pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EMIRATES’TEN TÜRKİYE TURİZMİNE DESTEK
EMIRATES’TEN TÜRKİYE TURİZMİNE DESTEK
TEI MALEZYA’DA DSA 2024'E KATILIYOR
TEI MALEZYA’DA DSA 2024'E KATILIYOR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
13 Ağustos 2021 Cuma - 19:39

EMIRATES'İN DUTY-FREE ÖN SİPARİŞ HİZMETİ

Yolcular, ön sipariş ve koltukta teslimat kolaylığıyla dijital kanallardan edinebilecekleri özel duty-free perakende ürünlerinin keyfini çıkarıyor

EMIRATES İN DUTY-FREE ÖN SİPARİŞ HİZMETİ

Emirates yolcuları, daha öncesinde havayolunun EmiratesRED duty free kataloğundan özel duty free perakende ürünlerini satın alabiliyorlardı. Emirates’in sunduğu yeni hizmet ile bunu artık uçuş esnasında yapmak yerine uçuştan önce verecekleri ön siparişler ile alma seçenekleri de bulunuyor.

Güler yüzlü Emirates ekibi önceden sipariş edilen duty free ürünlerini doğrudan koltuklarında teslim ederken, yolcular ise rahatlarına bakıp ice üzerine son derece kapsamlı eğlence içeriklerin keyfini çıkarabiliyor.

Temmuz ayında https://www.emiratesred.com/ üzerinden ön sipariş hizmetinin ön lansmanını yapan Emirates, lüks parfümlerinden olan olan Creed Aventus ve Boadicea The Victorious, güzel saatler ve yeni teknoloji ürünleri gibi popülerliğini her daim koruyan ürünleriyle tüm güzergahlara seyahat eden yolcularından etkileyici geri dönüşler aldı. Duty free kataloğuna düzenli olarak yeni lüks ürünler eklenmekte ve tüm siparişler, hediye için mükemmel olan özel ambalajlarda teslim edilmekte.

Emirates yolcuları, uçuştan 21 gün ila 40 saat öncesine kadar duty free ürünler için ön sipariş verebilirler. Hizmet, şu anda Dubai'den kalkış yapan tüm Emirates uçaklarında tüm sınıflardan yolculara sunulmakta. Emirates, bu ön sipariş hizmetini, Dubai merkezine gelen uçuşlarda da aşamalı olarak sunacak.

Emirates’in uçuşun her aşamasında yenilikçi, dijital çözümler sunmaya yönelik devam eden stratejisinin bir parçası olarak, yolcular artık kişisel elektronik cihazlarını kullanarak kolaylıkla çevrimiçi sipariş verebilecek ve ödeme yapabilecekler. Bu hizmet, yolcuların yüksek talep nedeniyle uçuş sırasında yeterli miktarda bulunamayabilecek ürünleri önceden ayırtmasına ve ayrıca sevdiklerini en güzel sürpriz hediyelerle mutlu etmesine olanak veriyor. Ağustos ayı için, EmiratesRED’de ön siparişe özel olan ve uçuş sırasında alınamayacak yaklaşık 20 lüks ürün bulunmakta.

Ön sipariş yoluyla uçuş envanterini dinamik bir şekilde yöneten Emirates, her uçağın taşıdığı yükü azaltarak yakıt tüketimini ve karbon ayak izini azaltabiliyor. Esnekliği artırmak ve değişen operasyonel gerekliliklere ve yolcu tercihlerine dinamik olarak tepki vermek bu süre zarfında hayati önem taşımakta. EmiratesRED uçuş esnası perakende satışlarını Eylül 2020’de yeniden başlattı. Eylül 2020’den bu yana Emirates, yolcu başına gelir de dahil olmak üzere önemli uçuş esnası perakende satış performans göstergelerinin pandemi öncesi seviyeleri aştığını gördü.

Havayolu şirketi, önümüzdeki aylarda ürün yelpazesini daha da genişleterek, Dubai'nin başlıca turistik mekanlarından bazılarına özel biletler, Emirates için hazırlanmış ürünler ve dünyanın lider markalarından bazılarının en iyi üzüm bağlarından elde edilmiş sınırlı sayıda ürünleri dahil olmak üzere birçok özel ürün ile EmiratesRed’i tüm Emirates uçuşlarında ek hizmet alımı için ana platform haline getirmeyi hedefliyor. EmiratesRED ön sipariş hizmetinin ardındaki teknoloji platformu, seyahat ve havacılık start-up şirketlerine yönelik BAE'nin en köklü gelişim merkezlerinden biri olan Intelak’ın bünyesinde doğan yenilikçi şirket Bonflite tarafından geliştirilmiştir. BAE'nin canlı start-up ve girişimcilik sahnesini kararlılıkla destekleyen Emirates Grubu, merkezin kuruluşundan bu yana Intelak'ın inovasyon ortağı olmuştur.

 
DHL EXPRESS TÜRKİYE’DE YENİ ATAMA
 
JUICE JÜPİTER YOLCULUĞU ÖNCESİ AIRBUS’TA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHL EXPRESS TÜRKİYE’DE YENİ ATAMA
Türkiye’de uluslararası hızlı hava taşımacılığının kurucusu DHL Express ...
FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI’NDA SAĞLIK VE GÜVENLİK EKİBİ
Fraport TAV Antalya Havalimanı pandemiye karşı bir Sağlık ve Güvenlik ekibi kurdu
THY GÜNLÜK 1260 SEFERLE AVRUPA'DA İKİNCİ
Türk Hava Yolları (THY), günlük 1260 seferle Avrupa'da en çok uçuş icra eden 2. hava yolu oldu
 
THY AFGANLARI İSTANBUL ÜZERİNDEN KANADA’YA TAŞIYOR
Kanada, Afganistan'da Kanada ordusuna hizmet etmiş Afganların bir kısmını ...
ORDU-GİRESUN'DAN ALMANYA SEFERLERİ BAŞLIYOR
Ordu- Giresun Havalimanı’ndan Almanya seferleri yeniden başlıyor
THY’DEN SELZEDELERE DESTEK
Türk Hava Yolları(THY), sel felaketi yaşanan Sinop, Zonguldak ve Kastamonu'ya ...
 
THY 62 MİLYON DOLAR ZARAR ETTİ
Türk Hava Yolları, sektörü derinden etkileyen COVID-19 salgını kaynaklı ...
THY TEMMUZDA 5,5 MİLYON YOLCU TAŞIDI
Temmuz ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarını açıklayan Türk Hava Yolları, ...
THY EKİPLERİ YANGINLARLA MÜCADELEDE
Türk Hava Yolları’nın çevre dostu çalışanları, farklı bölgelerde meydana ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası