pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
8 Aralık 2020 Salı - 12:25

HİJYEN TAKIMLARINA ANTİBAKTERİYEL ÜNİFORMA

Keyvan Havacılık, İstanbul Havalimanı ‘Hijyen Takımı’nın Antimikrobiyal ve Antiviral Üniformalarını sağlıyor

HİJYEN TAKIMLARINA ANTİBAKTERİYEL ÜNİFORMA

Havacılık endüstrisi için ürettiği inovatif çözümlerle son zamanlarda adından söz ettiren Keyvan Havacılık, dünyada bir ilki gerçekleştirerek havayolları ve havalimanlarına özel ürettiği antimikrobiyal ve antiviral üniformalar ile hem personel için şık, rahat ve güvenli çözüm sağlıyor hem de temasta veya yakınında bulundukları yolcular için güven oluşturuyor. Keyvan Havacılık son olarak, koronavirüsle mücadelede öncü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İstanbul Havalimanı’nın ‘Hijyen Takımı’ için antimikrobiyal ve antibakteriyel üniforma üretti. Gerçekleşen iş birliği ile İstanbul Havalimanı, bu son teknoloji üniformaları kullanan dünyadaki ilk havalimanı oldu.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı, Kovid-19 önlemleri kapsamında kurduğu Hijyen Takımı ile terminal içerisinde yolculara birbirlerine çok yakın oturmamalarını, sıralarda mesafeyi korumalarını hatırlatıyor, koltuklar, yürüyüş yolları ve kapılar etrafındaki sınırlamalara yardımcı olan uygunluk kontrollerini gerçekleştiriyor. Bunların yanı sıra yüksek teknoloji ve akıllı ekranlı kasklarının termo-tarama sensörleri ile terminaldeki yolcuların vücut ısılarını gözlemlemek için 7/24 görev yapıyor.

ÖZEL KIYAFET

Keyvan Havacılık, virüsle mücadelede ön saflarda rol oynayan Hijyen Takımı’na daha yüksek bir güvenlik seviyesi sağlamak adına ekibin özel ihtiyaçlarını da düşünerek gömlek, pantolon, ceket, bel çantası ve ayakkabıdan oluşan kişiye özel bir kıyafet tasarladı. Üniformalar antimikrobiyal ve antibakteriyel olmalarının yanı sıra, aynı zamanda rahat, cilt dostu, nefes alabilir ve koku giderici özellikleriyle öne çıkıyor. Keyvan Havacılık, bünyesinde oluşturduğu tecrübeli tasarım ve tekstil mühendisliği ekipleri ile havacılık ekiplerini güvende tutmak için teknolojiyi moda ile buluştururken aynı zamanda yolcuların kendilerini daha güvende hissetmelerine yardımcı oluyor.

‘ÜRÜNLERİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Keyvan Havacılık CEO'su Mehmet Keyvan, bu iş birliğini havacılık sektörünü toparlanma sürecini hızlandırmak için daha fazla önlem almaya teşvik edecek umut verici bir adım olarak değerlendirerek, “Dünyanın en büyük havalimanlarından birine hizmet etme şansına sahip olduğumuz için memnuniyet duyuyoruz. Hava ve yer ekiplerini mutlu etmek için ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi’nden konuya dair yapılan açıklamada; Keyvan Havacılık’la gerçekleştirilen iş birliğinden duyulan memnuniyet vurgulanırken, İstanbul Havalimanı’nda Kovid-19 pandemisine karşı alınan ilave tedbirlerin önemine de dikkat çekildi. Hem İstanbul Havalimanı’nı kullanan yolcular hem de çalışanlar için hijyeni üst seviyede tutan ve güvenli bir seyahat anlayışının benimsendiğinin hatırlatıldığı açıklamada, Keyvan Havacılık’ın özel olarak tasarlamış olduğu antimikrobiyal ve antibakteriyel üniformaları terminalde görev yapan Hijyen Takımı’nın sağlık güvenliğini korumak açısından kullanıldığı vurgulandı. 

 
SİNGAPUR HAVA YOLLARI VE VISTARA TİCARİ İŞ BİRLİĞİNİ ARTTIRIYOR
 
THY’DEN FATMANUR ALTUN AÇIKLAMASI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SİNGAPUR HAVA YOLLARI VE VISTARA TİCARİ İŞ BİRLİĞİNİ ARTTIRIYOR
Singapur Hava Yolları (SIA) ve SIA’in Tata Sons Private Limited şirketiyle ...
LUFTHANSA 29 BİN KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARTACAK
Almanya'nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa, yıl sonuna kadar 29 bin ...
UÇAK BİLETİ SATIN ALANLARIN SAYISI YÜZDE 63 AZALDI
Koronavirüs pandemisiyle birlikte bulaş riskinin toplumda neden olduğu ...
 
17 YILDA 600 HAVACILIK ANLAŞMASI İMZALANDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Son 17 yılda 600'ün ...
DHMİ KASIM UÇAK YOLCU VE YÜK TRAFİĞİ VERİLERİNİ AÇIKLADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ...
HAFTAYI YİNE LİDER KAPATTI
Eurocontrol verilerine göre İstanbul Havalimanı geçtiğimiz haftayı yine ...
 
CEZAYİR'DE İÇ HAT UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI
Cezayir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 9 aydır yapılamayan ...
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETİNİ TAV VERECEK
TAV Havalimanları, Afrika’nın doğusunda Hint Okyanusu’nda yer alan Madagaskar ...
BUGÜN 7 ARALIK DÜNYA SİVİL HAVACILIK GÜNÜ
Bugün 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası