pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
18 Şubat 2021 Perşembe - 11:41

EMIRATES SKYCARGO UNICEF’LE ÇALIŞACAK

UNICEF'in İnsani Yardım Amaçlı Hava Taşımacılığı İnisiyatifi kapsamında, Emirates COVID-19 aşılarının ve ilgili malzemelerin taşınmasına ve teslim edilmesine öncelik verecek. İnsiyatif, COVID-19 aşılarının eşit dağıtımı için COVAX tesisini destekliyor

EMIRATES SKYCARGO UNICEF’LE ÇALIŞACAK

Emirates SkyCargo, UNICEF ile, COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında COVID-19 aşılarının, temel ilaçların, tıbbi cihazların ve diğer önemli malzemelerin taşınmasına öncelik vereceği bir anlaşma imzaladı. Duyuru, dünya çapındaki toplumların COVID-19'un yıkıcı etkisini atlatmasına destek olacak adımların en yenisi olma niteliği taşıyor.

Emirates SkyCargo'nun UNICEF inisiyatife katıldığını duyurduğu videoyu buradan izleyebilirsiniz.

UNICEF öncülüğündeki İnsani Yardım Amaçlı Hava Taşımacılığı İnisiyatifi, COVID-19 aşılarına eşit erişimini hedefleyen küresel bir çalışma olan COVAX Tesisi'ni desteklemek adına, 100'den fazla ülkeye temel malzeme dağıtma kapasitesine sahip çok sayıda iş ortağını bir araya getiriyor. UNICEF'in İnsani Yardım Amaçlı Hava Taşımacılığı İnisiyatifi aynı zamanda geleceğin sağlık ve insani yardım krizlerine karşı kolektif bir küresel ortaklık adına bir plan görevi görüyor.

Emirates Kargo Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, şu açıklamada bulundu:

"COVID-19'a karşı mücadelede her geçen gün çok önemli. Toplumlar COVID-19 aşılarına ne kadar erken erişirse, virüsün yayılmasını o kadar erken önleyebilir ve tekrar ayağa kalkabilirler. 130'dan fazla uçuş noktasına ulaşan küresel bir havayolu olarak, Emirates SkyCargo, en başından beri salgına karşı mücadele konusunda kararlılıkla çalışmakta olup GDP sertifikalı özel havayolu dağıtım merkezini kurarak, COVID-19 aşılarının Dubai üzerinden dağıtımını hızlandırmaya yönelik çok sayıda inisiyatifi hayata geçirdik. UNICEF ile ortaklığımız vasıtasıyla, COVID-19 aşılarının başta hastalığın büyük hasara yol açtığı toplumlar olmak üzere, hızlı ve güvenli bir şekilde taşınmasına öncelik vermek ve zemin hazırlamak için bir başka adım daha atıyoruz."

Emirates SkyCargo, hava taşımacılığı sektöründe aşılar dahil, sıcaklığa duyarlı ilaçların taşınması alanında lider durumda. Havayolu, ilaçların ve aşıların güvenli şekilde taşınması için, altı kıtaya yayılan küresel bir ağa, sadece geniş gövdeli uçaklardan oluşan modern bir filoya ve Dubai merkezinde yer alan son teknolojiye sahip AB GDP sertifikalı bir altyapıya sahip.

Emirates SkyCargo 2020 Ekim ayında COVID-19 aşılarının depolanması ve dağıtımı için dünyanın en büyük AB GDP sertifikalı havayolu dağıtım merkezini kurduğunu duyurmuştu. Aşılar için 15.000 metrekarenin üzerinde depolama alanıyla, Emirates SkyCargo büyük miktarda COVID-19 aşısı depolayabilmekte ve soğuk zincir altyapısı sınırlı olan ülkelere de düzenli olarak az miktarlarda aşı taşıyarak büyük ölçekli depolama çözümlerine olan ihtiyacı azaltmaktadır.

Emirates SkyCargo, 2021 Ocak ayında, BAE Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum’un talimatlarıyla, Dubai merkezli üç kurumla, DP World, International Humanitarian City ve Dubai Airports ile birlikte, COVID-19 aşılarının Dubai üzerinden gelişmekte olan ülkelere hızlı bir şekilde taşınması için COVID-19 aşı birliği oluşturmuştu.

 
ATAK FAZ-2 VERSİYONU TESLİM EDİLDİ
 
ALMANYA VE FRANSA 'ÇIKMAZDAKİ' ORTAK SAVAŞ UÇAĞI PROJESİNE ÇÖZÜM ARIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TURKISH CARGO’DAN TÜRKİYE İHRACATINA KATKI
Dünyanın en güçlü uluslararası kargo uçuş ağına sahip olan ve kıtalararasında ...
YABANCI JETLERE SIKI TAKİP GELİYOR
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), yasal olmayan ve kayıtsız ticari ...
TAV 2020’DE 27 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERDİ
Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, ...
 
THY'NİN YOLCU SAYISINDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
THY‘den yapılan açıklamaya göre, ocakta yolcu sayısı bir önceki yılın ...
İLK AIRBUS EUROSTAR NEO UYDUSU DOĞDU
Airbus Defence and Space, EUTELSAT HOTBIRD 13F Servis ve İletişim Modüllerinin ...
AIRBUS VE AIR METHODS’TAN 80 EC135 İÇİN EK HCARE DESTEK SÖZLEŞMESİ
Air Methods Corporation, Airbus Helicopters ile bu kez EC135 helikopter ...
 
YOTEL İSTANBUL’UN YENİ ŞEFİ SERCAN DİKMEN
Küresel otel zinciri YOTEL’in İstanbul Havalimanı’ndaki otelinin mutfağı ...
DHMİ O HAVALİMANLARININ İŞLETME SÜRELERİNİ UZATTI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ), Fraport-TAV Antalya, Ankara Esenboğa, ...
BİYOKÜTLE ORMAN GÖZLEM UYDUSU HAZIRLANIYOR
Biyokütle, Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) orman ölçümleme uydusu, yapı modeli ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası