pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
18 Mayıs 2021 Salı - 13:18

ANTALYASPOR FİNALE CORENDON’LA UÇTU

Sponsoru olduğu spor kulüplerine çok farklı alanlarda destek veren Corendon Airlines, Fraport TAV Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası Finali için yaptığı İzmir seyahatine final hediyesi takım uçağıyla eşlik etti

ANTALYASPOR FİNALE CORENDON’LA UÇTU

Dış yüzeyi tamamen Antalyaspor logosu ve renkleriyle kaplanan Boeing 737 – 800, Fraport TAV Antalya Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçtu. Corendon Airlines’ın Avrupa seferlerinde de kullanılacak ve Antalyaspor’un amblemini uluslararası hava sahasında ve havalimanlarında dalgalandıracak olan takım uçağı, Antalyasporlu futbolculardan da çok olumlu geri dönüşler aldı. Antalyaspor kafilesinde yer alan isimler, final yolculuğunu bu uçakla yaptıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Corendon Airlines, iki yıldır sponsorluk destek verdiği Fraport TAV Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Finali’ne çıkma başarısının ardından özel bir çalışmaya imza attı. Filosundaki bir uçağı Antalyaspor logosu ve renkleriyle giydiren Corendon Airlines, bu uçağı Ziraat Türkiye Finali seyahatine de tahsis etti.

18 Mayıs 2021 Salı günü Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, İzmir seyahatini özel takım uçağıyla yapmış oldu.

“Final öncesindeki bu destek bizim için çok önemli”

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Corendon Airlines’ın verdiği destekle ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Corendon Airlines’ın yaptığı bu jest ve takımımıza verdiği destek, bizim için çok önemli. Beşiktaş ile karşılaşacağımız maç öncesinde bize moral verdiler. Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz de olan Sayın Yıldıray Karaer’in şahsında bu fikri hayata geçiren tüm Corendon Airlines ailesine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu uçakla seyahat etmeye uzun yıllar devam edeceğiz ve Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanarak kupayı bu uçakla birlikte Antalya’mıza getireceğiz.”

“Takımımıza başarılar diliyoruz”

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Corendon Airlines olarak 2 yıldır Fraport TAV Antalyaspor ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale çıkma başarısı elde eden teknik heyeti ve oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Kendileri, bu başarıya ulaşarak bizleri gururlandırdılar. Finaldeki sonuca bağlı kalmadan takımımızla gurur duymaya devam edeceğiz. İzmir’de, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak zorlu maç için Fraport TAV Antalyaspor ailesine başarılar diliyoruz. Kupanın şehrimize geleceği konusunda da teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Gelecek günlerde Antalyaspor logolu uçağımızı yurtdışı seferlerimizde de kullanarak Antalyaspor’un bilinirliğine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Türk sporunun en büyük destekçileri arasında yer alan Corendon Airlines, Fraport TAV Antalyaspor için özel çalışmalar gerçekleştirmeye önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Corendon Airlines, geçmişten bugüne, yurtiçi ve yurtdışında Anadolu Efes Spor Kulübü, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Alman FC. Nurnberg Futbol Takımı, Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor Futbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Bike Aid Bisiklet Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türk Korfbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon-Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı ve profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’ya sponsorluk desteği vermişti.  

 
AIRBUS A321 AİLESİNİ MODERNLEŞTİRİYOR
 
TÜRKİYE UÇUŞLARINI YAZ SONUNA DEK ASKIYA ALDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIRBUS A321 AİLESİNİ MODERNLEŞTİRİYOR
Airbus, Toulouse’daki A320 Ailesinin endüstriyel yeteneklerini modernize ...
OMAN AIR’DEN HİNDİSTAN’A YARDIM ELİ
Oman Air, Türk yardımseverlerin bağışlarıyla alınan oksijen jeneratörlerini ...
AEROFLOT SEFER SAYISINI ARTIRABİLİR
Haziran ayında İstanbul'a haftada 2 kez uçacak olan Aeroflot, sefer sayısını ...
 
THY LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
Türk Hava Yolları (THY), 10-16 Mayıs haftasında günlük ortalama 518 uçuşla ...
TAM KAPANMA BİTTİ YOĞUNLUK ARTTI
Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında uygulanan ‘tam kapanma’ döneminin ...
THY'DEN KADEMELİ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
İçişleri Bakanlığı tarafından bugün yayımlanan genelgeyle 17 Mayıs-1 Haziran ...
 
THY'NİN STRAZBURG SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI
Türk Hava Yolları'nın (THY), Kovid-19 nedeniyle Mart 2020'de durdurulan ...
TÜRKİYE İLE SIRBİSTAN ARASINDA PCR TESTİ ZORUNLULUĞU KALKTI
Koronavirüs önlemleri kapsamında ülkelere giriş için zorunlu olan PCR ...
THY'NİN GENCE-İSTANBUL SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI
Türk Hava Yolları’nın (THY) Kovid-19 salgını nedeniyle 10 Mart 2020'de ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası