncü yılında hala orijinal adı altında faaliyet gösteren dünyanın ilk havayolu şirketi olacak.

PIETER ELBERS: SIFIR CO2 PROGRAMIMIZI ÜCRETSİZ VE KLM MARKASINDAN BAĞIMSIZ OLARAK SUNACAĞIZ

KLM’in Amsterdam Schiphol Havaalanı’ndaki etkinliğinde konuşan KLM Başkanı ve CEO’su Pieter Elbers, “Son yüzyılda, KLM’in girişimci ruhu ve yenilik arayışı havacılık endüstrisinde öncü bir rol oynamıştır. Yüzüncü yıldönümümüz önümüze çıkabilecek zorlukları güçlü bir kararlılıkla, müşteri odaklı ve yenilikçi bakış açımızla aşabileceğimizi kanıtlamak ve Avrupa’nın en verimli network havayolu olma konusundaki başarma azmimizi tekrar doğrulamak için bir fırsattır. Bugünden itibaren sürdürülebilirlik hakkında tüm öğrendiklerimizi, en iyi uygulamalarımızı ve araçlarımızı tüm rakiplerimize ulaştırıp, onlarla paylaşacağız. Rekabete değer veriyoruz, fakat havacılığın sürdürülebilir kalkınması söz konusu olduğunda birlikte çalışmanın gücüne inanıyoruz. Bugünden itibaren tüm havayolu şirketlerine “SıfırCO2” karbon dengeleme programımızı ücretsiz ve KLM markasından bağımsız olarak sunacağız. Buna karşılık, daha sürdürülebilir bir gelecek için diğerlerini de bize katılmaya ve en iyi uygulamalarını paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.

‘KARBON EMİSYONUNDA YOLCU BAŞINA YAKLAŞIK YÜZDE 17 ORANINDA AZALMA OLDU’

Elbers sözlerine, “Air France-KLM Group olarak son 14 yıldır Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde ilk üçte yer aldık. Bu pozisyonu sürdürme çabasıyla KLM olarak filomuzu yenileyerek kendi karbon dengeleme planımızı geliştirdik. Yakın zamanda havacılık endüstrisinin ilk sürdürülebilir yakıt tesisini geliştirdik, hava taşımacılığının sürdürülebilirliğini artırması amacıyla yakıt tasarrufu sağlayan Flying-V adındaki uçak modeli tasarlayarak sürdürülebilirliğe yön vermeye devam ettik. Alınan tüm bu önlemler karbon emisyonunda 2018 yılında 2011 yılına göre yolcu başına yaklaşık yüzde 17 oranında bir azalmayla sonuçlandı” diyerek devam etti.

Etkinlikte konuşan Hollanda Altyapı ve Su Yönetimi Bakanı Cora van Nieuwenhuizen de, “KLM’in başarısı Hollanda’nın başarısıdır. Geniş bir ağa ve çok sayıda varış destinasyonuna sahip olan KLM, ulaşılabilirliğimiz, ticaret ortamımız, istihdam fırsatlarımız ve Schiphol Havaalanı’nın pozisyonu için oldukça önemlidir” dedi.

 
THY UÇAKLARINDA VERSACE DÖNEMİ
 
SUNEXPRESS ÇOCUKLARI ANTALYA’DA AĞIRLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY UÇAKLARINDA VERSACE DÖNEMİ
Türk Hava Yolları(THY), seyahat konforunu moda dünyasının önde gelen markalarından ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 100.000’İNCİ UÇUŞ
Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyan İstanbul Havalimanı’ndan 6 Nisan ...
THK’DA YÖNETİM KURULU DAĞILDI
Türk Hava Kurumu'nda (THK) dokuz yönetim kurulu üyesi istifa etti. Yedek ...
 
THY TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 3'NCÜ ŞİRKETİ
Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği ...
SABİHA GÖKÇEN'E 'ÖVGÜYE DEĞER HAVALİMANI' ÖDÜLÜ
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), insan kaynakları ...
ORDU GİRESUN’DAN KÖLN VE DÜSSELDORF’A
SunExpress, toplamda 12 Anadolu şehrini Avrupa’da 16 kente direkt tarifeli seferlerle bağlıyor
 
KÖRFEZ’DE İNŞAATIN EN GÜÇLÜ 4’NCÜ LİDERİ
Sani Şener Körfez Bölgesi’nde inşaat sektörünün en güçlü 4. Lideri seçildi
CORENDON MÜNSTER’DEN ADANA’YA UÇTU
Corendon Airlines, Münster ile Adana arasında ilk uçuşunu gerçekleştirdi
TUSAŞ 46.YAŞINI KUTLUYOR
Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ), 46’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası