pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
2 Eylül 2020 Çarşamba - 13:55

EMIRATES VE FLYDUBAI ORTAKLIKLARINI CANLANDIRIYOR

Emirates ve flydubai, Dubai üzerinden 100'den fazla benzersiz noktaya kesintisiz seyahat imkânı sunan ortaklığını yeniden canlandırıyor

EMIRATES VE FLYDUBAI ORTAKLIKLARINI CANLANDIRIYOR

Emirates ve flydubai, her iki havayolu yolcularının Dubai üzerinden rahat ve güvenli bir şekilde bağlantı uçuşlarıyla tekrar dünya çapında geniş bir seyahat seçeneği yelpazesine erişebileceklerini duyurdu.

Dünya çapındaki noktalara yolcu uçuşlarının aşamalı olarak yeniden başlamasının ardından, Dubai merkezli iki havayolu, yolcularına daha fazla bağlantı, kolaylık ve seyahat esnekliği sunmayı amaçlayan başarılı ve stratejik ortaklıklarını yeniden canlandırdı. Emirates yolcuları artık flydubai ile aralarında Belgrad, Bükreş, Kiev, Sofya ve Zanzibar gibi favori şehirlerin de bulunduğu 30'dan fazla uçuş noktasına kod paylaşımlı uçuşlarla seyahat edebilirken, flydubai yolcularının da Emirates ile seyahat edebilecekleri 70’ten fazla uçuş noktası bulunuyor.

Ortaklığın yenilenmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım şunları söyledi:

"Yolcularımızın, tek bir bilet ve entegre sadakat programıyla, pek çok şehre erişmek, Dubai üzerinden güvenli, rahat ve stressiz bir aktarma deneyimi yaşamak ve nihai varış noktasına kadar bagaj işlemleriyle uğraşmamak için Emirates ve flydubai'nin birbirini tamamlayan güçlerinden yeniden yararlanmaya başlayabileceklerini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ortaklık, 2017'deki başlangıcından bu yana bir dizi başarılı kilometre taşını geride bıraktı ve önümüzdeki aylarda, Emirates ve flydubai olarak yolcularımızın dünyada daha da fazla noktaya erişmesini sağlamak için birlikte çalışacağız."

Flydubai'nin Ticari İşler Direktörü Hamad Obaidalla ise şunları söyledi:

"Daha fazla ülke uluslararası seyahat kısıtlamalarını kademeli olarak kaldırmaya başladıkça seyahat talebinin artmaya devam edeceğinden eminiz. flydubai olarak, Haziran ayından bu yana uçuş ağımızdaki 32 noktada operasyonlarımızı yeniden başlattık ve bu sayının önümüzdeki birkaç ay içinde istikrarlı bir şekilde artmasını bekliyoruz. Dubai, bilinçli yolcuları iş, eğlence veya sevdikleriyle yeniden bir araya gelme amacıyla seyahat etmeye teşvik eden etkili sağlık ve güvenlik protokollerini uygulamaya koydu. Hükümetin geri dönüş uçuşlarını gerçekleştirme ve yalnızca kargo operasyonlarını artırma çabalarını destekleyerek filomuzun kullanımını en üst düzeye çıkarma yaklaşımımızda çevik bir davranış biçimi sergilemeye devam ediyoruz. Emirates ile ortaklığımız, toparlanma aşamasında ortak ağlarımız genelinde daha sorunsuz bir yolcu ve kargo akışı sağlamaya devam edecek."

Emirates ve flydubai, bir yandan yolcularının ve çalışanlarının sağlık ve güvenliğini gerek karada gerekse havada birinci öncelik olarak görmeye devam ederken, bir yandan da kendi markalarını yansıtan seyahat deneyimleri sunacak. İki havayolu da, COVID-19 ile mücadele etmek için, tüm temas noktalarında daha fazla temizlik önlemleri alınması ve kabin havasındaki tozu, alerjenleri ve mikropları ortadan kaldırmak için uçak kabinlerine takılan gelişmiş HEPA filtrelerinin kullanılması dâhil olmak üzere, yolculuğun her adımında kapsamlı güvenlik önlemleri uyguluyor.

Dubai'den transit geçiş yapan yolcular, havalimanında termal taramadan geçmektedir. Dubai havalimanındaki aktarma bankolarına koruyucu anti-mikrobiyal paravanlar yerleştirilmiş olup, ilave destek sunmak için hazır olan havalimanı personeli kişisel koruyucu ekipman (PPE) kullanmaktadır. Flydubai, Afrika, Orta Asya ve Avrupa'daki noktalara yaptığı uçuşlarının birçoğunu, Dubai Uluslararası Havalimanı'daki Terminal 3'ten gerçekleştirerek, Emirates'in Dubai varışlı veya Dubai kalkışlı uçuşlarında seyahat eden yolculara kesintisiz aktarma imkânı sağlamaktadır.

 
GÖRKEMLİ GÖSTERİNİN KAMERA ARKASI
 
DOĞU ANADOLU UZAY GÖZLEMEVİ AÇILIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YABANCILARIN UKRAYNA'YA GİRİŞİNE KISITLAMA
Ukrayna Bakanlar Kurulu, yabancı uyrukluların Ukrayna'ya girişine kısıtlama getirdi
İSRAİL UÇAĞI SUUDİ ARABİSTAN HAVA SAHASINDAN GEÇTİ
ABD arabuluculuğunda Birleşik Arap Emirlikleri ile İsrail arasında neticeye ...
KARADENİZ ÜZERİNDE RUSYA-ABD GERGİNLİĞİ
İki Rus uçağının cuma günü ABD Hava Kuvvetleri'ne ait B-52 bombardıman ...
 
AIRBUS İLK H125 HELİKOPTERİNİ ABD’YE TESLİM ETTİ
Airbus, 16 adet yeni nesil H125 helikopter siparişinin ilkini ABD gümrük ...
İKİNCİ FÜZEYE KADAR HAYATTAYDILAR
İran’da geçen ocak ayında yanlışlıkla vurularak düşürülen yolcu uçağının ...
HİZBULLAH İSRAİL'E AİT İHA'YI DÜŞÜRDÜ
Lübnan’da Hizbullah İsrail'e ait İHA’yı düşürdüğünü açıkladı
 
SUUDİ ARABİSTAN 10 AIRBUS HELİKOPTER ALDI
The Helicopter Company (THC), 10 Airbus H125 helikopteri satın aldı. Anlaşma ...
RUS MUHALİF LİDER UÇAKTA FENALAŞMIŞTI
Zehirlenme şüphesiyle yoğun bakıma kaldırılan Rus muhalefet lideri Aleksey ...
İNGİLTERE’DEN KARANTİNA YERİNE ‘HIZLI TEST’
İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı 2. terminaline ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası