pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
10 Haziran 2019 Pazartesi - 15:17

DİYARBAKIRLI ÇOCUKLAR SUNEXPRESS‘LE ANTALYA’DA

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress‘in, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır’da düzenlediği “Benim Tatilim” temalı resim yarışmasını kazanan 17 Diyarbakırlı çocuk, hayallerini gerçekleştirmek üzere Antalya’ya geldi

DİYARBAKIRLI ÇOCUKLAR SUNEXPRESS‘LE ANTALYA’DA

SunExpress, kurumsal sosyal sorumluluk projesi “FunExpress” kapsamında Diyarbakır’ın 17 ilçesindeki okullarda 6. ve 7. sınıf öğrencileri arasında ‘Benim Tatilim’ temalı resim yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler arasında jüri tarafından yapılan elemler sonunda hayalinin tatilini en güzel şekilde resimleyen 17 çocuk, öğretmenleri ile birlikte SunExpress tarafından dört gün süresince ağırlanmak üzere Antalya’ya geldi.

Antalya’ya varışlarında pilotlar ve kabin ekipleri ile sohbet eden, uçağı, kokpiti yakından gezme ve uçakla ilgili bilgi edinme imkanına sahip olan çocuklar, SunExpress’in Antalya yönetim binası SunPlaza’da düzenlenen törende katılım sertifikalarını SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan’dan teslim aldılar.

ÇALIŞKAN: DAHA ULAŞILACAK ÇOK ÇOCUK VAR

Törende konuşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, “SunExpress olarak önceliğimiz her zaman bizi geleceğe taşıyacak çocuklar oldu. Onlar için hep daha fazlasını yapmayı arzu ediyoruz. Bu yıl başlattığımız sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projemiz ‘FunExpress’ kapsamında ekonomik açıdan dezavantajlı çocuklara ulaşıp onların önüne yepyeni bir dünya sermeyi, çocuklarımızı daha önce görmedikleri yerlere uçurup değişik deneyimlerle ufuklarını açmayı arzu ediyoruz. ‘Benim Tatilim’ teması ile çocuklarımızdan hep istedikleri ama gerçekleştiremedikleri hayallerinin tatilini çizmelerini istedik. Onların hayallerini biraz olsun gerçekleşmesine katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Projemizin ilk aşamasına Diyarbakır’da başladık. Daha önümüzde çok uzun bir yol, ulaşılacak çok sayıda çocuk var. Projemizi daha nice illere taşımaya devam edeceğiz“ dedi.

Hayallerini gerçekleştirme şansı bulan 17 Diyarbakırlı çocuk, dört gün boyunca Antalya’nın keyfini çıkaracak. Avrupa’nın en büyük su parkı Land of Legends’tan, Türkiye’nin en büyük akvaryumuna, çocuk ve çiçek temalı EXPO’ya kadar pek çok yeri gezme imkanı bulacak olan çocuklar, en çok da denizin tadını çıkaracaklar. 

FunExpress Hakkında

Tatil hava yolu SunExpress, 2019 yılında başlattığı sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projesi ‘FunExpress’ kapsamında SunExpress’in uçuşu olan kentlerde çocuklara hem eğitici hem eğlendirici bir deneyim yaşatarak onların ufuklarını açmayı; araştıran, topluma ve çevreye karşı duyarlı bireyler olma yolunda onlara ilham vermeyi amaçlıyor. Mayıs ayında Diyarbakır’da başlatılan proje, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütüldü.

 
BLUEBİZ İLE İŞ SEYAHATLERİNDE AVANTAJ
 
CORENDON AİRLİNES İZMİR UÇUŞLARINA BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA DÖNÜŞ YOĞUNLUĞU
9 günlük bayram tatilini yurt içi ve yurt dışındaki tatil merkezlerinde ...
KULAK TIKANIKLIĞINI ÖNLEYEN 3 YÖNTEM
Uçakta kulak tıkanıklığı sorununu yaşamamak için öneriler veren Prof. ...
THY AVRUPA’NIN LİDER HAVAYOLU
Türk Hava Yolları(THY), ‘World Travel Awards’ın Portekiz’de düzenlenen ...
 
BAYRAM DÖNÜŞLERİ BAŞLADI
Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilini tatil yörelerinde ya da sevdikleriyle ...
X-MEN: DARK PHOENIX KARAKTERLERİ İLE UÇUYOR
Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, Boeing ...
ATATÜRK HAVALİMANI İÇİN YENİ ÖNERİ
Ortakları Oğuz Serim ve Ali Nahit Bozatlı ile birlikte Türkiye’de ‘Magic ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NA ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Forbes dergisinin dünyaca ünlü seyahat yazarlarından Amber Gibson, havacılık ...
THY HARTUM SEFERLERİNİ YİNE İPTAL ETTİ
Türk Hava Yolları (THY), Sudan'daki gelişmeler nedeniyle Hartum seferlerini bugün de iptal etti
THY’DEN ‘KIRMIZI HALI’ AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları (THY) sosyal medyada "Kırmızı Halı" başlığıyla gündeme ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası