pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
26 Mart 2020 Perşembe - 15:49

ANADOLUJET’TEN KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, korona virüs salgını nedeniyle uçaklarını dezenfekte ederken bir yandan da yolcularına yönelik uyarılar yayınladı

ANADOLUJET’TEN KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ

“Kovid-19 salgınına karşı siz değerli yolcularımızın sağlığı için uçaklarımızda en etkin yöntemlerle önlemler alıyoruz” denilen uyarıda, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) ve alınan önlemlerle ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

“Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınının başlangıcından itibaren bu virüsün etkisini ve dolaşımını asgariye indirmek için ilave önlemler aldık. Türk Hava Yolları ve AnadoluJet olarak en önemli önceliğimizin yolcularımızın güvenliği ve sağlığı olduğu bilinciyle koronavirüsle ilgili gelişmeleri takip etmekte, ulusal ve uluslararası sağlık ve havacılık otoriteleri ile yakın çalışmaktayız.

EKİPLERİMİZ - ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİĞİNİZ

COVID-19 vakalarının ortaya çıkışından itibaren hem siz yolcularımızın hem de ekiplerimizin güvenliği için gerekli tüm tedbirleri aldık. Bu çerçevede;

Tüm çalışanlarımız, mevcut salgına karşı alınması gereken önlemler ve yapılması gereken uygulamalar ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirilmiştir.

T.C. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararları uyarınca yurt içi uçuşlarımızda görev alan ekiplerimiz gerekmesi halinde kişisel koruyucu donanımlar ve el dezenfektanı kullanmaktadır.

UÇAKLARIMIZ

Uçaklarımız uçuşları sonrasında, ulusal ve uluslararası sivil havacılık otoriteleri tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde detaylı temizlik işleminden geçmektedir. Standart temizlik ekiplerinin öncesinde dört kişilik özel hijyen ekibi uçağa girerek dezenfektan maddeler ile uçağı detaylı temizlik işlemine tabi tutmaktadır.

Özellikle yolcularımızın temas ettiği ikram masaları, emniyet kemerleri, kol koyma yerleri ve kabin bagaj dolapları yoğunlaştırılmış dezenfektan madde ile farklı renkte mikrofiber bezler kullanılarak detaylı şekilde temizlenmektedir. Hasta yolcu şüphesi olması durumunda uçaklarımız Dünya Sağlık Örgütü ve uçak üreticileri tarafından onaylanmış maddeler ile dezenfeksiyon işlemine tabi tutulmaktadır.

COVID-19 virüsü sonrasında uçaklarımızdaki maske, şeffaf eldiven ve dezenfektan sayıları artırılmıştır.

İlgili prosedürler gereği kabin ekiplerimiz yolcuları, uçag?a kabul ederken ve uçus? boyunca gözlemlemektedir. Hastalık belirtisi gösteren yolcularımız, ilgili sağlık otoriteleri aracılığıyla kontrolden geçirilmektedir.

Uçuş sırasında, kabinin içindeki hava, hastane standartlarındaki Yüksek Verimli Partikül Hava Filtresi (HEPA) sistemleriyle sürekli olarak temizlenmektedir. Bu filtreleme sistemi ile uçak içindeki havanın periyodik olarak tamamen yenilenmesi sağlanmaktadır.

Yolcularımızın uçaklara ulaştırılmasında kullanılan tüm transfer araçları dezenfektanlarla temizlenmektedir.

UÇAK İÇİ ÜRÜNLER

Uçaklarımızdaki tüm battaniyeler, bezler ve koltuk başlığı kılıfları her uçuşta temizlenmekte ve yenileriyle değiştirilmektedir. Bu ürünlerin temizlenme sürecine ilişkin;

a. Tekstil ürünleri, hijyen koşulları altında tekrar kullanım için uluslararası otoriteler tarafından uygunluğu alınmış klor ihtiva etmeyen, uygun pH değerlerinde alerjen içermeyen özel kimyasallar ile temizlenmektedir.

b. Tamamen hijyen ve temizliği sağlanan tekstil ürünleri el değmeksizin katlama ve otomatik paketleme makinelerinde ambalajlanmaktadır.

 
OTOBÜSLERLE KARABÜK’E GÖNDERİLDİLER
 
FATURA VALİ YARDIMCISINA ÇIKTI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIRBUS KANAT ÜRETİMİNİ YENİDEN UYARLADI
Airbus, COVID-19 salgınıyla mücadele çabalarını küresel olarak desteklemeye devam ediyor
HAVALİMANLARINDA KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ
Korona virüs salgınının vurduğu sektörlerin başında gelen havacılıkta ...
PEGASUS’UN 82 UÇAĞINDAN 7’Sİ UÇUYOR
Pegasus CEO’su Mehmet Nane, koronavirüs salgını nedeniyle şirketin filosundaki ...
 
CORONAVİRÜS’TEN ÖNCE VE BUGÜN
Tüm dünyayı kasıp kavuran ve on binlerce insanın ölümüne neden olan korona ...
THY YOLCU UÇAKLARI KARGO TAŞIMAYA BAŞLADI
Turkish Cargo, Türk Hava Yolları’nın dünya ile kurduğu hava köprüsünü ...
UÇUŞLARI İPTAL EDİLEN YOLCULARLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME
Koronavirüs salgını nedeniyle uçuşu iptal edilen yolculara iyi haber
 
HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDE KRİZ AĞIRLAŞIYOR
Havacılık sektöründe kriz, dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinin ...
TAHLYEYE YAPILAN İTİRAZ REDDEDİLDİ
Pegasus Havayolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşadığı ...
EMIRATES YARIN TÜM UÇUŞLARINI DURDURUYOR
Dünyanın en büyük hava yolu firmalarından biri olan Emirates Hava Yolları, ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası