pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
25 Şubat 2020 Salı - 14:00

FİLOSUNU 6 YENİ BOEING 777 İLE BÜYÜTÜYOR

Uzun mesafe uçuş filosunu yenileyerek kıtalararası ağını güçlendiren DHL, en son teknolojiyle üretilmiş 6 yeni uçağı filosuna kattı

FİLOSUNU 6 YENİ BOEING 777 İLE BÜYÜTÜYOR

Yeni uçaklar aynı zamanda grubun karbon ayak izini iyileştirme hedefine de hizmet ediyor.  Uçaklardan ilki olan 777F tipi kargo uçağı, Cincinnati’deki operasyon merkezine ulaştı.

Uluslararası hızlı hava taşımacılığı hizmetinde dünya lideri olan DHL Express, bu yıl 6 yeni Boeing 777F-200 tipi kargo uçağı alıyor. 2020 içerisinde teslimatı tamamlanacak uçaklardan ilki, ilerleyen dönemde bu uçaklar için operasyon merkezi olarak kullanılacak olan Cincinnati/Kuzey Kentucky Uluslararası Havaalanı’na (CVG) indi. 2018 yılında DHL 14 yeni Boeing 777F sipariş etmiş, bunlardan dördü 2019 yılında teslim edilmişti; bu yıl altı uçak daha teslim edilecek ve geri kalan dört uçak da 2021 yılında hizmete alınacak. Yenileme işlemi, taşımacılık şirketinin kıtalar arası uzun mesafe uçuş filosunun topyekûn modernize edilmesi sürecinin bir parçası ve bu kapsamda eski uçakların yerini yenileri alıyor.

Mevcut en ileri yakıt verimliliği teknolojisi ile donatılmış olan Boeing 777F, azamî yük kapasitesi dolu haldeyken tüm geniş gövdeli kargo uçaklarından daha uzun menzile ulaşım sağlıyor. Bu niteliğiyle, DHL’in, giderek artan küresel hızlı lojistik hizmeti talebini karşılarken daha verimli operasyonlar yürütmesine olanak tanıyor.

PEARSON: HEYECANLIYIZ

DHL Express CEO’su John Pearson, konuya ilişkin yaptığ ıaçıklamada,“Bu yıl DHL Express ailesine yeni Boeing 777F uçakları katılacağı için heyecanlıyız. Kıtalar arası filomuzun modernizasyonu sayesinde, aynı anda hem giderek artan talebi karşılamaktaki kanıtlanmış becerimizi geliştirebiliyor hem ekolojik ayak izimizi iyileştiriyor hem de müşterilerimize üstün kalitede hizmet sunmaya devam edebiliyoruz. DHL, daima yenilikçi çözüm ve teknolojilerle birlikte anılan bir şirket olagelmiştir. Attığımız bu adımların; bir yandan tüm hızlı lojistik sektörünün ilerlemesini sağlarken bir yandan da bizi Strateji 2025 hedeflerimize yaklaştırdığını gerek iş ortaklarımızın gerekse müşterilerimizin gözleri önüne sermeye devam etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yüzde 18 daha az karbondioksit emisyonu

DHL Express, 2025 Stratejisi’nin merkezinde, büyümenin ana etkenlerinden biri olarak “e-ticaret”e ve kârlılığın daha da artırılması açısından “verimlilik”e odaklanıyor. 102 tonluk yük kapasitesi ve 9,200 km’lik menzili ile B777F, çift motorlu kargo uçakları arasında en yüksek kapasite ve menzile sahip bulunuyor. Aynı zamanda, eski uçaklara göre yakıt verimliliği daha yüksek ve daha güvenilir olan yeni uçaklar, karbondioksit emisyonunu yüzde 18 oranında düşürüyor. DHL Express, 220 ülke ve bölgede, 17 partner havayolu firması ve 260 uçak ile, günlük 3.000 uçuş gerçekleştiriyor.

DHL Express Global Ağ Operasyonları ve Havacılıktan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Travis Cobb ise, “Sınırlar arası e-ticaretin daha da büyümesini ve bunun sonucunda, hızlı lojistik hizmetlerimize ve kıtalar arası teslimatlar konusundaki uzmanlığımıza olan talebin artmasını bekliyoruz. Yeni Boeing 777F’ler ile, bir yandan karbon salınımını ve yakıt tüketimini azaltırken bir yandan da kıtalar arası bağlantılarımızı arttırabiliriz. Bu durum, küresel hizmet ağımızı genişletirken müşterilerimizin bizden beklediği mükemmel kaliteyi sunmaya devam etmemize olanak sağlıyor” diye konuştu.

 
THY UÇAĞI ANKARA’YA İNDİ
 
BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY UÇAĞI ANKARA’YA İNDİ
Türk Hava Yolları’nın Tahran-İstanbul seferini yapan uçağı bir şüpheli ...
THY'DEN ÇİN VE İRAN AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları, 29 Şubat'a kadar durdurulduğunu açıkladığı Ana kara ...
KAPTAN PİLOT M.A. TUTUKLANDI
İstanbul'da pistten çıkıp üçe bölünen uçağın kaptan pilotu tutuklandı
 
PEGASUS DA İRAN SEFERLERİNİ DURDURDU
Pegasus Hava Yolları, İran’da koronavirüs vakalarının artması üzerine ...
TEOMAN TOSUN YENİDEN TOBB SEKTÖR BAŞKANI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), önceki gün gerçekleştirdiği ...
THY İRAN'A BAZI SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ
Türk Hava Yolları, korona virüs nedeniyle İran'da İsfahan, Meşhed, Tebriz ...
 
KAPTAN PİLOTA TUTUKLAMA TALEBİ
Sabiha Gökçen'deki uçak kazasıyla ilgili kaptan pilot tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi
UKRAYNA İLE HAVADA ÇOK KAPSAMLI ANLAŞMA
Türkiye ve Ukrayna arasında 20 Şubat 2020 tarihinde iki ülke arasındaki ...
ANADOLUJET 1 DOLAR’A YURT DIŞINA UÇURACAK
Türk Hava Yolları’nın alt markası AnadoluJet, 29 Mart 2020 itibarıyla ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası