pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
15 Temmuz 2020 Çarşamba - 10:24

ALINAN ÖNLEMLER TANITILACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile SunExpress, Almanya’nın önde gelen turizm acentelerini 16-19 Temmuz’da İzmir ve Kuşadası’nda ağırlayarak, Türkiye’nin güvenli tatil seçeneklerini alınan tüm önlemler ile birlikte Alman temsilcilere tanıtacak

ALINAN ÖNLEMLER TANITILACAK

TUI ve Alltours gibi tur operatörlerini temsil eden ve Almanya’nın yedi farklı şehrinden organizasyona katılacak olan seyahat profesyonelleri, Ege’nin eşsiz doğasında gerçekleşecek gezi ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Güvenli Turizm Sertifika Programı’nı turistik tesislerde deneyimleme imkânı bulacak.

Haziran ayında 50’den fazla ülkenin büyükelçisi ile uluslararası basın mensuplarının Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde Antalya’da buluştuğunu hatırlatan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, “Biz ülkemizde her bir ziyaretçiyi bir tanıtım elçisi olarak kabul ediyoruz. Bu salgından önceki dönemde de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Antalya’da gerçekleştirdiğimiz etkinlik sonrasında hem büyükelçilerden çok olumlu geri dönüşler aldık hem de Güvenli Turizm Sertifika Programı’nın Almanya’dan İngiltere’ye, Japonya’dan Ukrayna’ya, Rusya’dan Hollanda’ya uluslararası basın tarafından ilgiyle takip edildiğini gördük. Bu yüzden bu tür tanıtım etkinliklerini oldukça önemsiyor ve iş birliğinde bulunan tüm kurumlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Türkiye’nin küresel salgının ardından normalleşme sürecinde en başarılı sınavı veren ülkelerden olduğuna dikkat çekerek “Bakanlığımız Güvenli Turizm Sertifika Programını uygulamaya koydu. İç hat ve uluslararası uçuşlar başladığında Türkiye yeni turizm sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumdaydı. Türkiye, turizmde her zamanki gücünü korumaya devam ediyor; dünyanın içinden geçtiği bu en zorlu süreci atlatacak alt yapıya ve donanıma sahip durumdayız.” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN: SUNEXPRESS TÜRK TURİZMİNİN EN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN

SunExpress CEO Yardımcısı Ahmet Çalışkan ise SunExpress’in Türk turizmin en önemli oyuncularından biri olduğunu belirterek, “Bu çerçevede, Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın katkıları ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ve Alman Touristik Aktuell iş birliği ile önemli sayıda Alman turizm seyahat acentelerini İzmir’de ağırlayacağız. Amacımız, pandemi ile mücadelede Kültür ve Turizm Bakanlığımızın başlattığı ‘Safe Tourism’ uygulaması çerçevesinde alınan önlemleri misafirlerimize yerinde göstererek, İzmir özelinde Türkiye’nin bu konuya gösterdiği hassasiyetin altını bir kez daha çizmektir” dedi.

İKINCI TANITIM GEZISI ANTALYA’YA

“Bu çabamız önümüzdeki günlerde merkezimiz Antalya’da da devam edecek” diyen Çalışkan, “Aktarma merkezimiz İzmir’den sonra, Türk turizminin başkenti Antalya’yı da seyahat acentelerine tanıtacağız. Aynı şekilde Almanya’nın önde gelen seyahat profesyonellerini 23-26 Temmuz tarihlerinde Antalya’da ağırlayarak, Türkiye’nin bu konuda alınabilecek bütün önlemleri aldığını, hatta birçok turizm ülkesinden daha önde olduğunu bir kez daha göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 
SHGM BİR GENELGEYİ REVİZE ETTİ
 
SHGM İHA MEVZUATINI REVİZE ETTİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANTALYA’DA YURT DIŞI UÇUŞLAR ARTIYOR
Korona virüs nedeniyle mart ayından itibaren uçuşların durduğu Fraport- ...
HOLLANDALI TURİSTLER TÜRKİYE TATİLİNDEN VAZGEÇMİYOR
Hollanda hükümetinin, "zorunlu haller dışında aile ziyareti ve tatil için ...
ALMAN YETKİLİDEN TÜRKİYE'YE SEYAHAT AÇIKLAMASI
Alman hükümetinin Turizm Sorumlusu Thomas Bareiß, Türkiye’ye seyahat uyarısının ...
 
UKRAYNALI GAZETECİLERE ANTALYA’DA SAHA TURU
Ukrayna’nın başkenti Kiev’den PS 5321 sefer sayılı Ukraine International ...
İLK TURİST KAFİLESİNE LOKUMLU KARŞILAMA
Kovid-19 salgını sonrası tüm dünyada pandemi ilan edilmesi ile yurt dışı ...
TURİZMCİLERDEN İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR AB’YE TEPKİ
İngiltere'nin Türkiye'den geleceklere karantina muafiyeti koyması Kuşadası'ndaki ...
 
İKİ BAKAN ALMANYA'DA
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Mevlüt ...
İNGİLTERE TÜRKİYE'YE UÇUŞ YASAĞINI KALDIRIYOR
İngiltere'nin, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelere uygulanan ...
ANKARA'DAN BRÜKSEL'E "SEYAHAT KISITLAMASI" TEPKİSİ
Dışişleri Bakanlığı, AB'nin seyahat kısıtlamaları kaldırılan ülkeler arasına ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası