pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
5 Ağustos 2020 Çarşamba - 20:16

EMIRATES A380 İLE GUANGZHOU UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Emirates, A380 ile uçuş hizmetini sürdürdüğü şehirlere 8 Ağustos tarihinden itibaren Guangzhou’yu da ekliyor. Halihazırda Amsterdam, Kahire, Londra Heathrow ve Paris’e A380 ile uçan Emirates, pandemi öncesindeki uçuş noktalarının yüzde 50’sine yolcu taşımaya yeniden başladı

EMIRATES A380 İLE GUANGZHOU UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Emirates, ikonik A380 uçağını 8 Ağustos 2020’den itibaren Guangzhou’ya göndereceğini duyurdu. Havayolu şirketi, Amsterdam ve Kahire’ye A380 uçuşlarını bu hafta yeniden başlattı ve pazar talebine karşılık vermek ve yolcularına daha fazla seyahat seçeneği sunmak amacıyla Londra Heathrow’a günlük ikinci A380 uçuşunu da hizmete sundu. Emirates, bugüne kadar 5 şehre A380 uçuşlarını yeniden başlatmış olup, bu popüler uçağın uçuşlarını talep ve operasyonel onaylara göre kademeli olarak genişletmeyi planlıyor.

Emirates A380 deneyimi, geniş ve konforlu kabinleri sayesinde gezginler tarafından en çok tercih edilen seçeneklerden biri olmaya devam ediyor. Yolcular şu anda Emirates A380’le günde bir kez Amsterdam’a, haftada dört kez Kahire’ye, günde iki kez Londra Heathrow’a, günde bir kez Paris’e ve haftada bir kez Guangzhou’ya (8 Ağustos’tan itibaren) seyahat edebilirler.

Geçen hafta Dubai’den Addis Ababa, Clark, Dar es Salaam, Nairobi, Prag, São Paulo, Stockholm ve Seyşel Adaları’na seferlerine yeniden başlayan Emirates, bugün itibariyle Kuveyt ve 16 Ağustos itibari ile de Lizbon seferlerine tekrardan başlıyor. Güvenliğe öncelikli olarak ağırlık veren Emirates, Ağustos ayında yolcu hizmetlerini kademeli olarak 70 şehre genişleterek pandemi öncesindeki varış yerlerinin %50’sine geri dönüyor.

Amerika kıtası, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik arasında seyahat eden yolcular Dubai üzerinden güvenli ve rahat aktarmalı uçuşların keyfini çıkarabilirler. Dubai’nin uluslararası ağ ve eğlence amaçlı ziyaretçiler için yeniden açılması sayesinde, Emirates yolcuları, Dubai’den aktarma yapabilir veya Dubai’ye seyahat edebilir. 

COVID-19 PCR testleri, BAE vatandaşları, BAE’de ikamet edenler ve turistler de dahil olmak üzere geldikleri ülkeye bakılmaksızın Dubai’ye (ve BAE’ye) gelen ve buradan aktarma yapan tüm yolcular için zorunludur. 

GİDERLERİ KARŞILIYOR

COVID-19 ile ilgili maliyetler için ücretsiz, global teminat: Yolcular, seyahatleri sırasında COVID-19 teşhisi konulması durumunda Emirates’in COVID-19 ile ilgili tıbbi giderleri ücretsiz karşılamayı taahhüt etmesi sayesinde güvenle seyahat edebilirler. Bu uygulama, 31 Ekim 2020’ye kadar (31 Ekim 2020’de veya daha öncesinde tamamlanacak ilk uçuşa kadar) Emirates ile seyahat eden yolcular için yürürlükte olup, seyahatlerinin ilk uçuşunu gerçekleştirdikleri andan itibaren 31 gün geçerli olacak. Emirates yolcuları, Emirates varış noktasına geldikten sonra başka bir şehre seyahat etseler bile, bu teminatın ek güvencesinden yararlanmaya devam edebilecekler.

 
UÇAĞIN KANADINA MERDİVEN ARACI ÇARPTI
 
PATLAMANIN ARDINDAN İSTANBUL’A GELDİLER
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UÇAĞIN KANADINA MERDİVEN ARACI ÇARPTI
Bulgaristan’ın başkenti Sofya Havalimanı’nda Wizzair uçağına merdiven aracı çarptı
PATLAMADA THY ÇALIŞANI DA YARALANDI
Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta meydana gelen korkunç patlamada Türk Hava ...
THY HAVA-İŞ’TEN YÜZDE 50’YE VARAN MAAŞ İNDİRİMİ İSTEDİ
Türk Hava Yolları ve yetkili sendika Hava-İş arasında çalışanların maaşlarında ...
 
PİSTTE KAZA YAŞADI
Bir kaza haberi de Kanada’dan geldi. British Columbia Eyaleti’ndeki Nelson ...
THY UKRAYNA'NIN 3 KENTİNE DAHA UÇUŞLARA BAŞLADI
Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna'nın Harkiv, Herson ve Zaporoje kentlerine ...
TÜRKİYE - IRAK UÇUŞLARI YENİDEN ASKIYA ALINDI
Irak Havacılık Kurumu'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'deki vakaların ...
 
GÖRAL: İSTANBUL HAVALİMANI BİZİ POZİTİF ETKİLEDİ
Sabiha Gökçen’in CEO’su Ersel Göral, “İstanbul Havalimanı bizi pozitif ...
THY'NİN ANKARA-MÜNİH UÇAĞINDA ARBEDE
Ankara-Münih uçuşu yapan THY'ye ait bir uçaktaki iki genç yolcunun engelli ...
GAZİPAŞA-ALANYA’DA DIŞ HAT UÇUŞLARI BAŞLADI
Gazipaşa-Alanya Havalimanı seyahat kısıtlarının kalkmasının ardından ilk ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası