pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
2 Temmuz 2020 Perşembe - 13:41

HAVAŞ ANTALYA’DA GEÇİCİ DEPOLAMA TESİSİNİ AÇTI

Havaş; İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Antalya Havalimanı’ndaki yeni Geçici Depolama tesisini hizmete açtı. Şirket ayrıca, gümrüklü kargo taşımacılığında İstanbul ile İzmir ve Ankara arasında düzenlediği tarifeli karşılıklı seferlerini Antalya’dan da gerçekleştirmeye başlayacak

HAVAŞ ANTALYA’DA GEÇİCİ DEPOLAMA TESİSİNİ AÇTI

Hava kargo sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla en çok tercih edilen markalardan olan Havaş, Antalya Havalimanı’nda faaliyete geçirdiği yeni Geçici Depolama tesisinde ithalat ve ihracat kargosuna ev sahipliği yapmaya başladı. Uluslararası standartlarda kargo ve geçici depolama hizmetleri sunan Havaş’ın Antalya tesisinde, genel kargo ile birlikte değerli kargo, soğutma gerektiren kargo, canlı hayvan bekleme odası, tehlikeli madde kargosuna uygun özel depolama alanları bulunuyor. Frigorifik araçları ve yeni teknolojilerle uyumlu donanıma sahip ekipman yatırımlarıyla sektörde öne çıkan Havaş ayrıca, gümrüklü kargo taşımacılığı hizmetinde; İzmir ve Ankara’ya ek olarak Antalya’dan da İstanbul Havalimanı’na her gün karşılıklı olarak tarifeli seferleriyle hizmet sunacak.

Havaş Genel Müdür Vekili Mete Erna, ‘’Hava kargo sektörü dünyada ve ülkemizde özellikle pandemi dönemiyle birlikte, e-ticaret pazarındaki talep artışı, elektronik ürün sevkiyatı ve gıda, ilaç, tıbbi malzeme gibi kargolar açısından büyüme potansiyeli kaydediyor. Bizler de büyüme stratejimizin odağına, hem ülkemizde sektörün gelişimine katkı sağlamayı hem de hizmet noktalarımızı genişleterek daha fazla noktadan havayolu müşterilerimize hizmet sunmayı alıyoruz. Bu doğrultuda, İstanbul, Ankara ve İzmir Havalimanları’ndaki geçici depolama tesis yatırımlarımıza Antalya Havalimanı’nı ekledik. Uluslararası standartlarda yeni teknolojiler kullanılarak hazırlanan farklı nitelikteki kargo depo alanlarımız ve ekipmanlarımızla havayolu müşterilerimize Antalya’da da en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmaya devam edeceğiz. İlerleyen dönemde şehirlerarası gümrüklü kargo taşımacılığında, Antalya - İstanbul Havalimanı arasında karşılıklı olarak tarifeli seferlerimize de başlayacağız. Frigorifik araçlarımız da gümrüklü kargo taşımacılığı hizmeti kapsamında kullanılacak’’ dedi.

Kendi ağı içerisinde yaklaşık 860 bin ton kargo hizmeti sunan Havaş, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’daki toplam 20 bin 457 metrekare alanda yer alan geçici depolama yerleriyle ithalat ve ihracat kargosunun sevk ve idaresini üstleniyor. Havaş, yer hizmetleri alanındaki bilgi birikimi ve deneyimini aktardığı lojistik faaliyetlerinde; genel kargo, değerli kargo, tehlikeli madde içerikli ve soğutma gerektiren kargolara ev sahipliği yapıyor.

 

 
THY PİLOT MAAŞLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM Mİ YAPACAK
 
H160 EASA ONAYINI ALDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY PİLOT MAAŞLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM Mİ YAPACAK
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, Türk Hava Yolları’nda pilotların ...
CORENDON AIRLINES EUROPE UÇUŞLARA BAŞLADI
Pandemi sebebiyle uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 27 Haziran itibariyle ...
ERCAN HAVALİMANI İLK UÇAKLARINI KARŞILADI
Korona virüsle (COVID-19) mücadele kapsamında, alınan tedbirler çerçevesinde ...
 
THY BULGARİSTAN SEFERLERİNE BAŞLADI
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Bulgaristan'a uçuşlarını 16 ...
THY İTALYA UÇUŞLARINA YENİDEN BAŞLADI
Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ...
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA KORONAVİRÜS TEST MERKEZİ KURULDU
İstanbul Havalimanı'nda yurt dışından gelen ve yurt dışına giden yolculara ...
 
AIRBUS 15 BİN KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARMAYA HAZIRLANIYOR
Avrupalı uçak üreticisi Airbus, tarihinin en kapsamlı yeniden yapılandırma ...
AIRBUS TAM OTOMATİK TEST UÇUŞUNU TAMAMLADI
Airbus, iki yıllık kapsamlı test uçuşu programının ardından Otonom Taksi, ...
BALON TURLARI 1 EKİM'E ERTELENDİ
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde koronavirüs ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası