pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
16 Ekim 2019 Çarşamba - 14:07

BVLGARI İSTANBUL HAVALİMANI’NDAKİ YERİNİ ALDI

Bir Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan gümrüksüz mağaza işletmeciliğinin lider kuruluşu ATÜ Duty Free, dünyada lüks marka denildiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan BVLGARI’nin İstanbul Havalimanı’nda açılan yeni butik mağazasını işletecek. Butiğin konsepti Gebr. Heinemann ve iştiraki ATÜ Duty Free'nin işbirliği ile gerçekleştirildi

BVLGARI İSTANBUL HAVALİMANI’NDAKİ YERİNİ ALDI

Göz alıcı ve şık tasarımıyla yolcuların tüm duyularına hitap eden BVLGARI’nin mücevher, saat ve deri ürünlerini satışa sunacak olan yeni butik mağazası, İstanbul Havalimanı’nda toplam 115 m2 olarak bir satış alanında faaliyet gösterecek. Mağaza, mükemmellik arayışı içerisinde adeta kendisi nadide bir mücevhermişçesine tutkulu bir yaratıcılıktan ilham alınarak tasarlanmıştır. Mağazada en özel malzeme ve en yüksek işçilik kullanılmıştır. Mağaza, İstanbul Havalimanı'nın tam kalbinde Roma'dan bir parçadır. Seyahat alışverişi sektöründe ilk defa bu yeni Bvlgari butikte İtalyan Dolce Vitasını yani Bvlgari'nin modern yaşam biçimini yaşamak, tatmak ve mağazadaki mücevher ve saatlerden en eşsiz parçaları keşfetmek isteyen özel konukların davet edileceği bir VIP lounge bulunuyor. Bu VIP alanı, Hollywood aktristi Elizabeth Taylor'un Roma’daki Palazzo Maruscelli-Lepri'nin gizli kapısından çıkıp paparazzilerden kaçarak saatlerini harcadığı salon olan orijinal 'Elizabeth Taylor salonu' (‘Il Salottino Taylor’) esas alınarak döşendi.

ATÜ Duty Free CEO’su Ersan Arcan “ATÜ Duty Free olarak, BVLGARI gibi dünyaca tanınan önemli bir markayla iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yirmi yılı aşkın süredir devam eden gümrüksüz mağazacılık tecrübemizle lüks mağazacılık kültürünü harmanlayarak yolcularımıza her zaman olduğu gibi mükemmel müşteri deneyimini yaşatmak üzere hareket ediyoruz. Avrupa’daki gümrüksüz mağaza işletmecileri arasında lüks butikler alanında öncü, oldukça deneyimli ve sürekli büyüyen bir şirketiz. İstanbul Havalimanı’nda ATÜ olarak yaklaşık 2000 m2 alanda yer alan yeni butik mağazalarımızla da en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi.

BVLGARI Avrupa Seyahat Alışverişi Sektöründen Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Roberto Marino "Bvlgari'nin butik mağazası adeta parlayan bir elmastır. Bvlgari butik mağazası, yeni İstanbul Havalimanı'nda seyahat edenlere sunulan lüks ve moda ürünlerle ilgili alışveriş deneyimine benzersizlik ve İtalyan büyüsü ekliyor. Yolcular, bir sonraki varış noktalarına doğru hareket etmeden önce sanal bir duraktan Sonsuz Şehrin hazine ve mirasına doğru bir zaman yolculuğu yapmaya davet ediliyorlar. Butik içerisindeki VIP lounge, havalimanında özel müşterilerimize farklı bir atmosfer sunmak üzere atılan önemli bir adım" diye ekledi.

Gebr. Heinemann Saat ve Mücevher Satın Alma Direktörü Olaf Benjamin, “Bvlgari, Gebr. Heinemann’ın stratejik öneme sahip iş ortaklarından biri olup İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açılması lüks saat ve mücevher konseptinin dünyaya açılmasında önemli bir dönüm noktasıdır. Bu yeni butiği değerli ortağımız ve işletmeci ATÜ Duty Free ile birlikte açıyor olmaktan oldukça mutluyuz. Ortak girişimimizin başarısını ATÜ, Gebr. Heinemann ve iş ortağımız Bvlgari arasındaki fikir paylaşımı ve etkisi büyük bir mağaza yaratmadaki içten ve verimli işbirliğine borçluyuz. Bu işbirliği, İstanbul Havalimanı'nda daha fazla üst kalitede lüks markalar seçkisi oluşturmak üzere mükemmel bir şekilde devam edecek" dedi.

 
THY PİLOTUNDAN MİLLİLERE TEBRİK
 
PEGASUS 2020 YAZ BİLETLERİNİ SATIŞA SUNDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CEZASI BELLİ OLDU: BİN 740 TL
İstanbul Havalimanı'nda yer hizmetlerinde çalışan Tuğçe Selvi'ye, Bodrum ...
DAVA YARIN BAŞLIYOR
İstanbul Havalimanı’ndan Bodrum’a yapılacak seferin gecikmesi nedeniyle ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA KAN BAĞIŞI
İGA, İstanbul Havalimanı’nda Kızılay ile iş birliği kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi
 
TÖSHİD’TEN 'BARIŞ PINARI HAREKATI' AÇIKLAMASI
Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD), Suriye’nin ...
YARATICI GİRİŞİMLER İZMİR ADNAN MENDERES’TE BULUŞUYOR
TAV Havalimanları ve Groupe ADP, ulaştırma ve havacılık alanında çalışan ...
GOLDEN WEEK’TE 110 BİN YOLCUYA HİZMET
Türkiye’nin en büyük duty free işletmecisi Unifree, İstanbul Havalimanı’nda ...
 
YURT DIŞI ÇIKIŞ HARÇ PULU AKILLI TELEFONLARDAN ALINABİLECEK
Yurt dışı çıkış harç pulları, havalimanlarında bu amaçla bulundurulan ...
SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SİHA'NIN SIRRI
Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli ...
SUNEXPRESS 30. YIL HATIRA ORMANI PROJESİ
Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Ankara ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası