pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
28 Eylül 2023 Perşembe - 12:43

HAVALİMANLARINDA TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİ

Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden seyahat edenlere yatak, duş, dinlenme imkanı sunan “uyku kabinleri” Bangkok’ta gerçekleşen FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023’te “En İyi Misafirperverlik Girişimi” kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi. CEO Ömer Alaettinoğlu, “Türk misafirperverliğini havalimanlarımızda da tüm dünyaya göstermek istiyoruz” dedi.

HAVALİMANLARINDA TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİ

Sabiha Gökçen’in “Uyku Kabinleri”ne Avrupa Bölge Birinciliği ödülü

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı dış hatlar terminalinde hayata geçirilen “uyku kabinleri” hizmeti, havacılık sektörünün en önemli ödüllerinden birini aldı. Seyahat öncesi yolculara terminal içinden çıkmadan ve rahatsız edilmeden uyuma, dinlenme ve çalışma imkanı sunan yeni konsept, bu yıl 13 Eylül’de Bangkok’ta gerçekleşen FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek + Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023’te etkinliğinde “En İyi Misafirperverlik Girişimi” kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi.

Kepler Kulübü Kurucusu ve CEO’su Ömer Alaettinoğlu (en sağda)

Seyahat yorgunluğunu zevkli bir molaya dönüştürüyor

Sabiha Gökçen Havalimanı pasaport kontrol noktası sonrasında asma kat alanında yolculara hizmet veren Kepler Uyku Kabinleri, seyahat yorgunluğunu zevkli bir molaya dönüştürüyor.

Uyku kabinleri, içerisinde yolcuların rahatça dinlenebileceği uyku üniteleri, duşlar, akıllı tuvaletler, valizlerini güvenle saklayabilecekleri dolaplar ve bir teras alanı gibi olanaklar sunuyor. Her uyku ünitesinde çeşitli dijital platformları ve kablolu televizyon kanalları izleme imkanı sunan TV ekranı, ergonomik yataklar, çalışma masası, dünya genelindeki priz tiplerine uyumlu şarj üniteleri, rahatlamanız için deniz dalgası sesi veren ve ses seviyesi ayarlanabilen bir hoparlör ile bir tablet bilgisayar yer alıyor.

CEO Alattinoğlu: Dünyaya açılacağız

Bangkok’ta alınan birinciliği değerlendiren Kepler Kulübü Kurucusu ve CEO’su Ömer Alaettinoğlu, havalimanlarında kısa süreli konaklama denilince akla gelen ilk marka olmak için çalıştıklarını belirterek, “Bir Türk firması olarak, teknoloji ile konaklama deneyimini birleştiren, farklı ve yenilikçi bir konsepti ilk defa ülkemizde hayata geçirdik ve sivil havacılığın en prestijli ödüllerinden birini Avrupa 1.'si seçilerek Türkiye'ye ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirmiş olduk. Önümüzdeki senelerde dünyaya açılmak ve Türk misafirperverliğini, her ülkenin kendi adına çok stratejik noktası olan havalimanlarında bütün dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu doğrultuda, bütün Kepler ekibinin çabalarının bu ödülle tescillenmiş ve yurtdışında da takdir görmüş olmasından mutluyuz” dedi.

Girişimlerine neden “Kepler” adını verdiklerini de açıklayan CEO Alaettinoğlu, "Evreni anlamaya yönelik meraklı ve bilimsel yaklaşımını onurlandırmak için şirketimize Kepler adını verdik" ifadelerini kullandı.

Alaettinoğlu, gelecek planları için ise “Bu sene sonunda Malezya Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı içerisinde iki, ve Letonya Riga Uluslararası Havalimanı içerisinde iki olmak üzere toplam dört adet yurt dışı lokasyonlarının faaliyete geçmiş olacağını” duyurdu.

 
TUSAŞ AR-GE 250 ARAŞTIRMASI’NDA BİRİNCİ
 
CORENDON 2024 YAZ UÇUŞ PROGRAMINI AÇIKLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN YENİ MİSAFİRİ
Çin merkezli hava yolu şirketi China Eastern, Şanghay-İstanbul seferlerine ...
BAKAN KACIR GENÇLERE SESLENDİ
TEKNOFEST İzmir’in açılışında gençlere seslenen Sanayi ve Teknoloji Bakanı ...
THY’NİN BAZI İTALYA SEFERLERİ İPTAL
Son dakika... Türk Hava Yolları, 28 ve 29 Eylül tarihlerinde bazı İtalya seferlerini iptal etti
 
İGA’DAN YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI
Son dakika… İGA’dan CEO Kadri Samsunlu’nun görevden ayrılması ile ilgili ...
KADRİ SAMSUNLU GÖREVDEN AYRILDI
Son dakika… İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, CEO’luk görevinden ...
TEKNOFEST İZMİR KAPILARINI AÇTI
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ...
 
THY’DEN TERSANE İSTANBUL’DA SERGİ
Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles ve Contemporary İstanbul ...
THY’NİN YENİ KABİN MEMURLARI
Türk Hava Yolları, 6 Şubat’ta yaşanan depremden etkilenen illerde 1000 ...
HER ADIM GELECEĞE, 100’ÜMÜZ CUMHURİYET’E…
Pegasus Hava Yolları, Cumhuriyet'in 100. yılında göklere taşıyacağı 100. ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası